The Killing

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
αφου πεφτει σημα στον ασυρματο για νεα δολοφονια...
Ναι, αλλα η Linden δεν τρέχει να το ερευνήσει. Βγαίνει απο το αμάξι σαν να μην θέλει να εμπλακεί.
Μην ξεχνάμε οτι έχει στείλει και το γιό της εκτός πόλης.

Ναι, αλλα η Linden δεν τρέχει να το ερευνήσει. Βγαίνει απο το αμάξι σαν να μην θέλει να εμπλακεί.
Μην ξεχνάμε οτι έχει στείλει και το γιό της εκτός πόλης.

ιδωμεν τοτε...

Δεν έχω δει το δανέζικο, αλλά η Mireille Enos έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχυ! Εκπληκτική ερμηνεία! Και από το υπόλοιπο καστ βέβαια, αλλά ειδικά η Λιντεν είναι από τους καλύτερα παιγμένους γυναικείους χαρακτήρες που έχω δει σε σειρά.

Δεν έχω δει το δανέζικο, αλλά η Mireille Enos έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχυ! Εκπληκτική ερμηνεία! Και από το υπόλοιπο καστ βέβαια, αλλά ειδικά η Λιντεν είναι από τους καλύτερα παιγμένους γυναικείους χαρακτήρες που έχω δει σε σειρά.

Στο δανέζικο ο ρόλος είναι πιο "ανάλαφρος", δεν φαίνεται να κουβαλάει τραύματα απο το παρελθόν.
Περισσότερα στην πορεία :smile:

Δημήτρη, δυστυχώς το Δανέζικο δεν έχει βγει σε HD, μόνο σε DVD. Αρκετά καλή ποιότητα, 550ΜΒ ανα επεισόδιο.

ξενέρωσα με το τελευταίο επεισόδιο διότι στο 12 αρχισα να πείθομαι οτι ο δολοφόνος είναι άλλος από αυτόν που ειχα σταμπάρει. βέβαια το είχα φανταστεί οτι θα γινοταν αλλιώς.

Απάντηση: Re: The Killing

Αρνούμαι να το δω :flipout: και θα ξεκινήσω το δανέζικο ώστε όταν φτάσει στο τέλος να το συγκρίνω

Στο Δανέζικο πάντως το έγκλημα ειναι πολύ πιο άγριο. Θέλω να δω πως θα επηρεάσει την συνέχεια της υπόθεσης.

Δημήτρη, δυστυχώς το Δανέζικο δεν έχει βγει σε HD, μόνο σε DVD. Αρκετά καλή ποιότητα, 550ΜΒ ανα επεισόδιο.

Μετά απο νέα, πιο προσεκτική έρευνα, το βρήκα σε BD αλλα με γερμανική μεταγλώττιση... Στη Merkell-land κυκλοφορεί ως "Kommissarin Lund - Das Verbrechen"

Στη Βρετανία τα BD της πρώτης σαιζόν θα βγουν αρχές Σεπτεμβρίου.

Μετά απο νέα, πιο προσεκτική έρευνα, το βρήκα σε BD αλλα με γερμανική μεταγλώττιση... Στη Merkell-land κυκλοφορεί ως "Kommissarin Lund - Das Verbrechen"

Θα το ξεκινήσω με τα δανέζικα και ψαχνω να βρω υπότιτλους αγγλικούς

Υπάρχει σε Hdtv αλλά δεν ξέρω ποιότητα

Για το αμερικάνικο πάντως πολύ ωραίο γλυκόπικρο επεισόδιο. Το τράβηξαν αρκετά στη 2η σεζόν αλλά χαλάλι ποτέ δεν ξέφυγαν και έδωσαν και απρόβλεπτο τέλος χωρίς υπερβολές.

κωστή επειδή γλυκάθηκα με το αμερικάνικο δεν κάνεις καμμία ερευνα μπας και υπάρχει και σε μαλαισιανό - γιαπωνέζικο ανιμ η αφρικανικό. τι να μας κάνει το δανέζικο σε 3 μέρες τοχω καταπιεί

εχω ξεπέσει σήμερα στο continuum και δεν βλέπω φως. εφτασα στο 4ο επεισόδιο - συνήθισα και το γκομενάκι και δεν τραβάει με τίποτα το πράγμα.

Υπάρχει σε Hdtv αλλά δεν ξέρω ποιότητα

Για το αμερικάνικο πάντως πολύ ωραίο γλυκόπικρο επεισόδιο. Το τράβηξαν αρκετά στη 2η σεζόν αλλά χαλάλι ποτέ δεν ξέφυγαν και έδωσαν και απρόβλεπτο τέλος χωρίς υπερβολές.
Μωρε και σε BDrip υπάρχει αλλα μεταγλωττισμένο στα Γερμανικά όπως είπα. Τι να το κάνεις;

Το DVD πάντως έχει μια χαρά εικόνα.
κωστή επειδή γλυκάθηκα με το αμερικάνικο δεν κάνεις καμμία ερευνα μπας και υπάρχει και σε μαλαισιανό - γιαπωνέζικο ανιμ η αφρικανικό. τι να μας κάνει το δανέζικο σε 3 μέρες τοχω καταπιεί

εχω ξεπέσει σήμερα στο continuum και δεν βλέπω φως. εφτασα στο 4ο επεισόδιο - συνήθισα και το γκομενάκι και δεν τραβάει με τίποτα το πράγμα.
Οι γνώσεις μου δεν φθάνουν σε τόσο εξωτικούς προορισμούς. ;)

Άντεξες το Continuum για 4 επεισόδια; Ήρωα μου! Μόνο στο mute και χωρις υπότιτλους θα το άντεχα. ;)

Last edited:

Συμφωνώ ότι το τέλος δεν ήταν τραβηγμένο και έκλεισε πολύ καλά ώστε να μην πάει σε 3ο κύκλο (Ικανούς του είχα) . Τώρα σειρά έχει το δανέζικο...

Άντεξες το Continuum για 4 επεισόδια; Ήρωα μου! Μόνο στο mute και χωρις υπότιτλους θα το άντεχα. ;)

Μη μου λες τέτοια και μόλις κατεβασα τα 4 πρώτα. Χαλασα τζάμπα το ratio μου δηλαδή?

Πάντως πρέπει να είμαι ο μοναδικός που δε με ικανοποίησε το τελευταίο επεισόδιο. Είχα την εντύπωση ότι έτρεχαν να μπαλώσουν τη ιστορία. Αρκετά αναπάντητα ερωτήματα τα οποία χάθηκαν στον λαβύρινθο της μακράς διάρκειας (26 επεισόδια ) και ξεχάστηκαν, μάλλον τεχνίοντως από τη σεναριακή ομάδα.

Κατά τα υπόλοιπα πολύ ωραία σειρά, καταπληκτικός ηχος και ιδιαίτερα για εμάς που είδαμε τους 2 κύκλους μέσα σε 22 ημέρες ότι καλύτερο.......για τα νευρα μας και την αγωνία μας 😃

Μη μου λες τέτοια και μόλις κατεβασα τα 4 πρώτα. Χαλασα τζάμπα το ratio μου δηλαδή?

Πάντως πρέπει να είμαι ο μοναδικός που δε με ικανοποίησε το τελευταίο επεισόδιο. Είχα την εντύπωση ότι έτρεχαν να μπαλώσουν τη ιστορία. Αρκετά αναπάντητα ερωτήματα τα οποία χάθηκαν στον λαβύρινθο της μακράς διάρκειας (26 επεισόδια ) και ξεχάστηκαν, μάλλον τεχνίοντως από τη σεναριακή ομάδα.

Κατά τα υπόλοιπα πολύ ωραία σειρά, καταπληκτικός ηχος και ιδιαίτερα για εμάς που είδαμε τους 2 κύκλους μέσα σε 22 ημέρες ότι καλύτερο.......για τα νευρα μας και την αγωνία μας 

Πρώτα απ' όλα, καινούριες σειρές τις παίρνεις απο public για να μην κλαις το ratio ;)

Για το Killing, έχω κι εγω την αίσθηση οτι κάτι χάθηκε όπως λες. Ίσως να κάνω λάθος. Το φινάλε πάντως ήταν άψογο κατα τη γνώμη μου. Ούτε αμερικανιές με κυνηγητά και πιστολίδια ούτε τίποτα.

Η διάρκεια δεν εναι και τόσο διαφορετική σε σχέση με το Δανέζικο. Εκείνο είναι 20επ x 55'=~1100' ενω το αμερικάνικο είναι 26επ x 43'=~1118'.
Δεκαοκτώ λεπτά δε νομίζω να κάνουν διαφορά.