THE KKK TOOK MY BABY AWAY

Re: Απάντηση: THE KKK TOOK MY BABY AWAY

Με τις Συνιστώσες Κοινοβουλευτικού Κόμματος μπορεί να υπάρχουν πάμπολλες Διαφωνίες αλλά η σύγκριση μέ μιά Ρατσιστική-Εγκληματική Οργάνωση δεν ευσταθεί.

Με τις Συνιστώσες Κοινοβουλευτικού Κόμματος μπορεί να υπάρχουν πάμπολλες Διαφωνίες αλλά η σύγκριση μέ μιά Ρατσιστική-Εγκληματική Οργάνωση δεν ευσταθεί.

Καλησπέρα κ.Σούρλα,

Τώρα ειλικρινά θεωρείται ότι δε νοείται σύγκριση με μια Ρατσιστική-Εγκληματική Οργάνωση?????

Ρατσισμός δεν είναι να αποκαλείς τον άλλο Μαύρο, alient(εκτός γης!!!!) και να τον θεωρείς άξιο μόνο για φτύσιμο???

Εγκληματική οργάνωση δε σημαίνει να προτρέπεις τον άλλο να βγάλει άδεια οπλοκατοχής και να αναλάβει δράση.......

Αν αυτό δεν είναι Ρατσιστική-Εγληματική Οργάνωση, τότε τι είναι????

Απάντηση: Re: Απάντηση: THE KKK TOOK MY BABY AWAY

Καλησπέρα κ.Σούρλα,

Τώρα ειλικρινά θεωρείται ότι δε νοείται σύγκριση με μια Ρατσιστική-Εγκληματική Οργάνωση?????

Ρατσισμός δεν είναι να αποκαλείς τον άλλο Μαύρο, alient(εκτός γης!!!!) και να τον θεωρείς άξιο μόνο για φτύσιμο???

Εγκληματική οργάνωση δε σημαίνει να προτρέπεις τον άλλο να βγάλει άδεια οπλοκατοχής και να αναλάβει δράση.......

Αν αυτό δεν είναι Ρατσιστική-Εγληματική Οργάνωση, τότε τι είναι????

Μά έγραψα πώς δεν νοείται σύγκριση τών Συνιστωσών Κοινοβουλευτικού Κομματος με την Κου Κλουξ Κλάν.
Δεν διαφωνώ πουθενά μαζί σου.
Το αντίθετο μάλιστα.

Που ειδες να επικροτώ την σύγκριση..?
Ισα-ισα που την θεώρησα παντελώς ανόμοια και κατά την γνώμη μου παντελώς αστήρικτη.
Και ήταν απάντηση σέ προηγούμενο πόστ στο οποιο έγινε αυτή η αναφορά.

Last edited:
Μήπως ρέπουμε λίγο προς την υπερβολή;
Οχι και να συγκρίνουμε την ΚΚΚ με κόμμα του κοινοβουλίου....
Οσο και αν πολλοί ενοχλούνται από κάποιες ακραίες θέσεις των συγκεκριμένων, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Λέω κι εγώ...δεν είναι δυνατόν!

Sorry κ.Σούρλα....:-(

Νόμιζα πως εννοούσατε ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την ΚΚΚ με μια Ρατσιστική-Εγκληματική Οργάνωση......ενώ εγώ πιστεύω ότι ταυτίζεται κιόλας!

Γιατί το άλλο που βάζουν ως προυπόθεση για να γίνεις μέλος εκει να είσαι Χριστιανός!!! Φανταστείτε πόσο στον κόσμο τους βρίσκονται αυτοί οι υπάνθρωποι...

Απάντηση: Re: THE KKK TOOK MY BABY AWAY

Λέω κι εγώ...δεν είναι δυνατόν!

Sorry κ.Σούρλα....:-(

Νόμιζα πως εννοούσατε ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την ΚΚΚ με μια Ρατσιστική-Εγκληματική Οργάνωση......ενώ εγώ πιστεύω ότι ταυτίζεται κιόλας!

Γιατί το άλλο που βάζουν ως προυπόθεση για να γίνεις μέλος εκει να είσαι Χριστιανός!!! Φανταστείτε πόσο στον κόσμο τους βρίσκονται αυτοί οι υπάνθρωποι...

Το να ανήκει κάποιος σέ τέτοιου είδους οργανώσεις,κατά την γνώμη μου πάντα ,τίθεται και θέμα Ψυχοπαθολογίας.
Πρέπει να μισεί κάποιος πολύ τον Συνάνθρωπό του ,μέχρις διαστροφής,γιά νά ανήκει εκεί.
Καλά γιά το ´χριστιανοί´μήν ξεχνάς το επίπεδο τών Τεξανών ευαγγελιστών και τού τι πρεσβεύουν..
Καμιά σχέση μέ την πρωταρχική αντίληψη περί Πανανθρώπινης Αγάπης.......

Re: Απάντηση: Re: THE KKK TOOK MY BABY AWAY

Το να ανήκει κάποιος σέ τέτοιου είδους οργανώσεις,κατά την γνώμη μου πάντα ,τίθεται και θέμα Ψυχοπαθολογίας.
Πρέπει να μισεί κάποιος πολύ τον Συνάνθρωπό του ,μέχρις διαστροφής,γιά νά ανήκει εκεί.
Καλά γιά το ´χριστιανοί´μήν ξεχνάς το επίπεδο τών Τεξανών ευαγγελιστών και τού τι πρεσβεύουν..
Καμιά σχέση μέ την πρωταρχική αντίληψη περί Πανανθρώπινης Αγάπης.......

Όσον αφορά το θέμα Ψυχοπαθολογίας θα συμφωνήσω απόλυτα με σας,εξάλλου είστε ο κατεξοχήν ειδήμων σε αυτόν τον τομέα....:grinning-smiley-043

Όσο για τους ευαγγελιστές αυτοί τουλάχιστον δε χρησιμοποιούν τον τίτλο Χριστιανός για να προσηλυτίσουν ανόητους ημιμαθείς ανθρώπους που έχουν την ανάγκη να ανήκουν κάπου...
Ευτυχώς δε βάζουν και τη λέξη ''Ορθόδοξοι'' Χριστιανοί.....

Η χειραγώγηση της ανθρωπότητας μέσω των Θρησκειών είναι παμπάλαιο φαινόμενο.
Σχεδόν όλοι οι πόλεμοι που διαδραματίστηκαν στον πλανήτη είχαν σαν υπόβαθρο "αναγκαιότητας" θρησκευτικές διαφοροποιήσεις. Οι καλοί πιστοί και οι αμαρτωλοί άπιστοι που πρέπει να ξεπαστρεύονται...
Συνήθως οι εγκληματίες έχουν στοίβες τα εικονίσματα στο σαλόνι και τα θυμιατά δίνουν και παίρνουν....:rolleyes:

Οι αμερικανοί, έχω την εντύπωση, διαθέτουν μια διαφορετική οπτική απο ότι εμείς σε πολλά θέματα, ίσως να είναι και υπερβολικοί. Υποθέτω, επίσης, ότι πολλές θέσεις απο πολλές συνιστώσες θα τις θεωρούσαν εξοργιστικές, εμείς απλώς τις έχουμε συνηθίσει. Το να καις σταυρούς και μετά να πηγαίνεις να λιντσάρεις κάποιον με διαφορετικό χρώμα δεν νομίζω να έχει και μεγάλη διαφορά από το να στέλνεις SMS "Mpatsos skotwse 16xrono, pame na tous kapsoume" και μετά να τα κάνεις Γης Μαδιάμ, άσχετως σε τι τύπου δημοκρατία ζεις.

Οχι και εμπολεμη ζωνη μια συγκεντρωση 100 γραφικων! Απομειναρι αλλων εποχων, ενα ακομα μεσα στα τοσα μορφωματα που "φιλοξενει" η αμερικη. Καποτε ισως αυτοι να ηταν απειλη για τους μαυρους, σημερα ομως προκαλουν ισως μονο το γελιο, φοβο παντως με τιποτα. Αφηστε που τα γυριζουν, "καθαροι" (δηλ λευκοι) χριστιανοι ηταν μονο οι προτεσταντες, μαλλον επεσαν αναδουλιες και τους εβαλαν ολους μεσα.
Εν ετει 2009 ο νοτος, ιδιως το Τεξας ειναι πλεον γεματο μεξικανους, βορειο μεξικο θα το λενε σε λιγο, αν δε το λενε ηδη δηλαδη....
e