The Illusionist

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
τετοιες ταινιες θελετε ολοι να βλεπετε .... με ωραιο τελος, αναπαντεχο

ψηφιζω κακη .......γιατι μας αρεσε παρα πολυ.:flipout:

τετοιες ταινιες θελετε ολοι να βλεπετε .... με ωραιο τελος, αναπαντεχο

ψηφιζω κακη .......γιατι μας αρεσε παρα πολυ.:flipout:

Ψήφισε και στο poll αν θέλεις ...........

Απολαυστικη ταινια, Giammati και Norton ηταν κομμενοι και ραμμενοι για τους αντιστοιχους ρολους. Οσο αφορα το Prestige θεωρησα οτι ο Christian Bale αφανισε τον Hugh Jackman.

Μακης

Φανταστική ταινία.
Πολύ καλός ο Norton αλλά την παράσταση κλέβει ο απολαυστικός Giamatti. Μου άρεσε πολύ και η μουσική.
Όποιος δεν την έχει δει.... γρήγορα στο dvd club!

κάλη η ταινία σε βάζει σε ένα αλλο κλίμα μυστηριακό χωρίς όμως να στο αποκαλυπτει στο τέλος (τα κόλπα του, "τα μαγικά του")

λέω απλά καλή γιατι επικεντρώνεται περισσότερο στο love story ενω θα το ήθελα ποιο πολυ σαν το prestige που τα είχε όλα σε αναλογία.

Είναι πολύ χαμηλή η εγγραφή ακόμα και στο DTS. Ανέβασα 8-9db την ένταση του ενισχυτή από τα συνηθισμένα επίπεδα για να ευχαριστηθώ το μουσικό υπόβαθρο και να ακούσω διαλόγους με ζωντάνια.

Αυτο δεν το παρατήρησε κανένας σας;

Πολυ καλη ταινια, την ειχα δει (και αυτη) στο αεροπλανο πριν απο παρα πολλους μηνες.
(Αληθεια, γιατι καθυστερησε τοσο να βγει σε dvd?)

Σε 720p θα την δω προσεχως !!

Μαυρο και των γονεων (χρειαζεται ντιλα δλδ).:grinning-smiley-043

Απροσμενο τελος.

Περισσοτερα απο τον Κωστα αυριο?

σε 720p??????

απο ιντερνετ?

μη μου πεις οτι υπαρχει

μπλου ρει??????

Εξαιρετική ταινία με ενδιαφέρον σενάριο, ατμοσφαιρικό και πολύ καλές ερμηνείες.

Δεν την είδα, αλλά φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα... Θα ναι η επόμενή μου ταινία

Κατά τη δική μου άποψη είναι μια μέτρια ταινία(έτσι ψήφισα κιόλας). Το prestige νομίζω ήταν σαφώς καλύτερο.

Μια από τα ίδια και εγώ..

ΔΕΝ έφτανε το πολυεπίπεδο Prestige αλλά ήταν πολύ καλή ταινία.(Αυτό το love story το χάλαξε λίγο)

Φυσικά και η ανατροπή στο φινάλε καταπληκτική.
Η μουσική υπέροχη και στα συν επίσης η φωτογραφία που έχεις την αίσθηση διαρκώς οτι βλέπεις μέσα από κάμερα του περασμένου αιώνα !!

Την ξαναβλέπω άνετα.-bye-

ελα ντε να την βρουμε ελευθερη πρωτα

δεν κανεις πρε-ορντερ στις ενοικιασεις?

αα εγω παιρνω τον τοπικο βιντεοκλμπα ενα τηλεφωνακι και μου κραταει οτι θελω.

για μπλου βεβαια παω σε εξειδικευμενα βιντεο κλαμπ (βιντεοσαν- βιντεοσεβεν:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043)

μη μου πειτε οτι δε σας κρατανε μια ταινια για την επομενη αμα δεν τη βρειτε διαθεσιμη...

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ....ΣΤΑ ΣΥΝ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ....:gossip:

Last edited: