The Event

Ξεκίνησε καλά, έπεσε, προσπάθησε να ξανασηκωθεί, δεν τα κατάφερε, έσπασε τα μούτρα του...

Άτολμο με ελάχιστα εφέ... μάλλον φτηνιάρικο!

Με αυτή τη λογική δεν θα τα καταφέρει και σε άλλο κανάλι...

Έχω φθάσει στο 20... η γυναίκα μοπυ το παράτησε στο 16... έμεινε κανένας ζωντανός ώς το τελευταίο?:furious3:

Συγγνώμη ρε παιδιά.......αυτό ήταν το φινάλε που είδαμε στο 22 ?

Κι αν ναι ....εκεί την κόψανε την ταινία ? ( Τι να πω.....)

Το 22 πρεπει να ηταν η μεγαλυτερη μπουρδα που γυρισαν ποτε. Τετοιο σεναριο και πλοκη μιλαμε οτι εγραφε και ο μικρος μου γιος. Μετα σου λεει γιατι το εκοψαν.....

Η ανατροπη στο τελος ομως ....
μου αρεσε. Δεν περιμενες αυτο που συνεβη να ερθουν οι Aliens εφιπποι σε εναν πλανητη επανω....αντι να χαθουν στην πυλη η να προσγειωθουν με σκαφη ή πεζοι και πολυπληθεις οπως στο 4400 (που μου το θυμιζει παρα πολυ..)
.

Αν εξελισσοταν σε Buck Rogers θα το λατρευα :D

Και με τετοια πρωταγωνιστρια ποιος τα χεζει τα rates ? :Banane0:

Θα είναι άδικο αν δεν συνεχιστεί, ακόμα και σε διαφορετικό δίκτυο γιατί η σειρά αξίζει

Είδα και τα 22 επεισόδια σε ένα δεκαήμερο περίπου.
Η σειρά ήταν καλή.
Αφήσαν από ότι κατάλαβα ανοιχτό τα ενδεχόμενο,μήπως και συνεχίσουν και του χρόνου.

Οι εξωγήινοι ,ήταν πιστεύω πολύ "γήινοι",στην εμφάνιση αλλά το κυριότερο στην συμπεριφορά, κάτι που πιστεύω δεν κέντρισε το ενδιαφέρον.

Το NBC πολύ εύκολα κόβει σειρές και με το The Cape έτσι έκανε εντάξει πρώτος κύκλος τι περιμένουν δηλαδή δεν στηρίζει καθόλου τις σειρές του
Οταν το βλεπουν μονο 4 εκατομυρια τι πιστευες οτι θα συνεχιζοταν

Απο την αρχη εκανε κρα οτι θα κοπει.....αν και ακριβη παραγωγη οι σχεδιαστες της δεν ειχαν και πολυ εμπνευση.

Re: Απάντηση: The Event

Ώρες ώρες έμοιαζε λες και έβλεπες το 24...

Ε..όχι και το 24 ....( Δεν έχει βγει σειρά ανάλογη του είδους του που θα το αντικαταστήσει ακόμα......:D - για το 24 μιλάω φυσικά...)

Ώρες ώρες έμοιαζε λες και έβλεπες το 24...
Όντως, οι δολοπλοκίες στο λευκό οίκο έφερναν στο μυαλό τις αντίστοιχες του 24, αλλά at the end of the day, δεν είχαν καμμιά ελπίδα να σταθούν ως ισάξιες προσπάθειες.

Ξέρεις κανείς αν θα συνεχιστεί γιατί γίνονται συζητήσεις για κάποιο άλλο κανάλι,πάντως θα ήταν ωραία αν ξαναβλέπαμε το Event

Οι πιθανοτητες ειναι τοσες οσες αν αποδειχτει οτι η αποστολη που πατησε στην Σεληνη ηταν μουφα και γυρισμενη σε στουντιο.

Απάντηση: Re: The Event

Οι πιθανοτητες ειναι τοσες οσες αν αποδειχτει οτι η αποστολη που πατησε στην Σεληνη ηταν μουφα και γυρισμενη σε στουντιο.

Μα αυτο ειναι σιγουρο...:p

....

Ξεκίνησε καλά, αλλά από τη μέση και μετά, κοίλιασε, μέχρι να κάνει ένα σπριντ δίχως ουσία στο τέλος για να καταλήξει σε μία .... μπούρδα....

Άδικος χρόνος....