The Killing

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
:twoguns: Μην τολμήσεις! :smash:

Δεν έχω δει ολόκληρο το δανέζικο μόνο και μόνο επειδή περιμένω να αποκαλυφθεί ο δολοφόνος στο αμερικάνικο.

τοχουμε στανταρακι οτι αποκαλύπτεται στα 3 επόμενα. αν δεν κάνω λάθος παίχτηκε το 10ο και αναμένουμε 11-12-13 έτσι δεν ειναι????

οχι την έπεσα στις 1. εφτασα στο 9 είπα να δω το 10 χωρίς αλλά κτύπησα 2 επεισοδιάκα person of interest. σήμερα θα δώ το 10 και μετά μάλλον περσον συνέχεια

ναι ρε γαμώτο το έχω σταμπάρει αλλά δεν βλέπω προκοπή με τις τιμές των δίσκων. κάτσε να ξεφορτώσω λίγο season 1 γιατί δεν πάμε καλά. από το δεκέμβρη έχω χάσει ένα 160άρη - ένα 320 άρι - ένα 60άρι 2.5άρι - πήγα να χάσω και ένα 50άρι 2.5άρι αλλά τον έσωσα αλλάζοντας κουτί με 10 ευρώ (είχε ξεκολήσει το usb από την πλακέτα) και ένας 1tb εξωτερικός είναι στο πλαίσιο για αλλαγή. να μου πείς σιγά τις χωρητικότητες αλλά για επεισόδια σειρών την έκαναν την δουλίτσα τους.

Ρε παιδιά επειδή τώρα με τις νέες ανακαταξεις στα site υποτίτλων, δε βρίσκω τις web εκδόσεις του 1ου κύκλου, μπορει να βοηθήσει κάποιος? θα με φάει η γυναίκα μου