The Host — Ο Επισκέπτης

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
18 June 2006
8,278
Θεσσαλονίκη
30a.jpg

Ο Επισκέπτης
The Host [Gwoemul]

Εναλλακτικός τίτλος: Τι έχουν να δούν τα μάτια μου
Μαχαλάς : Νότια Hyundai
Χρονιά: 2007
Είδος: καλτουριά του κερατά
Μαέστρος: Daewoo
Παίχτες : Athos , Accent, Matiz . Lanos
Κρατάει: 119 χορταστικάλεπτά

Να κι ένα film που σέβεται τον ψαγμένο σινεφιλ θεατή . Μια ιστορία βγαλμένη μέσα απ τη ζωή . Ένα ντοκουμέντο για την οικολογική καταστροφή που προκαλούν ο δυτικός πολιτισμός κα η εξουσιαστική μανία . Μια γροθιά στο στομάχι του αμερικανικού κατεστημένου και την κινηματογραφικής βιομηχανίας αυτού. Καλά εδώ μιλάμε για πραγματική επανάσταση .

Είναι τεράστιο , στέκετε όρθιο και πεινάει πολύ .

Ποίος Κινγκ Κονγκ και πράσιν άλογα . Το τερατάκι μας εδώ βάζει γκοτζίλες , γκαργκαντούες και όλα τα συναφή ασιατικά εκτρώματα για ύπνο . Δημιουργήθηκε από τοξικά απόβλητα που έριξαν οι κακοί αμερικάνοι στο ποτάμι της Σεούλ. Αρχικά ήταν ένα τόσο δα σκουληκάκι που πάλευε να επιβιώσει από το αγκίστρι του ψαρά . Τώρα πλέον γιγαντώθηκε και παίρνει κεφάλια . Αφού ικανοποιήσει την πεινά του , γεμίζει και το ψυγείο για να έχει αργότερα αν τον κόψει καμιά λόρδα. Έχει αρχές το κτήνος πώς να το κάνουμε.

Re: The Host [Gwoemul]

Παρόλο που είχα ακούσει συμπαθητικά λόγια και το έβλεπα και σε blu ray, δεν το άντεξα και το σταμάτησα.

Re: Απάντηση: The Host [Gwoemul]

1,85:1 και ο ήχος D.D 5.1 αλλά ποιος νοιάζεται γι αυτά μπρος στο μεγαλείο του σεναρίου και της εικόνας .

Ετυχε να το δω στον κινηματογραφο οπου πραγματικα σε καθηλωνε.

Εξαιρετικη ταινια και υπεροχα εφφε που εξυπηρετουν την ταινια και οχι το λουνα παρκ.

Αληθεια γιατι η ψηφοφορια αρχιζει απο το απλα καλη??

Το οτι δεν αρεσε σε αυτον που εκανε την παρουσιαση αρεσε δε σημαινει οτι δεν μπορουμε να ψηφισουμε και παραπανω.

Last edited:

Εξαιρετικη ταινια και υπεροχα εφφε που εξυπηρετουν την ταινια και οχι το λουνα παρκ.

Αληθεια γιατι η ψηφοφορια αρχιζει απο το απλα καλη??

Το οτι δεν αρεσε σε αυτον που εκανε την παρουσιαση αρεσε δε σημαινει οτι δεν μπορουμε να ψηφισουμε και παραπανω.

+1

Ακριβώς το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και εγω. Γιατί η ψηφοφορία ξεκινά απο το "απλά καλή" ? Εδω άλλες ανοησίες τύπου spiderman τις ψηφίζουμε εξαιρετικές και εδω ξεκινάμε απλά απο το καλή ? Συγνώμη αλλα νομίζω οτι δεν πρέπει να ισχύουν 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Επί της ουσίας τώρα θεωρώ οτι η ταινία ήταν πραγματικά πολύ καλή για το είδος της με σασπενς και πολύ καλό ρυθμό.

Απάντηση: The Host [Gwoemul]

Ποιος είπε ότι δεν του άρεσε?

Μια πλάκα έκανα βρε και αμέσως να με κράξετε . To poll πάει σύμφωνα με την όλη παρουσίαση της ταινία και με αρκετή δόση χιούμορ. Αν τώρα δεν σας αρέσει το χιούμορ μου πάω πάσο.

Πάντως μερικοί έχετε πολύ πλάκα . Δεν ξέρετε από πού να πιαστείτε .

Μάλλον κακή και αδιάφορη για το είδος της.
Ταινία β' κατηγορίας, προδίδει την φθηνή παραγωγή της απο την αρχή, οι δε ηθοποιοί επιεικώς ερασιτέχνες.
Δεν ξαναβλέπεται με τίποτα.

Re: The Host [Gwoemul]

Ε, δεν είμαστε καλά ρε Κώστα!

Γιατί να αλλάξεις το poll δηλαδή;
Τους χρυσούς φοίνικες θα μοιράσουμε, ή τα Όσκαρ;

Το πολύ πολύ να απονείμουμε τις χρυσές ντομάτες...

Ποιος είπε ότι δεν του άρεσε?

Μια πλάκα έκανα βρε και αμέσως να με κράξετε . To poll πάει σύμφωνα με την όλη παρουσίαση της ταινία και με αρκετή δόση χιούμορ. Αν τώρα δεν σας αρέσει το χιούμορ μου πάω πάσο.

Πάντως μερικοί έχετε πολύ πλάκα . Δεν ξέρετε από πού να πιαστείτε .

Σύμφωνοι...γιατί δεν ισχύει όμως το ίδιο για όλες τις ταινίες ; Αν είναι να κρίνουμε/ψηφίζουμε κατά περίπτωση (με χιούμορ, χωρίς χιούμορ κλπ) απλά να το ξέρουμε...-bye-

πολύ καλό ρυθμό.
που τον είδες καλέ τον ρυθμό;

εγώ ακριβώς αυτό το ''σούρσιμο'' και τις ''σπαστικές'' ερμηνείες των Κινέζων / Γιαπωνέζων είναι που δεν άντεξα

Tαινιαρα .....με καθηλωσε !

πεταει ο Κορεατης

οι ταινιες του Σπιλμπεργκ υποκλινονται μπροστα της

η εμφανιση του τερατος στο ποταμι,ολα τα λεφτα

η τοποθετηση της καμερας και το μονταζ ειναι κορεατικα κολπα.

την ειδα στο σινεμα τωρα θα την παρω και DVD

:aktion033:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: The Host [Gwoemul]

τωρα ειδα το post σου .

καλα γραφουμε τα ιδια σχεδον

:SFGSFGSF:
.

Tαινιαρα .....με καθηλωσε !

πεταει ο Κορεατης

οι ταινιες του Σπιλμπεργκ υποκλινονται μπροστα της

η εμφανιση του τερατος στο ποταμι,ολα τα λεφτα

η τοποθετηση της καμερας και το μονταζ ειναι κορεατικα κολπα.

την ειδα στο σινεμα τωρα θα την παρω και DVD

:aktion033:

Τώρα για να καταλάβω μιλάς σοβαρά ότι είναι καλή ταινία ή πλάκα κάνεις; Ρωτάω για να ξέρω να τη νοικιάσω αύριο η όχι;