The Killing

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Όταν παίζεται την ίδια μέρα με το Game of Thrones, ποιος θα του δώσει την απαιτούμενη προσοχή;
Εγω ας πούμε δεν θυμάμαι αν είδα το S02E05 :p

Από τις καλητερες σειρές...πλοκή σενάριο, σε κρατάει καθηλομενο...

Είναι ότι καλυτερο βλεπω σε σειρα το τελευταιο καιρο.
Μυστήριο στο φουλ με ωραιους αργους ρυθμους αλλα όχι βαρετους και χωρις φθηνους εντυπωσιασμούς .
Είναι εντυπωσιακό πως μια σειρα με τοσο απλο σεναριο καταφέρνει να σε κρατα από το πρωτο επεισόδιο.
Μάλιστα σε κανενα από τα επεισόδια που εδειξε μεχρι τωρα δεν βρηκα καποιο που να εχει συμπληρωματικό ρολο όπως γίνεται σχεδον σε ολες τις σειρες που θελουν να γεμίσουν κυκλους των 20 – 23 επεισοδίων.

Προσωπικα, οι πολλες ανατροπες, καπως με εχουν κουρασει. Ειδκα στο διπλο επεισοδιο του 2ου κυκλου....ειναι αυτος.....μετα ειναι ο αλλος .....τελικα μπορει να ειναι ο αγνωστος...

Προσωπικα, οι πολλες ανατροπες, καπως με εχουν κουρασει. Ειδκα στο διπλο επεισοδιο του 2ου κυκλου....ειναι αυτος.....μετα ειναι ο αλλος .....τελικα μπορει να ειναι ο αγνωστος...

Να υποθέσω οτι δεν έχεις δει το Twin Peaks. Αν το είχες δει, αυτές οι ανατροπές θα σου φαινόταν λίγες :p

Απάντηση: Re: The Killing

Άλλο ένα πολύ καλό επεισόδιο με ρεσιτάλ ερμηνείας και σκηνοθεσίας .

Φαίνεται οι Ινδιάνοι καζινιέριδες κάτι καλύπτουν .......

Σίγουρα τελειώνει στον 2ο κύκλο; Δεν θα τ' αντέξω αν πάει για 3ο με άλυτο το μυστήριο!!!

Απάντηση: Re: The Killing

Απ την άλλη πάντως εγώ λέω να συνεχιστεί για να έχουμε τη μουντάδα του Σιάτλ , την παρανοϊκή αστυνομικό , τον ναρκομανή συνάδελφό της κτλ

Στο Δανέζικο κάθε σαιζόν ειναι και διαφορετική υπόθεση. Και να βρουν τον δολοφόνο της Ροζι στο τέλος της 2ης έχουν υλικό για δύο σαιζόν ακόμα.

Τη μισή πρώτη σαιζόν έχω δει, δεν θέλω να μάθω το δολοφόνο. Είδα λίγο και απο το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σαιζόν όπου ξεκινά νέα υπόθεση.

Αν θέλουν να το συνεχίσουν πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε άλλη υπόθεση! Δεν μπορεί να περιμένουμε καμια 40ρια επεισόδια για να βρούμε τον δολοφόνο.
Πάντως η σειρά είναι αρκετά ατμοσφαιρική. Προσωπικά μου αρέσει.

Ξεκινήσαμε και εμείς τον πρώτο κύκλο (το πρώτο επεισόδιο δηλαδή 😄) και όντως η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και επιτέλους άκουσα και το sub γουργουρίζει εκτός μπαμ μπουμ.
Αν όντως όμως σε 2 κύκλους δεν έχουν βρει το δολοφόνο, βάλτε ένα spoiler προειδοποίησης γιατί τέτοιο ξεχείλωμα δε ξέρω αν θα το αντέξω

Υπομονή λίγες εβδομάδες ακόμη. Βγήκε και το 10ο επεισόδιο. Άλλα 3 μείνανε.
Πάντως απ' ότι βλέπω έχει λιγότερη τηλεθέαση απο πέρισυ.
Αν το αφήσουν πάλι ημιτελές θα είναι το τέλος της σειράς, έτσι και αλλιώς.

Τα πολλά σκοτάδια και η έλλειψη ηλίθιου χιούμορ δεν βοηθούν την τηλεθέαση :p

Απο τις λίγες σειρές που δεν βρήκα ούτε ένα επεισόδιο βαρετό.