The Gemini2 Project 4.00 DM800

Απάντηση: Re: The Gemini2 Project 4.00 DM800

Δέν εχει επανεκινηση του gui?
Πήγαινε μενου -> παραμετροποίηση -> σύστημα -> παραμετροποίηση (προχωρημένο) και επέλεξε στο παρατεταμένο πάτημα του on/off να εμφανίζεται το μενου επιλογών και όχι το shutdown.

Το πέρασα και εγώ από 3.8 σε 4.0

Χμ καλό φαίνεται.... Τα add ons μετακομίσανε ένα menu πιο μέσα.

Απάντηση: Re: The Gemini2 Project 4.00 DM800

Τα add ons μετακομίσανε ένα menu πιο μέσα.
Ναι, μετακόμισαν στα Extras όπου βρίσκουμε μόνο τον download server.
Η χειροκίνητη προσθαφαίρεση των addons γίνεται από την προηγούμενη επιλογή "file manager"

Κανά νέο HD skin έχουμε; το βαρέθηκα αυτό το Look (παρόλο που είναι λειτουργικό και δείχνει ένα σωρό πληροφορίες).

Πάντως από plugins μόνο το autoresolution έβαλα. Δεν βλέπω κάτι άλλο χρήσιμο. Αν έχετε να πρτείνετε και κάποιο άλλο :worshippy:

Δοκίμασε το bitrate viewer για να βλέπεις το bitrate κάθε καναλιού.

Στον server του Gemini υπάρχουν απο εχθές "νέα" HD skins. Αλλάζουν χρωματικά το περιβάλλον.

Re: Απάντηση: Re: The Gemini2 Project 4.00 DM800

Πήγαινε μενου -> παραμετροποίηση -> σύστημα -> παραμετροποίηση (προχωρημένο) και επέλεξε στο παρατεταμένο πάτημα του on/off να εμφανίζεται το μενου επιλογών και όχι το shutdown.

Εν τέλει η εγκατάσταση του image είχε προβλημα!Έβαλα το experimental στη flash και το gemini στο στικ.Κάνενα απολυτως πρόβλημα.Πραγματικά ελειπέ απο το Menu το επανεκκινηση του gui.....AAAA και μέχρι στιγμής κανενα tuner failed....

τουλάχιστον το tuner failed μπορούν όσοι το πετυχαίνουν να αναφέρουν σε ποια κανάλια τους το κάνει ?

εγω εχω παραλληλα τον 800 με εναν 500.οταν βαζω filmnet 1 kai novasport1 τοτε λεει tuned failed.υπαρχει λυση??εχω nabilo 0.6.

Γενικώς, απ'ότι διαβάζω στα διεθνή forum, υπάρχει πρόβλημα με τα έτοιμα settings. Ιδιαίτερα με αυτά που έρχονται έτοιμα στα διάφορα images.
Η λύση απ'ότι φαίνεται είναι να μπαίνει κανείς στον κόπο να κάνει χειροκίνητο scan στους δορυφόρους και μετά να ετοιμάζει τα μπουκέτα του με το dreamboxedit. Μετά βέβαια δεν πρέπει να αντικαθιστά αυτά τα settings με άλλα έτοιμα, αλλά να προσθέτει μόνος του ότι θέλει με πληροφορίες από διάφορες πηγές πχ lyngsat.
Εγώ έτσι το αντιμετώπισα και περιμένω όπως όλοι με αγωνία κάποια λύση σ'αυτό το θέμα ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιούμε έτοιμα settings άφοβα όπως και παλιότερα.

Δοκίμασε το bitrate viewer για να βλέπεις το bitrate κάθε καναλιού.

Στον server του Gemini υπάρχουν απο εχθές "νέα" HD skins. Αλλάζουν χρωματικά το περιβάλλον.

μέσα από τον dreambox (διπλό κλικ στο πράσινο) δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο πάντως.

Θα πας στον gemini server, μπλε κουμπί, Extras..
To bitrate viewer πρέπει να το εγκαταστήσεις manual. Για λόγους που δεν κατανοώ δεν το έχουν στον σερβερ τους.

Θα πας στον gemini server, μπλε κουμπί, Extras..
To bitrate viewer πρέπει να το εγκαταστήσεις manual. Για λόγους που δεν κατανοώ δεν το έχουν στον σερβερ τους.

ΟΚ τα βρήκα τα skins.
Κατέβασα και το bitrate viewer από το dreambox world. Είναι ένα αρχείο .ipk. Σε ποιό folder το βάζουμε;