The Flash • Season 1 & 2 [CW]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    37
Απάντηση: The Flash [2014]

η πρεμιέρα ήταν σαν σύναξη χαζοχαρούμενων ανθρώπων, που ενίοτε θυμόντουσαν τις απώλειες τους της προηγούμενης σεζόν... και τους έπερναν τα ζουμιά. Ο κακός "αστείος", η αντιμετώπιση του "αστεία", γενικώς ήταν πιο απλοϊκό και από επεισόδιο της Barbie...

Re: The Flash [2014]

Ναι.. έτσι..

Η σειρά έχει πάντως το κοινό της που της δίνει καλές βαθμολογίες...
Η τηλεθέαση της πρεμιέρας ήταν στα χαμηλά επίπεδα που είχαν κάνει κάποια επεισόδια της 1ης σεζόν..

... αλλά πάντως κάνει καλύτερα νούμερα από το Arrow..

Κατά τη διάρκεια του 2ου επεισοδίου , σκεφτόμουν συνέχεια "καλά όλα αυτά ,αλλά κάποιος λείπει από τη σειρά ".
Οπότε στο τέλος του επεισοδίου , με την εμφάνιση του Γουέλς , σκέφτηκα ότι τώρα δεν λείπει κάτι από τη σειρά .

Πολύ καλό και τρίτο , και με καλό γκεστ .

Ναι.. έτσι..

Η σειρά έχει πάντως το κοινό της που της δίνει καλές βαθμολογίες...
Η τηλεθέαση της πρεμιέρας ήταν στα χαμηλά επίπεδα που είχαν κάνει κάποια επεισόδια της 1ης σεζόν..

... αλλά πάντως κάνει καλύτερα νούμερα από το Arrow..

Δεν ειναι τυχαιο.

Το Arrow εχει βαλτωσει σε ιδεες και σκηνοθετικη προσεγγιση και απλα επαναλαμβανεται καθε φορα.

Το Flash ακομα τωρα ανοιγει την βενταλια του ουσιαστικα και στους κομικοφιλους σιγουρα εχει μεγαλυτερη απηχηση ο ηρωας.

Μονο οι Superman/Batman αντε και ο Green Lantern ειναι σε υψηλοτερο σκαλοπατι στην DC comics.

O Green Arrow ηταν παντα παρακατιανος.

Μονο σε εμενα φαίνεται η νεα σεζόν πιο ... β' διαλογής?
Ακόμα πιο εύπεπτα σενάρια, τραγικοί κακοί (ειδικά τα εφφέ σε αυτόν που άλλαζε μέγεθος ήταν για χρυσο βατόμουρο) και μάχες.

Peyton_List.jpg

Εγώ το είπα.. ότι κάμποσα πράγματα παρουσιάζονται απλοϊκά και εύκολα..
Αν και η ιστορία από το τελευταίο και μετά αποκτά καλό ενδιαφέρον!

Επίσης δεν μπορούσαν να βάλουν την Peyton List στην θέση της Danielle Panabaker να γουστάρουμε πιο πολύ ?? ;)

Αν και καταλαβαίνω ότι η Danielle για ρόλο κακιάς ή πολύ Sexy δεν κάνει! :cool:

Απάντηση: Re: The Flash [2014]

Μονο σε εμενα φαίνεται η νεα σεζόν πιο ... β' διαλογής?
Ακόμα πιο εύπεπτα σενάρια, τραγικοί κακοί (ειδικά τα εφφέ σε αυτόν που άλλαζε μέγεθος ήταν για χρυσο βατόμουρο) και μάχες.

μα δεν είσαι ο μόνος...

η πρεμιέρα ήταν σαν σύναξη χαζοχαρούμενων ανθρώπων, που ενίοτε θυμόντουσαν τις απώλειες τους της προηγούμενης σεζόν... και τους έπερναν τα ζουμιά. Ο κακός "αστείος", η αντιμετώπιση του "αστεία", γενικώς ήταν πιο απλοϊκό και από επεισόδιο της Barbie...

Πολύ καλό το 4o επεισόδιο !
Αν δεν έκανα έλεγχο να δω για το αν είναι συντονισμένοι οι υπότιτλοι και δεν έβλεπα στο τέλος ποιος είναι ο νέος Firestorm, το μυαλό μου θα δεν πήγαινε στον Jaxx , αλλά στον άλλον μιας και τον έχω "πετύχει" και σε άλλη σειρά και μου είναι πιο γνωστός ο ηθοποιός .
Μου αρέσει η Πάτι , που και αυτήν έχω "πετύχει" και σε άλλη σειρά , όπου με τα ταγιεράκια της έδειχνε πολύ πιο όμορφη .
Και εδώ φυσικά φαίνεται ότι είναι όμορφη κοπέλα .

Πολύ ωραίο το τέταρτο επεισόδιο. Η φαντασία των σεναριογράφων κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα. Έχω την εντύπωση ότι και η φετινή σεζόν θα είναι εξαιρετική

Πολύ καλό το 5ο !
Γέλασα πολύ με το ραντεβού , η Πάτι ήταν θεά .
Η συμμετοχή του Γουέλς2 , "ανεβάζει τις μετοχές" της σειράς .

Η "επαναφορα" εμενα μου λεει οτι δεν εχουν τι να παιξουνε

λοιπον την Πάτι την πάω με 1000. πραγματικά το χαμόγελο της ομορφαίνει κάθε επεισόδιο που συμμετέχει, και μου αρέσουν πολύ τα χαρακτηριστικά που έχουν προσδώσει στην ηρωίδα που ενσαρκώνει...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλό το τελευταίο!
Ανέβηκε και πάλι το ενδιαφέρον!

Το επόμενο έχει τίτλο "Enter Zoom"
http://www.imdb.com/title/tt4838244/?ref_=ttep_ep6

Όπως βλέπω το Mid Season Finale είναι το 11ο στις 15 Δεκεμβρίου..

.. κάτι καλό θα ετοιμάζουν για τότε! :cool: