Πάνο μην είσαι δογματικός ... ο Λεονάρντο είναι πολύ καλός ηθοποιός... μην τρελλαθούμε κιόλας ... ουδείς φελλός επιβιώνει για τόσα πολλά χρόνια και τόσες πολλές ταινίες σε τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον ... και μην ακούσω για το σύστημα, τις απαιτήσεις του αφελούς κοινού, κλπ .... συμπαθητικές φατσούλες παράγει η φύση χιλιάδες ανά ημέρα ... χρειάζονται πολλά παραπάνω για να έχεις διάρκεια ... και ο ντι Κάπριο έχει διάρκεια ... και γίνεται όλο και καλύτερος ....
Επίσης και ο Μάρλον έχει γυρίσει πατάτες με το κιλό ... και για τουλάχιστον 20 χρόνια μανιέρα και άγιος ο θεός ...
Sorry Nαθ αλλα τη δεκαετια του 50 μετραγε ηδη 20 χρονια ο ομιλων κινηματογραφος..
Και ηδη ο Φριτς Λαγκ,ο Καπρα,ο Χιουστον,ο Φορντ,ο Αιζενσταιν,ο Χιτσκοκ ειχαν βγαλει αριστουργηματα.Οποτε παιδεια υπηρχε και μαλιστα σπουδαια.Εδω μερικοι αρκουνται σ'αυτα...
εκστόμιζε
Από το Superman και μετά (ίσως και στην "Αποκάλυψη") δεν έπαιξε ποτέ του, μόνο τις ατάκες του εκστόμιζε.
Και που διαφωνουμε ? Ειπα κι εγω οτι 2 δεκαετιες εμπειριων ειχε ο θεατης τοτε. Αυτο δεν ειπα ?
Δεν αρκουν. Και η δικη μας τωρινη γνωση σε 50 χρονια θα θεωρειται ανυπαρκτη. Πιο κλασσικη ισως και πιο καλλιτεχνικη αλλα με τιποτα μεγαλυτερη.
Γιατι και τοτε δεν εβλεπαν ολοι καθε παραγωγη για να συγκρινουν. Ενω τωρα υπαρχει παντα η δυνατοτητα να νοικιασεις μην πω τιποτα αλλο λιγοτερο νομιμο μια ταινια και δυο και τρεις .....
Ε ναι λιγες ειναι .
Κι εγω μπορει να θεωρω οτι "εκλεισα" σαν θεατης αφου ειδα την αγαπημενη μου ταινια αλλα αυτο δεν με κανει γνωστη του αντικειμενου πως να το κανουμε.
Για τη σκηνη στο Ζαπατα +10000000000000
Γι'αυτα που λες για τον Λεοναρντο ενα θα σου πωΚοψε τις ρουμανικες ταινιες και τις scifi μπουρδες σαν αυτο που εγραφες προχτες.....
Μου φαινεται ασθενουν το κριτηριο σου....:aetsch::ernaehrung004:
Επίσης και ο Μάρλον έχει γυρίσει πατάτες με το κιλό ... και για τουλάχιστον 20 χρόνια μανιέρα και άγιος ο θεός ...
θα μας καλεσεις για καμμια προβολη ?
:aetsch:
Πάνο μην είσαι δογματικός ... ο Λεονάρντο είναι πολύ καλός ηθοποιός... μην τρελλαθούμε κιόλας ... ουδείς φελλός επιβιώνει για τόσα πολλά χρόνια και τόσες πολλές ταινίες σε τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον ... και μην ακούσω για το σύστημα, τις απαιτήσεις του αφελούς κοινού, κλπ .... συμπαθητικές φατσούλες παράγει η φύση χιλιάδες ανά ημέρα ... χρειάζονται πολλά παραπάνω για να έχεις διάρκεια ... και ο ντι Κάπριο έχει διάρκεια ... και γίνεται όλο και καλύτερος ....
εγω αν διαλεξω ταινια θα σας χαλασω την βραδυα !any time, my dear Watson ... διάλεξε ταινία και έκλεισε ... θα φέρουμε και κανα δυό τρεις ακόμη και θα τους βάζεις κουίζ... δεν κάνω πλάκα, να το κανονίσουμε ....
υγ. : επίσης, επειδή βλέπεις Τεό, δικαιολογείσαι να χαρακτηρίζεις ως ''πρόφατα'' το 2007 ...
Shutter Island rulez !!!:antlers![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.