The Impossible Quiz

Αλλά επειδή το έχουμε παρακάνει, όποιος ζητάει hint, καλύτερα να του απαντάμε με πμ. Μην το χαλάμε και στους υπόλοιπους.

Re: Απάντηση: The Impossible Quiz

Αλλά επειδή το έχουμε παρακάνει, όποιος ζητάει hint, καλύτερα να του απαντάμε με πμ. Μην το χαλάμε και στους υπόλοιπους.

Πλακα κανεις. Τι pm λες τωρα. Εδω μιλαμε για 110 ερωτησεις. Πολυ δυσκολο το βλεπω να το τελειωσουνε πανω απο 2-3 ατομα. Εγω σιγουρα οχι!!!!

εγώ για σήμερα σταματάω στην ερώτηση με την βόμβα που σκάει και σου λέει think fast. 5 φορές το έπαιξα βαρέθηκα.

Η βομβα σου αποσπα την προσοχη και κοιτας σε λαθος μερος. Βαλε το mouse κατω απο το νουμερο της ερωτησης και να εισαι ετοιμος. Λιγο πριν σκασει η βομβα θα εμφανιστει 1 βελος εκει που εχεις το mouse και θα πρεπει να το κλικαρεις.

Απάντηση: Re: The Impossible Quiz

Η βομβα σου αποσπα την προσοχη και κοιτας σε λαθος μερος. Βαλε το mouse κατω απο το νουμερο της ερωτησης και να εισαι ετοιμος. Λιγο πριν σκασει η βομβα θα εμφανιστει 1 βελος εκει που εχεις το mouse και θα πρεπει να το κλικαρεις.

Είσαι θεός!!!!!!

Thank YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όχι, η 66!!!!!

Μου λέει, think fast, και πέφτουν κάτι μετεωρίτες. Έχεις 10 δεύτερα μέχρι να σκάσει η βόμβα. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα αλλά .......no luck!!!!!!!!!!!!!

denginetaigx5.jpg

Ρε παιδιά , αν είναι δυνατόν , σε αυτήν την ερώτηση δοκίμασα και τα 4 και δεν είναι κανένα. ούτε υπάρχει κανένα κρυμμένο .... τί γινεται ; μήπως γι αυτό είναι impossible το test ?

Πολλές φορές η απάντηση δεν κρύβεται στις 4 επιλογές που σου δίνει.....

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω παραπάνω...
Βλέπεις όποτε το πιάνω το παρατάω γιατί εκνευρίζομαι κι ακόμα δεν το έχω ολοκληρώσει....

Πάντως, τζάμπα ασχολούμαστε πιστεύω, μερικές ερωτήσεις δεν έχουν καμία απολύτως λογική!