The Killing

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Εγώ απ' την άλλη βρήκα καταπληκτικό το ξεκίνημα. Το νουάρ ύφος, η βροχή, η μουσική και βέβαια το δραματικό στοιχείο υπάρχει πάλι έντονο....για όποιον αντέχει. Το δε κάστ είναι εντυπωσιακό για σειρά και ειδικά η προσθήκη του Κοτέα θα δώσει αρκετούς επιπλέον πόντους στη σειρά.

Re: Απάντηση: The Killing

Εγώ απ' την άλλη βρήκα καταπληκτικό το ξεκίνημα. Το νουάρ ύφος, η βροχή, η μουσική και βέβαια το δραματικό στοιχείο υπάρχει πάλι έντονο....για όποιον αντέχει. Το δε κάστ είναι εντυπωσιακό για σειρά και ειδικά η προσθήκη του Κοτέα θα δώσει αρκετούς επιπλέον πόντους στη σειρά.

Συμφωνω απολυτα!

Έχω δει τις προηγούμενες 2 seasons και θα περιμένω υπομονετικά την έλευση του φθινοπώρου (με τα πρωτοβρόχια) για να δω τη σειρά. Περιγράφεις ιδανικά το σκηνικό στο οποίο θα ήθελα να κινηθεί και η 3η season ! Μακάρι να συνεχίσει έτσι...

Πολύ βαρύ το θέμα με τα παιδάκια στο δρόμο κατα τα άλλα τρομερή ατμόσφαιρα

Πολύ βαρύ το θέμα με τα παιδάκια στο δρόμο κατα τα άλλα τρομερή ατμόσφαιρα
Πραγματι η υποθεση ειναι ενα φλεγον ζητημα αλλά πολυ βαρυ για σειρα...Θα ψυχοπλακωθουμε....

Ευτυχως το βαρυ κλιμα κραταει στα 2-3 πρωτα επεισοδια μετα καπως μαλακωνει...και το θεμα εστιαζεται στην υποθεση και στους χαρακτηρες...Αυτη η Enos η κορυφη...αλλά και ο Kinnaman δινει ρεστα...

Δεν με τραβάει πλέον. Όπως και τόσες άλλες σειρές, προσπαθούν να μπλέξουν πολλές ιστορίες μαζί και χάνεται η κεντρική ιδέα και η δυναμική της υπόθεσης.

Εμένα συνεχίζει να μου αρέσει και το τελευταίο επεισόδιο ήταν πολύ καλό.
Βέβαια το τραβάνε πολύ αφού είμαστε στο όγδοο επεισόδιο και ακόμα ούτε το πτώμα δεν έχουν βρει σε σχέση με τον πρώτο κύκλο που από το πρώτο επεισόδιο είχαμε το έγκλημα.

Συμφωνω απόλυτα. Είδα χθες μαζεμένα τα 3 πρωτα επισοδεια και η σειρα πάλι μου άναψε το ενδιαφέρον.
Το κλίμα του σήριαλ , η μουνταδα , οι χρωματισμοι των πλάνων και των σκηνικών εσωτερικών και εξωτερικών ειναι υποδειγματικοι στα ματια μου. Η δε τελευταία σκηνή του 2ου επισοδειου με την αποκάλυψη στην λίμνη απο τις καλύτερες ως τωρα όλων των κύκλων.

Το 8ο ήταν πολύ καλό. Επικεντρώθηκαν στους δύο πρωταγωνιστές και άφησαν τα 15χρονα εκτός για λίγο. Καιρός ήταν.

Το 4-5 που είδα σήμερα θεωρω οτι έκαναν κοιλια ειδικα το 4ο . Το 5ο είχε δυνατό μπασιμο και φιναλε.

Αψογος ο κυριος Demme στο επεισοδιο, μου ηρθε καπως οταν ειδα το ονομα του.