The Hobbit: An Unexpected Journey

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: Hobbit

the-hobbit-cast-image.jpg

21 Μάρτη ξεκινούν ..... τα ΚΑΠΗ

Συγκινήθηκα τώρα γαμώτο :S. Πάντως ο peter μου φαίνεται πολύ αλλαγμένος εκτός από τα κιλά.. στον άρχοντα ήταν κάπως ντροπαλός και τελείως χύμα στο κύμα hehehe

Επίσης τελικά θα το γυρίσουν σε 48fps από ότι κατάλαβα.

Last edited:

Πειτε μου τωρα ειναι δυνατον να μην συγκινηθει κανεις απο το βιντεακι στο facebook εδω μεχρι πριν λιγους μηνες δεν ηξερε κανεις αν θα γυριζοταν ποτε το hobbit.......:smile:

Αν και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο όλοι λένε ότι είναι πολύ καλύτερο από τον Aρχοντα. Τυχαίο ?

Απάντηση: Re: Hobbit

Αν και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο όλοι λένε ότι είναι πολύ καλύτερο από τον Aρχοντα. Τυχαίο ?

Καμμια σχεση...Και φυσικα το Χομπιτ δεν ειναι καλυτερο του Αρχοντα...
Το Χομπιτ ειναι ενα βιβλιο,ο Αρχοντας τρια...Το χομπιτ ειναι πολυ πιο παιδικο και σαν υφος και σαν γραφη σε σχεση με τον Αρχοντα...

Αν και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο όλοι λένε ότι είναι πολύ καλύτερο από τον Aρχοντα.

Ειναι. Το εχω ξαναγραψει οτι το Χομπιτ το θεωρω το καλυτερο βιβλιο φαντασιας που εχει βγει ποτε.
Και το διαβασα αρκετα μεγαλος .
Με ξετρελλανε και ο Αρχοντας αλλα το Χομπιτ ηταν πιο ολοκληρωμενο σαν ιστορια.

Ειναι. Το εχω ξαναγραψει οτι το Χομπιτ το θεωρω το καλυτερο βιβλιο φαντασιας που εχει βγει ποτε.
Και το διαβασα αρκετα μεγαλος .
Με ξετρελλανε και ο Αρχοντας αλλα το Χομπιτ ηταν πιο ολοκληρωμενο σαν ιστορια.

Δεν είσαι εσύ μονο, μιας και τα βιβλία ( Hobbit και TLOTR )τα έχω αλλα δεν έχω κάτσει να τα διαβάσω. Αλλα στον κύκλο μου όπου έχουνε δοθεί και διαβαστεί αυτό μου λένε.

Απάντηση: Hobbit

Διαβασε τα φιλε Κωστα για να βγαλεις μονο σου τα συμπερασματα σου.Οχι τιποτα αλλο,αλλα ο Τζακσον στην οθονη δεν θα γυρισει μονο το Χομπιτ....

Re: Απάντηση: Hobbit

Διαβασε τα φιλε Κωστα για να βγαλεις μονο σου τα συμπερασματα σου.Οχι τιποτα αλλο,αλλα ο Τζακσον στην οθονη δεν θα γυρισει μονο το Χομπιτ....

Ναι οπωσδήποτε πρέπει να γίνει αυτό αν και δεν μένουν ποτε σπίτι ( έχω φτιάξει λίστα προτεραιότητας ).