The Killing

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Ευχάριστο νέο. Ελπίζω ο 3ος κύκλος να είναι εξίσου καλός με τους προηγούμενους.
Στην αρχή νόμισα ότι κάνατε πλάκα!

Ευκαιρία πάντως να δούμε και τη δανέζικη έκδοση της σειράς, με υπότιτλους και φούλ service έστω και από ελληνικό κανάλι, έστω και με διαφημίσεις 😉

Re: Απάντηση: The Killing

Χα, μια φορά που πρόλαβα και τον Κώστα στο thread τοu Killing.......Κυριακή 2 Ιουνίου στις 20:00 με δίωρο επεισόδιο η έναρξη του νέου κύκλου ;)

http://www.tv.com/news/the-killing-has-an-official-return-date-136458530848/

5.gif
4.gif

Μακάρι. Η δική μου πηγή ακόμα κοιμάται.
Αν το έγραφε μόνο το TV.com θα είχα τις αμφιβολίες μου. Το είδα όμως και στο Deadline.

Απ'ότι βλεπω πραγματι ξεκιναει την επομενη Κυριακη με διπλο επεισοδιο. Ελπιζω να είναι εξισου καλο με τους προηγουμενους κυκλους.

Ανάμικτες οι εντυπώσεις απο το πρώτο, διπλό επεισόδιο. Η σειρά έχει φύγει απο τις δανέζικες ρίζες της (το μόνο κοινό είναι οτι η Linden δουλεύει σε ferry boat). Ο Holder έγινε αρκετά καθώς πρέπει στο ντύσιμο και δεν κολλάει πολύ στο χαρακτήρα του. Ενώ στην προηγούμενη υπόθεση ήμασταν στο σκοτάδι σχετικά με το θύμα, εδώ μαθαίνουμε αρκετά ήδη απο το πρώτο επεισόδιο. Πολιτική ίντριγκα δεν είδαμε ακόμα, ευτυχώς.

Και κάτι που με ενόχλησε στο τέλος:
Τόσα πτώματα τυλιγμένα σε πλαστικό έντονου χρώματος, δεν τα βρήκε κανένας τόσα χρόνια;

Κατα τ' άλλα, συνεχίζεται το βαρομετρικό χαμηλό. Υγρασία, κρύο και ομίχλη.

Ήταν ιδέα μου ή η σειρά απόκτησε ξαφνικά "ασυνήθιστες" σεξουαλικές προτιμήσεις; Η Regi φεύγει ταξίδι με το έτερον ήμισυ, Bullet & Lyric...

Ανάμικτες οι εντυπώσεις απο το πρώτο, διπλό επεισόδιο. Η σειρά έχει φύγει απο τις δανέζικες ρίζες της (το μόνο κοινό είναι οτι η Linden δουλεύει σε ferry boat). Ο Holder έγινε αρκετά καθώς πρέπει στο ντύσιμο και δεν κολλάει πολύ στο χαρακτήρα του. Ενώ στην προηγούμενη υπόθεση ήμασταν στο σκοτάδι σχετικά με το θύμα, εδώ μαθαίνουμε αρκετά ήδη απο το πρώτο επεισόδιο. Πολιτική ίντριγκα δεν είδαμε ακόμα, ευτυχώς.

Και κάτι που με ενόχλησε στο τέλος:
Τόσα πτώματα τυλιγμένα σε πλαστικό έντονου χρώματος, δεν τα βρήκε κανένας τόσα χρόνια;

Κατα τ' άλλα, συνεχίζεται το βαρομετρικό χαμηλό. Υγρασία, κρύο και ομίχλη.

Ήταν ιδέα μου ή η σειρά απόκτησε ξαφνικά "ασυνήθιστες" σεξουαλικές προτιμήσεις; Η Regi φεύγει ταξίδι με το έτερον ήμισυ, Bullet & Lyric...
περιμένω τους υπότιτλους να τα δω και εγω

Δεν ενθουσιαστηκα χαλαρα ξεκινησε ,παντως η Λιντεν σε δυο-τρεις σκηνες δινει ρεσιταλ ερμηνειας, λες τωρα θα "σαλταρει"...

Εγώ θα ήθελα να δω πάντως και μία τέταρτη σεζόν της δανέζικης εκδοχής. Το τέλος της τρίτης σεζόν μου έδωσε την εντύπωση του μετέωρου...