The Hobbit: An Unexpected Journey

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Την είδα μόλις οπως ακριβως της αρμόζει , σε 2D δηλαδή :p
Μετα απο τα σχόλια ηθελα να αποφύγω το 3D το οποιο ετσι και αλλιως αποφευγω.
Η ταινια δεν ηταν κακή , αλλα σιγουρα δεν ηταν Αρχοντας.Μου την εσπασαν τα τραγουδακια, αλλα με τα γραφομενα εδω, νομιζα οτι θα ηταν πιο πολλά.
Σε κάθε περίπτωση πάντως , αν πρώτα ειχε βγει το Χομπιτ στις αιθουσες και οχι το LOTR, σίγουρα θα υπήρχε θέμα.
Εξαιρετικα κακή επιλογή´να σπάσει το (μικροτερο απο τα LOTR) βιβλιο σε 3 ( !!! ) ταινίες 2.5+ ωρών.Τρελή αρπαχτή.Υπήρχαν πολλές σκηνές στην ταινια που εκαναν μπαμ οτι ηταν τραβηγμενες οχι μονο απο το μαλλί , αλλα και απο τα @@ :p (πχ το αρχικο "παρτυ" στο σπίτι του χομπιτ και η λεκτικη του μονομαχια με το Γκολουμ,πολλοι περιττοί διλογοι με τα Ορκ , σκηνες που θα μπορουσαν να ηταν πολυ μικροτερες σε διάρκεια).
Η ταινια τελικά ειναι πιο πολύ παραμυθακι παρα επος οπως το LOTR.Θα δω και τα υπόλοιπα , αλλα χωρίς ανυπομονησία...

Νομίζω θα συμφωνήσω απόλυτα με όλα σου τα σχόλια. Απλώς να σημειώσω ότι το 48άρι 3d θα σου άφηνε
μια πολύ ευχάριστη επίγευση ανεξάρτητα από τη ντοκιμαντερίλα που βγάζει η ομαλή κίνηση.

Αυτό με τα τραγουδάκια που λένε οι υπόλοιποι δεν μπορώ να καταλάβω, musical ήταν? Σας πληροφορώ
ότι στο lord ήταν αρκετά επίσης και στα βιβλία τα τραγούδια είναι αμέτρητα και πιο ενοχλητικά. Ο peter παρέλειψε
(ευτυχώς) αρκετά σημεία με τραγούδια στο Lord.

Kαι τέλος, παρατηρώ στη βσθμολογία μια ανεξέλεγκτη τάση προς το ''εξαιρετική'':nounder:

Μόλις γύρισα από Ρέντη αίθουσα 4 48αρι 3D.
Θα συμφωνήσω σε όλα με τον vadergr
Εικόνα και ήχος πεντακάθαρος (δεν είχα δει ποτε μου σε σινεμά τόσο καθαρή εικόνα). Το 3D ήταν στις δόσεις που χρειαζόταν και όχι για ενυπωσιασμό.
Τα 48 καρέ πάντως μου χάλασαν όλη την εμπειρία. Δεν νομίζω να ξαναδώ ταινία 48αρα. Όλη αυτή η φυσικότητα στην κίνηση νομίζω πως δεν ταιριάζει στον σινεμά...

Απάντηση: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Και εγώ το είδα εχθές σε 3d 48fps. Πιστεύω ότι είναι τεράστιο λάθος όποιος δεν το δεί σε 48 ενώ έχει την δυνατότητα . Θαυμάσια κίνηση που έδινε φυσικότητα . Αυτό περί αίσθησης κινηματογράφου στα 24 δεν το καταλαβαίνω. Ας βάλουμε και σκουπίδια στο φιλμ να έχουμε και καλύτερη αίσθηση αν είναι. Η ταινία τεχνολογικά είναι 10 χρόνια μπροστά.

Σαν ταινία λόγω του ότι μεγάλωσα με τα βιβλία του Τόλκιν δεν θα είμαι αντικειμενικός .

Νομίζω θα συμφωνήσω απόλυτα με όλα σου τα σχόλια. Απλώς να σημειώσω ότι το 48άρι 3d θα σου άφηνε
μια πολύ ευχάριστη επίγευση ανεξάρτητα από τη ντοκιμαντερίλα που βγάζει η ομαλή κίνηση.

Αυτό με τα τραγουδάκια που λένε οι υπόλοιποι δεν μπορώ να καταλάβω, musical ήταν? Σας πληροφορώ
ότι στο lord ήταν αρκετά επίσης και στα βιβλία τα τραγούδια είναι αμέτρητα και πιο ενοχλητικά. Ο peter παρέλειψε
(ευτυχώς) αρκετά σημεία με τραγούδια στο Lord.

Kαι τέλος, παρατηρώ στη βσθμολογία μια ανεξέλεγκτη τάση προς το ''εξαιρετική'':nounder:

Δεν έχω δει την ταινία, αλλά έχω διαβάσει το βιβλίο (στα αγγλικά) και είναι και αυτό γεμάτο τραγούδια.
Πολύ ενοχλητικά, αλλά κατανοητό να υπάρχουν αν σκεφτεί κανείς ότι ο Tolkien έγραψε την ιστορία για να διασκεδάσει τα παιδιά του.

Απάντηση: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Πολύ ενοχλητικά, αλλά κατανοητό να υπάρχουν αν σκεφτεί κανείς ότι ο Tolkien έγραψε την ιστορία για να διασκεδάσει τα παιδιά του.

Μην λές τέτοια εδώ μέσα... αφού βλέπεις πόσα "παιδιά" άνω των 40 έχουμε εδώ μέσα που επιμένουν οτι η ταινία ΔΕΝ είναι παιδική. :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Δεν εγινε και τιποτα που κανει και για μεγαλα παιδια

+10000

εδω εχουμε ξεσκιστει να συζηταμε για Avengers,Spiderman,Thor κλπ η "παιδικοτητα" του Χομπιτ μας χαλαει....

Παντως μετα την τριτη θεαση,αυτη τη φορα στα 24,μπορω να πω οτι..............48 και τα μυαλα στα καγκελα.Επισης το εβλεπα ανετα και τεταρτη.:Banane0:

Και δεν ειναι το αγαπημενο μου απο τον Τολκιεν.:flipout:

Απάντηση: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Τζιζας! Τρεμετε wookies και trekkies! The Tolkiens will rule the universe! :p

:ernaehrung004: