The Killing

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Καλα το 11 έχει κυκλοφορήσει εδω και 7 μέρες!
Για το 12 έλεγα εγω! Μπα ε?

κυκλοφορώ και οπλοφορώ γιατί ποτέ να σ' αποκτήσω δεν μπορώ.........

Ποιος είναι ο Donnie; Και ποια είναι η Marie; Τι σχέση έχει ο Donnie με τη Marie και που μπαίνει στην ιστορία η Rosie; Χμμ... :chinscratch:

Άντε να τελειώσει και ο 2ος να τον δω μονοκοπανιά, γιατί αλλιώς δε παλεύεται η εν λόγω σειρά. Μόνο μη κάνουν καμία π@π@ρι@ και δε δείξουν πάλι τον δολοφόνο θα είναι μεγαλύτερο fail και από το lost

Δεν παει σε τριτο, αλλωστε το λεει ξεκαθαρα στα προσεχως οτι εμεινε ενα επεισοδιο για την αποκαλυψη του δολοφονου.

Μετα θα ξεκινησει καινουργιο story..

Απάντηση: Re: The Killing

Δεν παει σε τριτο, αλλωστε το λεει ξεκαθαρα στα προσεχως οτι εμεινε ενα επεισοδιο για την αποκαλυψη του δολοφονου.

Μετα θα ξεκινησει καινουργιο story..
Επειδή διάβασα τι έγινε ....
Παρότι θα το δω σήμερα διάβασα ότι δεν τον δείχνει

O κυκλος τελειωνει,με την αποκαλυψη του δολοφονου, στο 13 επεισοδιο (17 ιουνιου) και αν θελετε, σας λεω τον δολοφονο.....:flipout:

Ξέρω ποιος είναι ο δολοφόνος...

Στο προτελευταίο επεισόδιο δείχνει 2 φορές ένα τύπο με κονκάρδα από το επιτελείο του Ρίτσμοντ να περνάει και να στέκεται για λίγα δεύτερα δίπλα στους ντετέκτιβ που μιλάνε με τον Τζέιμι. Δεν το βλέπω για τυχαίο γεγονός.

Ποιος είναι ο Donnie; Και ποια είναι η Marie; Τι σχέση έχει ο Donnie με τη Marie και που μπαίνει στην ιστορία η Rosie; Χμμ... :chinscratch:

Donny and Marie Osmond. Την δεκαετία του 70 είχαν ένα μουσικοχορευτικό στη τηλεόραση. Θυμάμαι που το έδειχνε το '78 (νομίζω) την Παρασκευή το απόγευμα (νομίζω) και στην εδώ τηλεόραση, αλλά δεν ξέρω αν ήταν ΕΡΤ ή ΥΕΝΕΔ. Το θυμάμαι γιατί τότε το παρακολουθούσε κάποιος στη τάξη μου (γυμνάσιο πήγαινα) και τον πειράζαμε.
Οι ίδιοι το 1998-2000, αφού πια δεν τους έπαιρνε να χορέυουν και να τραγουδάνε άλλο, έκαναν και ένα talk show, για το οποίο δεν είχα την παραμικρή ιδέα, και το έμαθα πριν λίγο από τη wikipedia.

Εντελώς τράτζικ ήταν το θέαμα ακόμα και για τα παιδικά μου μάτια της δεκαετίας του 70, εξ ου και δεν βάζω και links.

Σορρυ τα πρώτα 12 λεπτά είναι στα ελληνικά και μετά γυρίζει πάλι αγγλικά λολ.....

Εξαιρετική η σειρά ,επίσης η πρωταγωνίστρια απολύτως πειστική στο ρόλο της. Γενικά πιστευω οτι σειρα αυτη ξέφυγε απο την πεπατημένη που ακολουθούν σειρές παρόμοιας θεματολογίας. Ξέρετε τελικα αν θα συνεχιστει με καινουρια υποθεση την επομενη χρονια;

για μενα epic finale!!!!

αναμενουμε καινουργιο στορυ οπως αφηνει να εννοηθει...

Τώρα περίμενες να το κατεβάσεις Βασίλη, τελευταία στιγμή; ;)

Καταπληκτικό φινάλε μιας καταπληκτικής σειράς.

Ξέρω ποιος είναι ο δολοφόνος...

Στο προτελευταίο επεισόδιο δείχνει 2 φορές ένα τύπο με κονκάρδα από το επιτελείο του Ρίτσμοντ να περνάει και να στέκεται για λίγα δεύτερα δίπλα στους ντετέκτιβ που μιλάνε με τον Τζέιμι. Δεν το βλέπω για τυχαίο γεγονός.

"Μπιπ", χάσατε! ;)

Jimmy, δεν είδα να αφήνει ανοιχτο το ενδεχόμενο για συνέχεια. Το αντίθετο μάλιστα.

Last edited:
Τώρα περίμενες να το κατεβάσεις Βασίλη, τελευταία στιγμή; ;)

Καταπληκτικό φινάλε μιας καταπληκτικής σειράς.

"Μπιπ", χάσατε! ;)

Jimmy, δεν είδα να αφήνει ανοιχτο το ενδεχόμενο για συνέχεια. Το αντίθετο μάλιστα.

αφου πεφτει σημα στον ασυρματο για νεα δολοφονια...