The Hobbit: An Unexpected Journey

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Hobbit

τωρα?

DwarvesFinal-BilboV2.jpg

Re: Hobbit

Δεν εννοω αυτο,η προηγουμενη που ειχε βαλει ηταν 4388χ1336.:flipout:

Πάντως εμένα η παραπάνω φωτογραφία μου θυμίζει την χιονάτη και τους 17 νάνους....

Δηλαδή θα πήξουμε στους νάνους; δεν θα χει καθόλου κανονικούς ανθρώπους;

Πάντως εμένα η παραπάνω φωτογραφία μου θυμίζει την χιονάτη και τους 17 νάνους....

Προφανως δεν εχεις διαβασει το βιβλιο...Σε περιμενουν εκπληξεις...
Εχει και ανθρωπους αλλα οι βασικοι πρωταγωνιστες ειναι αυτοι που ειδες...

Και Elf...
Θα σου λυθεί και η απορία, γιατί κρατούσε κακία ο Gimli στον Legolas στην αρχή του LOTR...

Για οποιονδήποτε ασχολείται με RPG και γενικά κόσμους στυλ LOTR, οι νάνοι είναι οι απόλυτοι χαρακτήρες.
Ειδικά μια ταινία με νάνους, ελφ και δράκο θα είναι έπος.

Re: Απάντηση: Hobbit

Ειδικά μια ταινία με νάνους, ελφ και δράκο θα είναι έπος.

Που να δεις πόσο epic είναι να καίει ο μάγος τη γενειάδα του νάνου της παρέας από *mind botch...
Epic fail βέβαια...

*botch: Ρίχνεις τα ζάρια και σου κάθονται όλα στραβά...
mind botch: Έχεις nooba μάγο που κατεβάζει ιδέες του στυλ "Ρίχνω fireball" την ώρα που έχει μπει η παρέα σε κλειστό δωμάτιο των 20 τετραγωνικών...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Hobbit

Που να δεις πόσο epic είναι να καίει ο μάγος τη γενειάδα του νάνου της παρέας από *mind botch...
Epic fail βέβαια...

*botch: Ρίχνεις τα ζάρια και σου κάθονται όλα στραβά...
mind botch: Έχεις nooba μάγο που κατεβάζει ιδέες του στυλ "Ρίχνω fireball" την ώρα που έχει μπει η παρέα σε κλειστό δωμάτιο των 20 τετραγωνικών...

Και που να δεις τι ξύλο τρώει ο βλάκας Druid Elf από τον νάνο όταν αποφασίζει να ανέβει τοίχο χωρίς climbing skills και σκάει κάτω με όλα τα potions.

Καλησπέρα σε όλους..

Τα 3 LOTR μου άρεσαν πάρα πού.Είναι από η πιο top ταινία μου μέχρι τώρα.
Τα βιβλία δεν τα έχω διαβάσει αλλά αυτοί που τα έχουν διαβάσει κάτι ξέρουν παραπάνω για την ταινία.
Ξέρω όμως από ένα φίλο μου που δουλεύει για την ταινία ότι θα είναι πάρα πολύ καλή.εφέ,μάχες κλπ...

Την περιμένω πάντως με ανυπομονησία...

το βιβλιο το διαβασα προ διμηνου... θα εχει βαρια 2-3 μαχες, επισης απορια που προκαλεσε η παρθενογεννεση χαρακτηρων οπως της Evangeline Lilly που θα κανει ενα ξωτικο την Loriel αν διαβασα σωστα....
τωρα τι εχει σκεφτει ο Jackson και το τιμ του ειναι ενα θεμα... και στο LoTR εκανε καποιες μικροπροσθηκες (πχ Haldir στην μαχη του Helm's Deep) αν και δεν θυμαμαι να γεννησε εντελως χαρακτηρα (κυριως παρελειψε) εχει περασει και μια 10ετια που διαβασα την τριλογια.... :)

παντως ως γνησιος φαν περιμενω με ανυπομονησια .... ειδα τα blurays extend πριν κανα μηνα και ειναι λες και φτιαχτηκαν χτες παροτι εχουν μια 10ετια στο κεφαλι.... το hobbit θα ειναι επισης πολυ προχωρημενο.... το διχως αλλο