The Hobbit: An Unexpected Journey

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: Απάντηση: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Αρκετα με την γκρίνια μας! Αλλωστε, ο καθενας εχει τα γούστα του..
Σύριε, αναμενω εντυπώσεις.. :p

Βαριεμαι να τρεχω.

Προτιμω να τσακωνομαι μαζι σου.

:p :p :p

Απάντηση: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Αφού ήξερες ότι ήταν ένα παιδικό βιβλίο τι πήγες τότε και το είδες; Αν βγάλει ο Τζάκσον την κοκκινοσκουφίτσα θα πας να το δεις και μετά θα γκρινιάζεις; :flipout:

Αφού ήξερες ότι ήταν ένα παιδικό βιβλίο τι πήγες τότε και το είδες; Αν βγάλει ο Τζάκσον την κοκκινοσκουφίτσα θα πας να το δεις και μετά θα γκρινιάζεις; :flipout:

Δηλαδή, εσυ ηξερες πως η ταινια θα είχε παιδικα τραγουδακια και troll με π@π@ρι@ στο πηγουνι; :p

Δηλαδή, εσυ ηξερες πως η ταινια θα είχε παιδικα τραγουδακια και troll με π@π@ρι@ στο πηγουνι; :p
SPOILER ALERT dude! :p

Οχι δεν το ήξερα αλλά δεν με χάλασε.

Και επειδή όλα αυτά γίνονται πρωτίστως για τα φράγκα και μετά για την τρέλα του κάθε Τζάκσον, εννοείται ότι επίτηδες τα έκανε να φαίνονται τα τέρατα πιό παιδικά για να "πιάσει" και το πολύ νεανικό κοινό. Δεν ξέρω αν παρατήρησες ότι παρόλο τις σφαγές δεν είχε ούτε καν σταγόνα αίμα (όπως στα star wars) . Ακόμα και τα σπαθιά ήταν crystal clear μετά τους αποκεφαλισμούς.

Υ.Γ. Δεν μιλάω για αίμα από τραύματα π.χ. στο πρόσωπο που τα καλύπτεις με χάνσαπλαστ....
θα έπρεπε να χύνονται τα έντερα έξω σε κανονικές συνθήκες.....

Αν είναι να πηγαίνω σινεμά για να δω αν παίζει σωστά τα 48 ή τα 47 ή τα 49, τότε...
Σινεμά πας για άλλους λόγους !

Τακη απο την στιγμη που δεν εχεις διαβασει το βιβλιο, δεν καταλαβαινω τη κριτική σου. Εμεις που το εχουμε διαβασει ξερουμε οτι ο Goblin king (και οχι troll με π@π@ρια στην μουρη) ειναι ακριβώς ετσι. Το οτι δεν σου αρεσε δεκτο. Μην προσπαθεις ομως να πεις τι θα ηθελες να ειναι οταν μιλαμε για πιστη διασκευη ενος βιβλιου (που δεν εχεις διαβασει).

Και κατι ακομη που με ξενισε
Οι πρωταγωνιστες ειναι ολοι αθανατοι. Πεφτουν απο γκρεμους, συνθλιβονται αναμεσα σε μαχομενους βραχανθρωπος, τους δαγκωνει ο super λευκος λυκος (για ωρα) και δεν παθαινουν τιποτε. Παρ' ολα αυτα, ανησυχουν για την ζωη τους συνεχως [ξεχασα οτι επιβιωνουν και απο ψησιμο στην σουβλα (για ωρα)]

Είπαμε, είναι παιδικό..

Δικαιολογείται να είναι και χαζό. :p

It was a goblin! :D :flipout:
(επειδή αυτό αλλάζει τα πάντα.. :flipout:)

(φτου! με πρόλαβαν! :D)

Last edited by a moderator:

Αν είναι να πηγαίνω σινεμά για να δω αν παίζει σωστά τα 48 ή τα 47 ή τα 49, τότε...
Πολύ σωστά. Και στο παρόν θέμα περισσότερο τεχνικές αναφορές γίνονται παρά σχόλια αν είναι καλή η ταινία, τι μας άρεσε ή όχι κ.τ.λ..

Απάντηση: Re: Απάντηση: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

1 point 4 Takis / Dimis then....

Ρούλη, όσο περνάει ο καιρός μου θυμίζεις όλο και πιο πολύ Κεφάλα.
Να το κοιτάξεις αυτό, μην το αφήσεις... -bye-

Απολυτα σωστο ειναι αυτο που λες.

Αλλα φανταζομαι και στην πρωτη εγχρωμη ταινια δεν θα ειχαν και πολυ το μυαλο τους στην ταινια αυτη καθαυτη αλλα στην χρωματικη πανδαισια που διαδεχθηκε το ασπρομαυρο.

Οπως και στο 3d οταν χρησιμοποιηθηκε για πρωτη φορα, το μακροστενο καδρο αντι του 4:3 κοκ.

Τακη απο την στιγμη που δεν εχεις διαβασει το βιβλιο, δεν καταλαβαινω τη κριτική σου. Εμεις που το εχουμε διαβασει ξερουμε οτι ο Goblin king (και οχι troll με π@π@ρια στην μουρη) ειναι ακριβώς ετσι. Το οτι δεν σου αρεσε δεκτο. Μην προσπαθεις ομως να πεις τι θα ηθελες να ειναι οταν μιλαμε για πιστη διασκευη ενος βιβλιου (που δεν εχεις διαβασει).

Κοιτα, κανενα βιβλιο δεν εχω διαβασει του Τολκιν, οποτε η κριτικη μου ειναι ενος θεατη της ταινίας.. Ο συγκεκριμενος χαρακτηρας μου θυμησε εμφανισιακά αυτους του ο Lucas χρησιμοποιησε στα SW της νεας γενιάς.. Και ναι, δεν μου άρεσε, τον βρήκα παιδικό, σε στυλ Τζαρ-Τζαρ Μπινκς..

Ρε σεις....

18 ευρω εχει το βιβλιο(η πιο φθηνη εκδοση -κεδρος νομιζω) παρτε το να το εχετε στην βιβλιοθηκη σας για τα παιδια σας (αν δεν ξετρελαθειτε και εσεις με το βιβλιο).

Τοτε θα μπορειτε να κρινετε αν καλως εχει αποτυπωσει το βιβλιο ο Τζακσον.

Τωρα που μεγαλωσα κι εγω θα ηθελα ακομα μια επικων διαστασεων ταινια με μαχες και πολεμους οπως το LotR και μαλιστα ακομα πιο σκοτεινη και μαυρη αλλα αυτο ειναι το βιβλιο τωρα τι να κανουμε....