The Gemini2 Project 4.00 DM800

μιπως απο εκει που το εγκατεστησες στα addons του blue panel? sorry για το 2πλο post η Tellas.σερνεται παλι

Last edited:
Τάσο μπες από FTP και ακολούθησε την διαδρομή:
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/

Ξήλωσε όλο τον φάκελο του bitrate viewer. Δεν αφήνεις σκουπίδια.

Ρε παιδια φοβαμε να το βαλω μην σκασει καμια βομβα γιατι αρχισαν και εδω οι κλωνοι εγω λεω οτι ολοι μια μερα θα το παθουμε το κακο μπενοντας στο blue panel καλυτερα να μοινουμε newnigma και να κρατησουμε 3.9 που παραμενη ασφαλεις!!!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ BOMBS ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 8000!!!!!

Τελικά το bitrate viewer μπαίνει επιτυχώς σε gemini4.00 ;

Πάντως το μόνο σημείο που το βλέπω να υπάρχει όπου και κρασάρει ο δέκτης αν το επιλέξω, είναι το menu που βγαίνει με το παρατεταμένο μπλε.

Σήμερα δοκίμασα αρκετές εκδοχές του bitrate viewer σε μορφή .ipk ανεπιτυχώς.

Ψάχνοντας με FTP για την θέση εγκατάστασης διαπίστωσα ότι έχει δημιουργηθεί στο /usr/lib/enigma2/python/Plugins φάκελος PLI(??) όπου μέσα είναι θρονιασμένο το bitrate viewer.
Ακολούθως έκανα file search με το FlashFXP (tools/find files on ftp server και επέλεξα φάκελο /usr/) για να δω που αλλού εγκαταστάθηκε και ξεκίνησα το ξήλωμα.

Συνεπώς Τάσο αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο:
- Διαγράφουμε όλο τον φάκελο PLI ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή:
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/PLi/
- Διαγράφουμε το αρχείο bitrate στον φάκελο /usr/bin
- Τέλος διαγράφουμε τα αρχεία enigma2-plugin-bitrateviewer.control, enigma2-plugin-bitrateviewer.control~ και enigma2-plugin-bitrateviewer.list που βρίσκονται στον φάκελο: /usr/lib/ipkg/info/

Είναι λίγο σύνθετο αλλά το εξαφανίζεις..
Προφανώς η έκδοση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο προορίζεται για PLI (που χρησιμοποιεί διαφορετική δομή) για αυτό και η ασυμβατότητα.

Μάλιστα, ΟΚ τώρα εξαφανίστηκε, περιπετειώδης εξαφάνιση αλλά ΟΚ. Thanks Alex.
Μήπως υπάρχει κανά άλλο plugin συμβατό με gemini 4.00 που να κάνει την ίδια δουλειά;

To Gemini υποστηρίζει μια δική του εκδοχή. Menu/Πληροφορίες/Stream traffic αλλά αυτό που θα δεις είναι άθροισμα bitrate εικόνας και ήχου.

Παιδια ετσι οπως ειναι δεν κανει update παντος αυτο που μου αρεσε ηταν το καινουργειο καινουργειο plugin του cccam που πηγε version 1.0!!!

Παιδιά καλημέρα και καλή χρονία αφού δεν τα είπαμε με τον καινιουργιο χρόνο. Θα ήθελα την γνώμη σας για την σκέψη μου να βάλω το gemini 4 στην flash.