THE INVASION

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
Re: Απάντηση: THE INVASION

πιο ειναι το θεμα ;;;;

Δες τη παλια version
"μακάβρια εισβολή" να δεις το θεμα.
πραγματικά πιστευα ότι με το ίδιο σεναριο και με αυτους τους πρωταγωνιστες θα δω μια ταινιάρα γεματη και με νευρο.
ομως ....

Last edited:
:popcorn: Ταινια που ξεκιναει καλα αλλα εξελισσεται σε b movie.
Oμορφη οπως παντα Η Νικολ & παιζει καλα τον ρολο της.

Re: Απάντηση: THE INVASION

Ειδα καμια ωρα και μετα το βαρεθηκα και το εκλεισα. Πολυ επιπεδο και χωρις εξαρσεις εργο σε σημειο που γινεται κουραστικο.

Χωρις να εχω δει το τελος ειμαι σιγουρος οτι βρηκαν καποιο αντιδοτο και η γη σωθηκε ακομη μια φορα.

Καλησπέρα ..την είδα το Σαββατοκύριακο....επειδή είχα δει και την πρώτη ταινία με τον Ντόναλντ Σάδερλαντ (θάταν στο δεύτερο μισό των 80´ς) ,έχω να πω ότι είναι κατώτερη από την πρώτη....δεν βαρέθηκα όμως...με κράτησε μέχρι τέλους...

η Νικόλ όμως θεά!!!!

Μαλλον θα χασεις τον χρονο σου! Για τοσο χαλια μιλαμε. Εντελως επιπεδη ταινια χωρις εξαρσεις. Ομως η Νικολ αλλο "πραμα".

Μετρια προς κακη. Και η Νικολ επισης ! Τι θελουν και γυριζουν ιδιες ταινιες χειροτερες απο τις παλιες? Τι νοημα εχει?

FF η ταινια μετα απο ενα μισαωρο.
Kidman και Zelwegger(η καπως ετσι για την ορθογραφια) ειναι τα δυο μεγαλυτερα παγοβουνα(αγγουρια,ξενερωτες,αχαρες)που κυκλοφορουν στο Hollywood αυτη την στιγμη.
Περι ορεξεως βεβαια.......

Απάντηση: Re: THE INVASION

FF η ταινια μετα απο ενα μισαωρο.
Kidman και Zelwegger(η καπως ετσι για την ορθογραφια) ειναι τα δυο μεγαλυτερα παγοβουνα(αγγουρια,ξενερωτες,αχαρες)που κυκλοφορουν στο Hollywood αυτη την στιγμη.
Περι ορεξεως βεβαια.......

Επιτέλους βρήκα και έναν ακόμα που θεωρεί την Kidman ξενέρωτη ασπρουλιάρα κοκαλιάρα ξεπουπουλιασμένη κότα!!!! -bye-

Πάντα περί ορέξεως..... Μην παρεξηγηθούμε ε;;

Όσο για την ταινία , επειδή η παλαιότερη με τον Σάδερλαντ τυχαίνει να είναι μια από τις αγαπημένες μου, θεωρώ ότι τις πέφτει πολύ λίγο το remake.

Last edited:
βρε παιδιά....καλά,άσχημα τα σχόλια για την Νικόλ...την σχολιάσαμε όμως...

κανένας μας όμως δεν σχολίασε τον "Τζέημς Μποντ"...ανύπαρκτος μάλλον ήταν...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας άρεσε η ταινία.
Ξεκινάει αρκετά δυνατά,στη συνέχεια σε πιάνει ο ύπνος και ξυπνάς αφού τελειώσει.
Η Νικόλ μιλάμε μεγάλο αγγούρι, μας το παίζει και γκόμενα!:rifle:

ετσι!! δεν μου δίνεται και εμένα εύκολα η ευκαιρία να ρίξω έναν υπνάκο στο ωραίο και αναπαυτικό κάθισμα του Village !

τώρα βέβαια 8 για έναν 2ωρο υπνάκο είναι πολλά αλλά τι να κάνουμε!

ps. η ταινία ήταν μεγάλη φόλα

Σαν γυναίκα, προσωπική γνώμη, είναι αγγούρι και μάλιστα καλυβιώτικο!

Η Τζέσικα και η Σκάρλετ δεν είναι τέρατα υποκριτικής αλλά σε τέτοιες φόλες έργα δεν παίζουν! Σε σχέση με την Νικόλ δε είναι Μέριλ Στρηπ!

Άντε και καλό Πάσχα!!!

Φυσικά και δεν παίζουν σε φόλες η Τζέσικα και η Σκάρλετ.

Μόνο σε Οσκαρικές ταινίες.!

Βασικά-προσωπική μου γνώμη-δεν παίζουν καθόλου αλλά αυτό είναι το σταρ σύστεμ.
Αρκεί η παρουσία τους και μόνο..