The Great Gatsby

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Πρώτα από όλα δεν έχω δει την ταινία του 1974, αλλά την βρήκα σε καλή ποιότητα και σίγουρα θα την δω. Προτίμησα το 3d και σε σχέση με το Iron man 3, που είδα την επόμενη μέρα, ήταν πολύ καλύτερο σαν 3d προβολή, γιατί σαν ταινία θα ήταν ιεροσυλία να τις συγκρίνουμε. Ο Ντι Καπριο είναι πλέον αξιολογοτατος ηθοποιός που από το aviator και μετά έχει ανέβει επίπεδο. Τελικά θα αναθεωρήσω την άποψη ότι 3d ταινίες πρέπει να γυρίζονται μόνο action και animation. Στην συγκεκριμένη ταινία που φαντάζομαι δεν χάνει καθόλου και σε 2D εκτός από τις 5-10 λήψεις που ήταν καθαρά για το 3d ήταν γενικά καλογυρισμενη σαν 3d.

Με αρφομή την σκέψη αν θα δω το World War Z σε 2D ή 3D, έψαξα και έπεσα εδω:

http://3defence.blogspot.gr/

Φαινεται ενδιαφέρον (και αυτο το .gr παραπέμπει σε Ελλάδα;;;;)

Λίγο που κοιταξα στις γνωμες τους, συμφωνω γενικά.

Μου εκανε πάντως εντύπωση ότι το WW Z το προτείνουν σε 3D σε αντίθεση με όπου αλλού εχω διαβάσει.

Είδα την ταινία προχθές... Απλά συμπαθητική.
Η ταινία του 74 σαφώς καλύτερη, κτός απ´της σαφώς καλύτερες ερμηνείες ήταν και πιο "ταινία". Η τωρινή σου δίνει την εντύπωση οτι είναι γυρισμένη απο κάποιον που πιο πολύ έχει τη φιλοσοφία του video clip παρά της ταινίας.
Ακόμα και κάποιες σεναριακές μικροαλλαγές που υπάρχουν αντί να βελτιώσουν τα πράγματα - αν ήταν αυτός ο σκοπός του σκηνοθέτη - τα έκαναν χειρότερα.

Απο τις καλυτερες ταινιες που ειδα φετος, εξαιρετικος ο ντι καπριο.
Αν απουσιαζε ο αταλαντος τομπυ θα πηγαινε για πολυ ψηλα.

Να πω την αλήθεια ψήφισα χωρίς να την δω. Κάπου στα μισά με πήρε ο ύπνος... :blush:

Πολύ καλος ο Λεονάρντο, καλογυρισμένη, πολλα χρώματα και έντονη μουσική! Αυτό!

Πολύ καλή ταινία,ο di Caprio αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι εξαιρετικός ηθοποιός.Ονειρεμένα σκηνικά και κοστούμια,όμορφο το soundtrack και η κοπελιά του β γυναικείου ρόλου απλά θεά.Δεν έχω δει την αρχική ταινία,αλλά θα τη δώ με την πρώτη ευκαιρία..

Να πω και εγώ για την ταινία..
Την 1η φορά που πήγα να την δω την έκοψα στην μέση.. κάπου αυτή η υπερβολή στα σκηνικά με κούρασε, αν και στα "αργά πλάνα" μου άρεσαν!
Την 2η φορά προχθές ξεκίνησα να την ξαναδω με διαφορετική διάθεση, ξέροντας τι θα δω και την σταμάτησα μετά το ατύχημα.. χαχα.. :p
(έχει και μεγάλη διάρκεια..)

Εντάξει θα την τελειώσω κάποια στιγμή! :p
Γενικά θα την έλεγα καλή ταινία, αν και έχω ακούσει και αρνητικές κριτικές, σε σχέση με την παρουσίαση της ιστορίας..

Ο Tobey όντως έχει και πάλι σε κάποιες στιγμές αυτό το χαζούλι ύφος που είχε και στα Spiderman..

Last edited:
Την είδα σε 3D στο σαλόνι μου. Ψήφισα απλά καλή.
Ωραίες εικόνες, πολύ καλή η φωτεινότητα στα χρώματα, ικανοποιητικός ήχος μέτριο και έως ένα σημείο προβλέψιμο σενάριο. Θα μπορούσα άνετα να την δω και σε 2D κουράστηκε ο αυχένας μου 2+ ώρες , απο καθαρό 3D σε pop out effects ήταν μια μετριότητα και πολλά λέω.Απλά είχε ένα καλό "deep" σαν εικόνα.

Last edited:
Αξιώθηκα να την δω σήμερα.
Εκπληκτική ταινία και οπτική.
Η λίγο σουρεαλ σκηνοθεσία μου άρεσε πολύ με τις ερμηνείες όλων να είναι σε υψηλά επίπεδα.
Την παλιά δεν την έχω δει, εδώ πληροφορηθηκα την ύπαρξη της.

από τις κορυφαιες ταινιες της χρονιας και βεβαια εχει αυτό που αρεσει σε ολους τους αντρες γυναικες και χρημα