The Hobbit: An Unexpected Journey

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Μιχαλη περιμενα τη γνωμη σου με πολυ ενδιαφερον!Τη Δευτερα το βραδυ,πρωτα ο Θεος,θα ανεβω Ηρακλειο να τη δω!

Νίκο μου, εμένα μου πήρε κάπου μισή ώρα για να "χαθώ" στο έργο.
Στην αρχή σκεφτόμουν ότι έγραφαν εδώ οι παλιοχαρακτήρες. :p
Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά.
Και το blue screen θα καταλάβεις, και πολύ "καθώς πρέπει" θα σου φανεί η εικόνα στην αρχή, αλλά τα τοπία, η μάχη στη σπηλιά και ειδικά το σημείο που σκάει μύτη ο Gwaihir και ο Landroval είναι το απόλυτο Epic!

Απάντηση: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

..... αλλά τα τοπία, η μάχη στη σπηλιά και ειδικά το σημείο που σκάει μύτη ο Gwaihir και ο Landroval είναι το απόλυτο Epic!

Ετσι ντε...να διαβασουμε και κατι Τολκινικο!:music-smiley-005:

Ε... βασικά σκεφτόμουν πως να το γράψω για να μην είναι spoiler.
Αν έχεις διαβάσει Tolkien και τους ξέρεις δεν είναι spoiler γιατί περιμένεις να συμβεί.
Αν δεν είσαι φανατικός με τον Tolkien απλά δεν καταλαβαίνεις για ποιούς μιλάω... :p

BTW η Galandriel, κανονικά, δεν θα έπρεπε να μιλάει Quenya?

Καλά...είσαι μεγάλος προδότης!!!:D:D
Ε οχι και προδοτης...
Ο Μπαμπης είναι σταθερός στις απόψεις του ( τον θυμάμαι απο παλιά να βγάζει σπυρια με τα 24)
Δεν περίμενα να γράψει κάτι άλλο απο αυτό που έγραψε.
Εύγε Μπάμπη...

Απάντηση: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Ε οχι και προδοτης...
Ο Μπαμπης είναι σταθερός στις απόψεις του ( τον θυμάμαι απο παλιά να βγάζει σπυρια με τα 24)
Δεν περίμενα να γράψει κάτι άλλο απο αυτό που έγραψε.
Εύγε Μπάμπη...

Ανδρέα, το εύθυμο σχόλιο είχε να κάνει με την μη αναφορά του στο F.I. μέσω SVP και όχι αν είναι ή μη φανατικός των 24άρων!! Καλημέρα.-bye-

Απάντηση: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Οχι, στα Village στον Αγιο Δημήτριο πήγα, αίθουσα 1 5η σειρά. Αργησα να το αποφασίσω και δεν βρήκα στο Mall
(Κι έφαγα ενα ...τσόκρυο μέχρι το σπίτη με τη μηχανή... Μαμώ τα hobbit......:argue:)

δεν μπορω να καταλαβω κι εγω σ'αυτη την αιθουσα ημουν,αλλα επικη εικονα,βιντειλα και καλη ευκρινεια δεν παρατηρησα σε καμια στιγμη!
Τι στο καλο λαθος γυαλια ειχα;

To είδα σε 3D\48fps στο Village της Θεσσαλονίκης. Θα συμφωνήσω με όσους λένε οτι είναι πολύ πιο παιδικό απο τον Άρχοντα. Δεν υπήρχε ούτε μια σκοτεινή σκηνή. Μπορει και ο πρώτος Άρχοντας να ξεκινάει χαζοχαρούμενα στο Hobbiton αλλα σύντομα ακολουθεί μια απο τις καλύτερες σκηνές της τριλογίας, η επίθεση των Nazgul στο Prancing Pony. Στο Hobbit οι κακοί είναι απο αστείοι έως γελοίοι, θα ταίριαζαν περισσότερο σε animation. Έχω μια ελπίδα οτι θα βελτιωθούν τα πράγματα όταν μπει στο παιχνίδι ο necromancer.

Το πρώτο μέρος με τους Νάνους στο σπιτι του Μπιλμπο είχα υπερβολικά μεγάλη διάρκεια. Κάθε φορά που χτύπαγε η πόρτα περίμενα να μπει η Χιονάτη...
Παρά τη φασαρία, με ψιλοπήρε ο ύπνος :p

Η ταινία μου θύμισε παιδικές φαντασίες, όπως το Willow ή το Legend. Μου άρεσαν πολύ όταν τα πρωτοείδα πριν δεκαετίες αλλα τώρα μου φαίνονται βαρετά.

Τεχνικά, τα πρώτα λεπτά ήταν ένα μικρό σοκ. To 48αρι ήταν πολύ αισθητό αλλα όσο προχωρούσε η ταινία τόσο λιγότερο το πρόσεχα. Παρά τα 48fps όμως, σε μερικές γρήγορες σκηνές πάλι η κίνηση ήταν θολή. Ένα 60αρι δεν θα με χάλαγε :p
Ήταν η πρώτη 3D ταινία που είδα και δεν με κούρασε καθόλου. Δεν ήταν τόσο έντονο και σε αρκετά σημεία ξέχναγα οτι βλέπω ταινία 3D. Το trailer του "Life of Pi" που έπαιξε πριν ήταν πιο εντυπωσιακό.

Αστείος ο Azog?

Azog-in-Hobbit-Unexpected-Journey-2.jpg

Εγώ πιο απειλητικό όρκ στον Άρχοντα δεν θυμάμαι να είχε... Τα ορκ εκεί ήταν σαν τις αντιλόπες, δέκα δέκα φεύγαν. Εδώ (και σε συνδιασμό οτι η συντροφιά με τους Νάνους είναι λιγότερο ικανή στην μάχη από αυτήν του Άρχοντα) ένιωθες οτι δεν θα την βγάζαν καθαρή αν τους την πέφταν...

Εμενα παλι μου φανηκε εξίσου τρομακτικος με τον Shrek..
Ισως να εφταιγε το 48fps αλλα είχα αίσθηση οτι έβλεπα πλαστικη κούκλα..

Εντάξει...
Και στα τρία γουρουνάκια ο λύκος ήταν πολύ αστείος...
Στη πεντάμορφη και το τέρας δεν μου φάνηκε τόσο κακό το τέρας...
Να μη συζητήσω για τη Χιονάτη!
Όχι τίποτα άλλο, αλλά τα έχω δει και από την Disney που θεωρώ ότι μεταφέρει σωστά τα βιβλία στην οθόνη! :p

Σκεφτείτε λίγο ρε παιδιά!
Το βιβλίο ανήκει στην παγκόσμια παιδική λογοτεχνία!

Παρ' όλα αυτά, θα παίρνατε ένα πεντάχρονο μαζί σας να δει την ταινία;

Re: Απάντηση: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Εμενα παλι μου φανηκε εξίσου τρομακτικος με τον Shrek..
Ισως να εφταιγε το 48fps αλλα είχα αίσθηση οτι έβλεπα πλαστικη κούκλα..

Εμένα πάλι μου θύμισε το τερατούργημα που αμόλησε ο Xerxes για να φάει τον Leonidas :D

Περιπέτεια ήταν πιο πολύ παρά τρομαχτικό. Στα επόμενα πιστεύω σε αυτό το κομμάτι θα γίνει καλύτερο.