The Hangover

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: THE HANGOVER

Την είχα δει πριν από μήνες και αξίζει πραγματικά, πολύ γέλιο κι όχι σαχλή.

ΤΡΕΛΟ γέλιο, Πολύ καλή απο μένα..
Ειδικά ο μουσάτος δίνει ρεσιτάλ χαζομάρας!

Ευχάριστη κωμωδιουλα που σε κάνει να γελάς μερικές φορές.

Δυστυχώς και αυτές (οι απλώς ευχάριστες) είναι είδος υπό εξαφάνιση πλέον.

Συμπαθητική, αλλά πολύ υπερβολική, προσπαθούσε να βγάλει γέλιο, άλλοτε τα κατάφερνε και άλλοτε όχι. Σε 1 μήνα δεν θα θυμάμαι την ύπαρξή της.

Κορυφαία στιγμή ο τραγουδιστής - μορφή στο τέλος της ταινίας. Εκεί προγματικά έλιωσα στο rewind...

Μετρια. Δεν γελασα. Θα μπορουσε ομως να ηταν μια καλη κωμωδια. Αρκει το σεναριο να βασιζοτανε στις φωτογραφιες του τελους. Πολυ καλος παντως στο ρολο ο οδοντιατρος.

Μάλλον πρέπει να ανήκω στη μειονότητα αυτών που δεν τους άρεσε η ταινία. Δεν ξέρω αν μεγαλώνοντας κάποιος γίνεται πιο γκρινιάρης, πάντως εμένα η ταινία μου θύμισε τις "ταινίες καταστάσεων" τύπου "Κάτι τρέχει με τη Μαίρη". Δεν σηκώθηκα να φύγω αλλά δεν την βρήκα τόσο αστεία όσο θα περίμενα.

Η ταινια ειναι πολυ καλη. Απλα δεν ειναι "εγκεφαλικη" κωμωδια. Γελας μονο και μονο με τη φατσα του Γαλιφιανακη

Αν και δεν μου γέμιζε το μάτι, είπα οτι θα ήταν άλλη μια χαζοαμερικάνικη κωμωδία, τελικά αξιζε το κόπο, έχω καιρό να δω μια κωμωδία ανω του μετρίου. Αρκετά καλή!

H τριαδα των πρωταγωνιστων δενει πολυ καλα. Ορισμενες σκηνες βγαζουν αυθορμητο γελιο , ο κινεζος απιστευτος , ο γαλιφιανακης μου αρεσε , και η ωρα περασε ευχαριστα.

μη ξεχασω και το μωρο ... φατσουλα ....

Γυριζεται και 2ο , μαλλον παντρευεται ο οδοντόγιατρος

Last edited:

Πολύ καλή
Αν την δεις μάλιστα με παρέα ,που ο ένας παρασύρει λίγο τον άλλο πέφτει πολύ γέλιο! :grinning-smiley-043

H τριαδα των πρωταγωνιστων δενει πολυ καλα. Ορισμενες σκηνες βγαζουν αυθορμητο γελιο , ο κινεζος απιστευτος , ο γαλιφιανακης μου αρεσε , και η ωρα περασε ευχαριστα.

μη ξεχασω και το μωρο ... φατσουλα ....

Γυριζεται και 2ο , μαλλον παντρευεται ο οδοντόγιατρος

ελα ρεσυ παμε για τριλογια???? ελπιζω ο μουσατος ο δικος μας να ειναι μεσα γιατι ηταν ολα τα λεφτα κατ εμε....!!!-bye--bye-