The Great Gatsby

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Ο Λεοναρντο του Τιτανικου δεν εχει καμια σχεση με τον Λεοναρντο του σημερα.

Ειναι τεραστια η προοδος του .

Και μεταξυ μας ο Ρεντφορντ τωρα....τεραστια προσωπικοτητα αλλα σαν ηθοποιος....εκει την μανιερα την κοκκαλωμενη.

Απάντηση: Re: The Great Gatsby

Ο Λεοναρντο του Τιτανικου δεν εχει καμια σχεση με τον Λεοναρντο του σημερα.

Ειναι τεραστια η προοδος του .

Και μεταξυ μας ο Ρεντφορντ τωρα....τεραστια προσωπικοτητα αλλα σαν ηθοποιος....εκει την μανιερα την κοκκαλωμενη.

Συμφωνω για τον Ρεντφορντ,αλλα ο Λεο ουτε αυτο μπορει να κανει.Να φερει ενα ρολο στα μετρα του και να παιξει ουσιαστικα τον εαυτο του και να ειναι και πειστικος.
Στον Τιτανικο ηταν χαζο παιδι χαρα γεματο.Μετα εμπλεξε με τον Σκορτσεζε και πιστεψε οτι η μονιμα ξυνισμενη μουρη σημαινει δραματικη ερμηνεια.Ο Μαρτιν ειδε και αποειδε και τα παρατησε μ'αυτον.
Μπορει καποια στιγμη να καταφερει να παιζει σαν τον Τομ Κρουζ.Και αυτο κατορθωμα θα ειναι...

Last edited:

Συμφωνω για τον Ρεντφορντ,αλλα ο Λεο ουτε αυτο μπορει να κανει.Να φερει ενα ρολο στα μετρα του και να παιξει ουσιαστικα τον εαυτο του και να ειναι και πειστικος.
Στον Τιτανικο ηταν χαζο παιδι χαρα γεματο.Μετα εμπλεξε με τον Σκορτσεζε και πιστεψε οτι η μονιμα ξυνισμενη μουρη σημαινει δραματικη ερμηνεια.Ο Μαρτιν ειδε και αποειδε και τα παρατησε μ'αυτον.
Μπορει καποια στιγμη να καταφερει να παιζει σαν τον Τομ Κρουζ.Και αυτο κατορθωμα θα ειναι...

Είσαι λίγο άδικος και προκατειλλημένος με τον Λεονάρντο.:slapface:

Το J Edgar το είδες?

Και ο Ηστγουντ λάθος είναι,όπως και ο Σκορσέζε??

Το να μην σ αρέσει το καταλαβαίνω αλά όχι οτι δεν είναι καλός ηθοποιός.:grandpa:

Εγώ που δεν τον εκτιμούσα,τώρα είναι στους αγαπημενους μου.(Shutter Island rulez !!!:antlers:)

Χαλιας ειναι...:eviltongue::aetsch::flipout:

Και ο Ηστγουντ εχει δικαιωμα στο λαθος Μητσε...
Αλλωστε μιλαμε για μια μετρια στιγμη του.Οπως μετριες εως βαρετες ηταν και ολες οι ταινιες του Σκορτσεζε με τον Λεο.Ουτε μια δεν εφτανε εστω για λιγο τις παλιες.
Δεν φταιει ο Λεο γι'αυτο βεβαια.Αλλα η αδυναμια επιλογης καλου συνεργατη - πρωταγωνιστη,σημαινει οτι και ο Σκορτσεζε βρισκοταν και βρισκεται σε "δημιουργικη καθιζηση".

Προκατειλημενος δεν ειμαι.Δεν μιλαω για κατι που δεν εχω δει.Τις εχω δει ολες (δυστυχως)...

Last edited:
Χαλιας ειναι...:eviltongue::aetsch::flipout:

Και ο Ηστγουντ εχει δικαιωμα στο λαθος Μητσε...
Αλλωστε μιλαμε για μια μετρια στιγμη του.Οπως μετριες εως βαρετες ηταν και ολες οι ταινιες του Σκορτσεζε με τον Λεο.Ουτε μια δεν εφτανε εστω για λιγο τις παλιες.
Δεν φταιει ο Λεο γι'αυτο βεβαια.Αλλα η αδυναμια επιλογης καλου συνεργατη - πρωταγωνιστη,σημαινει οτι και ο Σκορτσεζε βρισκοταν και βρισκεται σε "δημιουργικη καθιζηση".

Μίλα μόνος σου.

Εγ'ω δεν σ ακούω και θα μου το πληρώσεις αυτό στην επόμενη συνάντηση !!!!:violent-smiley-008: :devil-smiley-029: :flipout: :flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: The Great Gatsby

Μαζί σου.
Έχω ξαναγράψει ότι αυτό που κάνει ο Di Caprio στις τελευταίες του ταινίες λέγεται απλά "overacting" και είναι πολύ κακό. Το διαστροφικό είναι ότι οι καλύτερες ερμηνείες του πάνε πίσω στην εποχή που ήταν χαζό παιδί χαρά γεμάτο (Basketball Diaries και What's eating Gilbert Grape).

λοιπον ο Πεπινο ντι Καπριο ειναι εξαιρετικος ηθοποιος
και το λεω χωρις καθολου ειρωνια, προσαρμοζεται με εκπληκτικη
ανεση σε οποιοδηποτε ρολο και τον απογειωνει αλλα χανει σ αυτο το baby face
το να τον συγκρινεις ομως μ ενα θεο σαν τον Μπραντο ειναι ατοπημα
πχ βαλτε στην ΤV σας την ταινια VIVA ZAPATA μονο τα 5 πρωτα λεπτα
μεχρι την στιγμη που ο δικτακτορας τον ρωταει
-- εε...εσενα πως σε λενε ?
και αυτος γυριζει και λεει το ονομα του !!!!

εκεινο το δευτερολεπτο κλεινει η TV
δεν χρειαζεται τιποτε αλλο να δεις
πας στο διπλανο δωματιο και βαζεις μουσικουλα
το εχουμε παθει αρκετες φορες αυτο
μ αυτον και καποιους αλλους ...

Ρε συ Στελιο ωρες ωρες μοιαζεις να μην θες να καταλαβεις τι θελει να πει ο συνομιλητης σου.

Ειπα οτι μπορει να αποτελεσει τον μελλοντικο Μπραντo. Ακομα ουτε 40 χρονων δεν ειναι.... εχει για πλακα αν δεν πεσει στις καταχρησεις μια ολοκληρη εικοσαετια καλης υποκριτικης.

υγ

Και ο Μπραντο baby face ηταν τον εχετε ξεχασει μου φαινεται.....

Και προσωπικα τον θεωρω και αυτον υπερτιμημενο. Αν δεν ειχε κανει τον Νονο και το ΑΠοκαλυψη τωρα και τις δυο αυτες ταινιες μετα τα 50 του χρονια αμφιβαλλω αν θα ειχε μυθοποιηθει τοσο πολυ.

λοιπον ο Πεπινο ντι Καπριο ειναι εξαιρετικος ηθοποιος
και το λεω χωρις καθολου ειρωνια, προσαρμοζεται με εκπληκτικη
ανεση σε οποιοδηποτε ρολο και τον απογειωνει αλλα χανει σ αυτο το baby face
το να τον συγκρινεις ομως μ ενα θεο σαν τον Μπραντο ειναι ατοπημα
πχ βαλτε στην ΤV σας την ταινια VIVA ZAPATA μονο τα 5 πρωτα λεπτα
μεχρι την στιγμη που ο δικτακτορας τον ρωταει
-- εε...εσενα πως σε λενε ?
και αυτος γυριζει και λεει το ονομα του !!!!

εκεινο το δευτερολεπτο κλεινει η TV
δεν χρειαζεται τιποτε αλλο να δεις
πας στο διπλανο δωματιο και βαζεις μουσικουλα
το εχουμε παθει αρκετες φορες αυτο
μ αυτον και καποιους αλλους ...

Για τη σκηνη στο Ζαπατα +10000000000000

Γι'αυτα που λες για τον Λεοναρντο ενα θα σου πω:Κοψε τις ρουμανικες ταινιες και τις scifi μπουρδες σαν αυτο που εγραφες προχτες.....
Μου φαινεται ασθενουν το κριτηριο σου....:aetsch::laugh::ernaehrung004:

Και ο Μπραντο baby face ηταν τον εχετε ξεχασει μου φαινεται.....

Και προσωπικα τον θεωρω και αυτον υπερτιμημενο. Αν δεν ειχε κανει τον Νονο και το ΑΠοκαλυψη τωρα και τις δυο αυτες ταινιες μετα τα 50 του χρονια αμφιβαλλω αν θα ειχε μυθοποιηθει τοσο πολυ.

Ναθ στο Τελευταιο Ταγκο δεν ηταν καλος?
Στο Missouri Breaks?Στο Viva Zappata?
Στο Λεωφορειο ο Ποθος?Στο Οn The Waterfront ηταν 24 χρονων....
Στο Reflections in a Golden Eye?Στο Bounty?Στο Chase?
Μην τρελλαθουμε τωρα που ηταν μονο στο Νονο και στην Αποκαλυψη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Great Gatsby

Μαζί σου.
Έχω ξαναγράψει ότι αυτό που κάνει ο Di Caprio στις τελευταίες του ταινίες λέγεται απλά "overacting" και είναι πολύ κακό. Το διαστροφικό είναι ότι οι καλύτερες ερμηνείες του πάνε πίσω στην εποχή που ήταν χαζό παιδί χαρά γεμάτο (Basketball Diaries και What's eating Gilbert Grape).

Μμμμμμμ να μια ταινια που επαιζε υποφερτα.Το Basketball diaries.Και βεβαια βοηθουσε τα μεγιστα η ταινια καθεαυτη.Ηταν τοσο καλη που "σηκωσε" και αυτον.....

Δεν ειπα οτι δεν ηταν καλος στις ταινιες που αναφερεις .

Ειπα οτι δεν θα ειχε μυθοποιηθει τοσο χωρις αυτες τις δυο ταινιες που τις εκανε και τις δυο οντας μεσηλικας τουλαχιστον....

Σουαχιλι γραφω ?

υγ

Και μην ξεχναμε οτι αλλο το κριτηριο του θεατη το 2012 με συσσωρευμενη ολη την κινηματογραφικη γνωση εως τωρα και αλλο το κριτηριο το 1950 λιγα χρονια μετα την ανακαλυψη του ομιλουντος κινηματογραφου.

Δεν ειναι το ιδιο τι να κανουμε...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Great Gatsby

Και μην ξεχναμε οτι αλλο το κριτηριο του θεατη το 2012 με συσσωρευμενη ολη την κινηματογραφικη γνωση εως τωρα και αλλο το κριτηριο το 1950 λιγα χρονια μετα την ανακαλυψη του ομιλουντος κινηματογραφου.

Δεν ειναι το ιδιο τι να κανουμε...

Μα ηταν ηδη μυθος Ναθ πριν το Νονο.Αυτο προσπαθω να σου πω...
Επισης ποια συσσωρευμενη κινηματογραφικη γνωση εχει το κοινο?
Ναθ αν ειχε συσσωρευμενη κινηματογραφικη γνωση το κοινο (που και τη δεκαετια του 50 ειχε μην εχεις καμμια αμφιβολια επ'αυτου και μαλιστα και καλυτερο ισως) δεν θα συζητουσαμε για κανενα Λεο τωρα σε συγκριση με το αν και ποτε γινει Μαρλον Μπραντο....

Μεγάλες ερμηνείες του Μπράντο σε όλες αυτές τις ταινίες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Great Gatsby

Μα ηταν ηδη μυθος Ναθ πριν το Νονο.Αυτο προσπαθω να σου πω...

Ε μα δεν συμφωνω τι να κανω . Αποψη μου ειναι οτι αυτες οι δυο ταινιες ξανασηκωσαν την εως τοτε φθινουσα καριερα του και τον εβαλαν σε μια μυθολογικη σφαιρα που δεν του αξιζε. Οχι οτι δεν ηταν καλος ηθοποιος. Τεραστιος δεν ηταν κατ´εμε.

Και λεγοντας οτι ο Ντι Καπριο μπορει να γινει καποια στιγμη ο νεος Μπραντο δεν θεωρω οτι θα υπερβει καθε σκαλα υποκριτικης. Θεωρω οτι εχει εκεινα τα εχεγγυα για να θεοποιηθει καποια στιγμη δικαιως ή αδικως.

Εγω αρχισα να τον εκτιμω για να ειμαι ειλικρινης απο το Departed. Και οι επιλογες του απο εκει και περα δειχνουν ολες οτι δεν παει για κατι αλλο απο την κορυφη. Ειναι πολυ δυσκολο να ξεκολλησει το κοινο απο την εικονα που ειχε για αυτον στον Τιτανικο. Και η ετερη συμπρωταγωνιστρια του τα τελευταια χρονια το εχει καταφερει και μαλιστα σε πολυ υψηλο επιπεδο.

Επισης ποια συσσωρευμενη κινηματογραφικη γνωση εχει το κοινο?
Ναθ αν ειχε συσσωρευμενη κινηματογραφικη γνωση το κοινο (που και τη δεκαετια του 50 ειχε μην εχεις καμμια αμφιβολια επ'αυτου και μαλιστα και καλυτερο ισως) δεν θα συζητουσαμε για κανενα Λεο τωρα σε συγκριση με το αν και ποτε γινει Μαρλον Μπραντο....

Ε τωρα μην τρελλαθουμε.....δεν ειχε το τοτε κοινο την ιδια προσβαση που εχουμε εμεις απο τα παιδικα μας ηδη χρονια σε ταινιες και σε πληροφοριες.

Τοτε ηταν ενας σχεδον μονοδρομος η διασκεδαση στην τεχνη του κινηματογραφου , σημερα ειναι πιο πολυ επιλογη.

2 δεκαετιες μετα την ανακαλυψη του ομιλουντος κινηματογραφου ειναι πολυ φρεσκο για να πει κανεις οτι ειχαν καλυτερη κινηματογραφικη εμπειρια -παιδεια θα ελεγα εγω- απο την σημερινη εποχη.

Για μενα ολες του οι ταινιες μετα το Bounty ηταν το πολυ μετριες ξεκινωντας απο το κακες.....

Το Τανγκο το εκανε μετα τον Νονο.

Αν δεν του ειχε συμβει ο Νονος θα μιλουσαμε για ενα πολυ καλο ηθοποιο της δεκαετιας του 50.

Πάνο μην είσαι δογματικός ... ο Λεονάρντο είναι πολύ καλός ηθοποιός... μην τρελλαθούμε κιόλας ... ουδείς φελλός επιβιώνει για τόσα πολλά χρόνια και τόσες πολλές ταινίες σε τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον ... και μην ακούσω για το σύστημα, τις απαιτήσεις του αφελούς κοινού, κλπ .... συμπαθητικές φατσούλες παράγει η φύση χιλιάδες ανά ημέρα ... χρειάζονται πολλά παραπάνω για να έχεις διάρκεια ... και ο ντι Κάπριο έχει διάρκεια ... και γίνεται όλο και καλύτερος ....

Ε τωρα μην τρελλαθουμε.....δεν ειχε το τοτε κοινο την ιδια προσβαση που εχουμε εμεις απο τα παιδικα μας ηδη χρονια σε ταινιες και σε πληροφοριες.

Τοτε ηταν ενας σχεδον μονοδρομος η διασκεδαση στην τεχνη του κινηματογραφου , σημερα ειναι πιο πολυ επιλογη.

2 δεκαετιες μετα την ανακαλυψη του ομιλουντος κινηματογραφου ειναι πολυ φρεσκο για να πει κανεις οτι ειχαν καλυτερη κινηματογραφικη εμπειρια -παιδεια θα ελεγα εγω- απο την σημερινη εποχη.

Sorry Nαθ αλλα τη δεκαετια του 50 μετραγε ηδη 20 χρονια ο ομιλων κινηματογραφος.Και ηδη ο Φριτς Λαγκ,ο Καπρα,ο Χιουστον,ο Φορντ,ο Αιζενσταιν,ο Χιτσκοκ ειχαν βγαλει αριστουργηματα.Οποτε παιδεια υπηρχε και μαλιστα σπουδαια.Εδω μερικοι αρκουνται σ'αυτα...
Απο εκει και περα αναθεμα αν το σημερινο κοινο εχει ιδεα γιατι μιλαμε.Μπορει να εχει πιο ευκολη προσβαση αλλα αμφιβαλλω και αν εχει χρησιμοποιησει αυτη την ευκαιρια και τη συσσωρευμενη γνωση.
Και ακριβως επειδη ειναι επιλογη οι περισοτεροι δεν τα επιλεγουν.Εδω τους χαλαει γιατι ειναι ασπρομαυρες.

Last edited: