The Hunger Games: Catching Fire

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    40
Απάντηση: The Hunger Games: Catching Fire (2013)

Μαλλον κατωτερο απο το πρωτο. Ισως μας αποζημιωσει το επομενο ....

Δεν με ενθουσιασε - παω να διαβασω το κατελθεν βιβλιο!

Re: The Hunger Games: Catching Fire (2013)

Καταφερα και την ειδα σε 3 δοσεις.... Βαρεθηκα κοιμηθηκα ολα τα εκανα αλλα δε θα παρω ευχαριστω... Επιπεδα ανωτερη η πρωτη χαλαρα!!!

Μου φάνηκε σαν να μας προετοιμάζει όλη η ταινία για το τρίτο μέρος. Πιθανότατα το τελευταίο κομμάτι θα είναι και το καλύτερο. Πάντως όπως ακούω και από αυτούς που έχουν διαβάσει τα βιβλία, υπήρχε προσδοκία για καλύτερο αποτέλεσμα.

Λογο οτι δεν ειχα παρει με καλο ματι τον θορυβο για το Hunger Games μεχρι τωρα δεν ειχα κανει τον κοπο να το δω...
Οι περιγραφες δεν μου κινουσαν το ενδιαφέρον ώσπου μην εχοντας τιποτα αλλο να δω και με την κυκλοφορία του δευτερου τα εβαλα στη σειρα.
Το πρωτο το θεωρω μετριο και τελικα η αρχικη αίσθηση μου δεν ηταν εντελως λαθος .
Περιμενα τα ιδια και χειροτερα αλλα τελικα μου αρεσε περισσότερο.
Πιο πυκνο σε πλοκη έχοντας την ιδια διαρκεια και με φιναλε που σε κανει να περιμενεις με ανυπομονησία για το τριτο μερος.

Ο Howard εχει γυρισει για τα καλα αφου και εδω έβγαλε πολυ καλο soundtrack.

Βάλτε με και μένα σε αυτούς που το 2ο τους άρεσε περισσότερο... το πρώτο μου ήταν εντελώς αδιάφορο, αντιθέτως αυτό με κράτησε...

Όντως, ένας πρόλογος για το 3 ήταν.

Την είδα εύκολα, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Οι στιγμές δράσης ήταν σαφώς λιγότερες σε σχέση με το πρώτο. Σίγουρα μια ταινία, που δεν ξαναβλέπεις.

Εκπληξη! Το βρήκα καλύτερο απο το πρώτο και πλέον ανυπομονώ για το επόμενο.. Ωραίο ταινιακι και η Jen πάντα εγγύηση..

Κ για μενα το δευτερο μου αρεσε περισσοτερο...
Παρα πολυ καλη εικονα στα games (imax)
Ηχος κατωτερος απο το πρωτο....

To 2o μου άρεσε περισσότερο.
Απ'ότι εχω διαβάσει, το "3ο μέρος" θα είναι 2 ταινίες...

Πολλά προκαταρκτικά είχε πριν αρχίσουν οι αγώνες και με κούρασε λίγο. Πάνω κάτω ισάξια της πρώτης.

μακραν καλυτερη τις πρωτης η οποια αγγιζε τα ορια της teenmovie.
κορυφαιος ηχος. προσεγμενη παραγωγη.
εχει ψωμια παντως ακομη απο το να χαρακτηριστει ταινιαρα....

Προσωπικά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα ούτε η 1η ούτε η 2η ταινία. Τώρα θα μου πείτε και γιατί τις είδες. Ε από περιέργεια κυρίως τη 2η.
Λιγάκι προς το teen movie μου φέρνουν. Εντελώς ιεροσυλία δε ήταν ο χαρακτηριμός από πολλούς ως το Star Wars της δεκαετίας που διανύουμε
Καμμιά σχέση, ούτε στο 10% δε φτάνει το Star Wars.