The Illusionist

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
Πολύ καλό σενάριο και σκηνοθεσία. Καλές ερμηνείες, και αξιόλογη φωτογραφία. Στο τέλος περιμένεις κάποια ανατροπή αλλά δεν είσαι σίγουρος ποια θα είναι αυτή. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τώρα τελευταία.

Το είχα δεί όταν πρωτοβγήκε στο Pirate Bay και μιά που ήτο περίοδο ξηρασίας για κατέβασμα, το κατέβασα.
Μπορώ να πω πως με ξάφνιασε ευχάριστα, πολύ καλή ταινία όντως.

Η ταινια με παρεσυρε στην ψευδαισθηση να πιστεψω οτι το κινηματογραφικο καλεσμα του "φαντασματος" της βαρωνης ηταν πραγματικο.
Πολυ καλη η ταινια λοιπον, αν και θα ηθελα να υπαρχει μια σεναριακη εξηγηση σχετικα με το σπαθι που δεν ξεκολουσε απο το πατωμα.
Εξ ισου ευφυες και απροβλεπτο το σεναριο του prestige και εξ ισου διασκεδαστικη ταινια αν και με ενοχλησε το υπερβολικα αμοραλιστικο σεναριο. Αντιθετα, στον Αιζενχαιμ, η ηθικη παιζει τον πρωτο ρολο, και στην ταινια βρισκουμε μεχρι και αντιμοναρχικα μυνηματα.

Prestige δεν ήταν αλλά ήταν από τις πολύ καλές φετινές ταινίες.
Η ταινία μου άρεσε πολύ... Η Βαρώνη περισσότερο...
icon12.gif

Ωραια ταινια. Μπορει να μου αρεσε και περισσοτερο απο το prestige !!

Πολυ ωραια ταινια.Περναει ευχαριστα η ωρα.Προσωπικα ομως προτιμω το "Τhe Prestige".

Αν εχεις δει πριν το Prestige, δεν σου λεει πολλα πραγματα...
Και ειχε και πολλα κενα η ιστορια (βλεπε "ολογράμματα"...)

The-Illusionist-cw-702x336.jpg

Το CW Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του «The Illusionist»... http://www.cinemode.gr/tileoptikes_seires/to-cw-etimazi-ti-metafora-tou-the-illusionist.html

Δεν την είχα δει την ταινία.. και την είδα τώρα!

Πάρα πολύ καλή.. καταπληκτική παραγωγή!

Και η Jessica κουκλάραα!! ;)

The Illusionist (2006)

Last edited:
Χμ.. δεν το έχω δει ούτε αυτό μάλλον.. :cool:
Οκ το βάζω στην λίστα!

The Prestige (2006)

Απορώ πως μου ξέφυγαν.. το 2006 μόνο lost έβλεπα από σειρές! :p

Αναμένω και την σειρά!