The Following

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
pYvR3.jpg

Imdb | Wikipedia | FOX | Facebook

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Season 2: First Look | THE FOLLOWING

19 Ιανουαρίου!

Έχω δει τα 7 επεισοδια του πρώτου κύκλου η σειρα βλέπεται ευχάριστα αλλα....

Η σειρα μπάζει απο παντού!

Οι ακόλουθοι σκάνε απο παντού , οπου σκαλωνει το σενάριο και χρειάζεται ενας απο μηχανη θεός εμφανίζεται απο το πουθενα ο ακόλουθος και ξεμπλοκαρει την κατάσταση!

Ο δολοφόνος αν και θανατοποινίτης δέχεται δεκάδες επισκέψεις καθημερινά κάτι που δεν παίζει...

Έχουμε να κάνουμε με τους ποιο ηλίθιους πράκτορες του FBI συνεχώς έχουν να φυλάξουν μάρτυρες σε ενα σπίτι , και οι μάρτυρες πεθαίνουν , φεύγουν , εξαφανίζονται κατω απο την μύτη τους συνεχώς όμως!

Ο δολοφόνος αν και μοναχικός κατάφερε να στρατολογησει δεκάδες οι οποίοι με χρήματα ποιανού αραγε έκαναν πολύμηνες παρακολουθήσεις!

Ο μπάτσος αν και ο δολοφόνος του ξεκαθαρίζει απο την αρχη οτι στόχος ειναι αυτός αφήνει συγγενικά του πρόσωπα απροστάτευτα!

Ο Πόε δεν νομίζω να διδάσκοταν σε κολέγια!

Το σκηνικό με την δικηγόρο και τον δολοφόνο και όλος χειρισμός της ειναι παιδικός , ενα παιδι 15 χρόνων θα καταλάβαινε τι παιζόταν , η δικηγόρος ύπνος!

Επισης η σειρα εχει τρέλα κλισέ:

Κατεστραμμένος καψούρης μπάτσος , παίρνει συνεχώς πρωτοβουλίες που καταστρέφουν την επιχείρηση δρώντας συνεχώς μόνος του ενω υποτίθεται οτι εχει κινητοποιηθεί το σύμπαν!

τουλαχιστον γλιτώσαμε απο το κλισέ ανώτερη μπατσινα κανει την ζωη δύσκολη του αρχιμπατσου, κόβοντας του διαρκώς τις πρωτοβουλίες!

Last edited:
Κι' εγώ την βλέπω αλλά με έχει καλύψει απόλυτα ο Thankin.

Κάθε φορά δε που βλέπω επεισόδιο, έρχεται στο μυαλό μου αυτό που έγραψε πως πρόκειται για το "πλέον ηλίθιο δίδυμο πρακτόρων"... :flipout:

Ενώ τη ξεκίνησα στο πρώτο κύκλο με μεγάλη λαχτάρα και είχα παραβλέψει ολα τα κλισέ και το χιλιοτρυπημένο σενάριο.......στο τελευταίο επεισόδιο του 1ου ράγισε το γυαλί. Σε βαθμό που ενώ έχω τα δύο πρώτα επεισόδια του 2ου δε μου κάνει αίσθηση να τα δω

Να τα δεις, κατά την γνώμη μου ο 2ος κύκλος είναι πιο καλός από τον πρώτο.

Εχω δει τα πεντε πρωτα επεισοδια του 1ου κυκλου και μπορω να πω πως μου αρεσει παρα πολυ η σειρα!

Τα πρώτα επεισόδια ήταν σχετικά καλά μετά αρχίζει το σενάριο να μπάζει από παντού. Τόσες καλές σειρές υπάρχουν και εσύ αυτή βρήκες να δεις ρε αδερφέ?

Να σου πω, βλεπω ενα σωρο.. ε ακομα μια δεν βλαπτει!

WqpZU.jpg

Imdb | Wikipedia | FOX | Facebook | Twitter | Youtube

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εάν κάποιος συνεχίζει την σειρά,
η πρεμιέρα της 3ης σεζόν είναι στις 2 Μαρτίου!

Είπα να το ανανεώσω γιατί μου άρεσε το Banner! :p

η σεζον η τριτη εφτασε στο τελος και η τελευταια θα ειναι αφου την κοβουν απο το fox.Δεν την εχω δει ακομα αλλα απο οτι βλεπω απο δω δεν εγινε καμια κινηση τοσες ημερες!!

Δεν ήταν άσχημο το τέλος. Και αφήνει περιθώρια σε μια εντελώς καινούρια ιστορία σε περίπτωση που είχε ανανεωθεί ή που θα πάει στο μέλλον σε κανένα άλλο κανάλι... Έπρεπε να τελειώσει πάντως γιατί το είχε εξαντλήσει το θέμα.