The Gorge

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 31.6%
  • Καλή

Votes: 7 36.8%
  • Μέτρια

Votes: 6 31.6%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    19
Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολυ η ταινία, κατεβάσαμε πανί και το καταχάρηκα με με την σύζυγο…..η ταινία συνδιάζει πολλά κομμάτια μαζί κάτι που σπάνια το βλέπεις, ρομαντισμό , δράση, θρίλερ, επιστημονική φαντασία, Horror, περιπέτεια…και όλα αυτά με τις κατάλληλες δόσεις χιούμορ, με ανατροπουλες σε ένα προτοτυπο σκηνικό….ψηφιζω πολύ καλή και ένα γεμάτο 8 από εμένα..

Υ.Γ. Εξαιρετική και η χημεία ανάμεσα στους 2 πρωταγωνιστές, από τις ταινίες που τελειώνουν και θέλεις να είχε λίγο ακόμα..

Υ.Γ. Ωραίο και το soundtrack….σιγουρα θα την ξαναδώ στο μέλλον…

Περιεργως (για μενα!) μου αρεσε, παρα τα...τερατοειδη - που γενικως συχαινομαι! Αλλα το τελος τοσο κοινοτυπο που ...ξενερωνεις λιγο, αλλα τελος παντων ας πουμε οτι ελειπε😀

• Like
Reactions: skunk93
Περιεργως (για μενα!) μου αρεσε, παρα τα...τερατοειδη - που γενικως συχαινομαι! Αλλα το τελος τοσο κοινοτυπο που ...ξενερωνεις λιγο, αλλα τελος παντων ας πουμε οτι ελειπε😀
Ναι η αλήθεια είναι ότι το τέλος και γενικά η λύση του μυστηρίου ήταν κάπως ξενέρωτη, για αυτό τις έβαλα ένα 8, αν διόρθωνε λίγο αυτά τα θέματα θα ήταν ταινιαρα και για 9….σε κάθε περίπτωση ανέλπιστα καλό, και πέρασα πολύ καλά βλέποντας την.

Αρχίζει ωραία με μυστήριο , κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον.
Μετά αρχίζουν τα γλυκανάλατα που ανακατεύονται με τα τέρατα και γίνονται σαλάτα.
Θέλω να πω ότι έχει μπλέξει πολλά είδη μαζί και τελικά δεν είναι κορυφαίο σε τίποτα. Είναι λίγο απ' όλα.

Και για μια ακόμα φορά ΔΕΝ με πείθει η εξαμηνήτικη για μαχήτρια. Πώς να το κάνουμε τώρα, δεν πείθει η φάτσα αυτή.
Ποιος την προμοταρει ήθελα να ξερα και στο furiosa κλπ. Τελείωσε το γυναικείο contact list στο Χόλυγουντ;

Μπάμπη παιδικά είναι τα "ζόμπι", μην τρελαίνεσαι. Χωρίς πλάκα. Καμία σχέση με ζόμπι.

Υ.Γ. πω πω, την λες πλέον γιαγιά την Σιγκούρνι Γιουίβερ παρόλο που έχει ένα κιλό μακιγιάζ λόγω ταινίας 🥺

Ψηφίζω Μέτρια

Έτσι από περιέργεια

πως ήξερε που να την βρει; Του είχε πει Γαλλία γενικά. Του είχε πει και το μέρος και μου διέφυγε;

Υπέρ κατάσκοποι είναι. Δεν με χάλασε αυτο.

Την ώρα όμως που
ανέβαιναν τον γκρεμό στο τέλος, γιατί δεν τους ρήμαξαν τα αυτόματα πολυβόλα
?

Έτσι από περιέργεια

πως ήξερε που να την βρει; Του είχε πει Γαλλία γενικά. Του είχε πει και το μέρος και μου διέφυγε;
Του είπε ιστορία, οπότε λογικά και το μέρος. Απλά δεν μας το έδειξε.

Βλέπεται ευχάριστα κυρίως για τα ωραία εφέ, ξεκινάει άψογα, αλλά προσγειώνεται στην
βαρετή υπερβολή των συνηθισμένων action ταινιών.
Καμία σχέση με τρόμο και ένταση,
όπως το παλαιότερο και ψιλοσχετικό
Outpost του 2008..

Παιδια εγω τσιμπησα με την ταινια και τρομαξα, αν και δεν θυμαμαι
την τελευταια φορα που με τρομαξε ταινια. Μου φανηκα πολυ εφιαλτικη
Δλδ ξεπερασε και τα ορια του τρομου. Πρωτοτυπο θριλερ με τελεια εφε.
Εβγαζε και γελιο που και που ειτε λογω σεναριου ειτε λογω ακραιας μπουρδολογιας.
Πολυ ωραιο περιπετειωδες σινεμα και πολυ καλη η ταινια απο εμενα

Μετρια

Κριμα γιατι θα πορουσε να ηταν καλη.

Πιο συγκεκριμενα θα εκρινα την ταινια σαν ενα εργο σε δυο μερη. Το πρωτο (οπου τελικα δεν συμβαινουν και πολλα) ειναι η καλυτερη. Με ατμοσφαιρα σασπενς καλη φωτογραφια και σκηνικο πλοτ με συναισθημα κλπ... αλλα δυστυχως το δευτερο οπου υποτιθεται γινονται τα πολλα χανεται, με τρυπες λογικης στην ιστορια. Επισης χανεται ολο το μυστηριο με τεχνο-λυσεις χωρις μεγαλη συνοχη.
Το σεναριο στο δευτερ μερος του χαλασε ολο το σχεδιο για μενα. Εξ ου και η ψηφος.

• Like
Reactions: klamia71
Mια χαρα ηταν για το ειδος της παντα.

Τετοια αηδιαστικα οντα ειχαμε να δουμε απο το the Thing του Καρπεντερ.

Τι πρώτο μέρος σε ίντριγκαρει , κυλάει ωραία και έχει όλα τα θετικά στοιχεία. Τι δεύτερο αρπακολα να τα εξηγήσουμε όλα και να πάμε σπίτια μας. Αχταρμας από τις λίγους. Θα μπορούσε να ήταν πάρα πολύ καλό αλλά ήρθε το δεύτερο μέρος και το κατακρεούργησε. Επίσης πολύ ψεύτικα τα εφέ. Λες και έβλεπα βιντεογκειμ . Αυτα τα ροζομπλε χρώματα στην ομίχλη που θύμισε εκείνο το φίλτρο που βάζανε στις ασπρόμαυρες τηλεόρασεις του70- 80 για να έχουν την ψευδαίσθηση της έγχρωμης. Καλή ευκαιρία για καλή ταινία που έμεινε μισή.