The Lab FM

Re: THE LAB FM

το κομμάτι πριν τους Ρουμάνους, πρέπει να τόχω δέκα φορές αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν .... lounge lizards μήπως ;;;

Ναί. 'No Pain For Calkes'. Οχι απο το ομότιτλο άλμπουμ όμως: από το 'Live In Berlin Vol. II'. 1991. Που, χοντρικά, σημαίνει: omit Evan Lurie (piano), add Bryan Carrott (vibraphone, timpani & marimba) and Jane Scarpantoni (cello). ;)

Απάντηση: THE LAB FM

Έχασα τα πέντε πρώτα λεπτά, γιατί ο winamp σταμάτησε ξαφνικά μετά το χαλί. Το άκουσα μέσω του μεγάλου στέρεο και ο ήχος ήταν άψογος, η δε φωνή του Κώστα ένα μείγμα αισθησιασμού και συνομωτικότητας! ;) Άντε, και καλή συνέχεια! :ernaehrung004:

έχω πάθει την πλάκα μου με το κομμάτι-ξεσκαρτάρισμα από το Heroes των Bowie - Eno, όπως το 'παιξε ο Γκλας στον αντίστοιχο δίσκο του ...

Καταθέτω γη και ύδωρ ρε παπάρα Λύμπε !!!!! αυτά κάνεις και μετά μπορώ να καταπιώ μεγα-λίτρα από τους κάτοχους δυσκοίλιων σκύλων Ντον Πουλένηδες και σία, ίσα ίσα για να επιβιώσω ως την επόμενη μαγική σύσταση σου ...

πίσω στο κομμάτι : είσαι ένα εξωγήινο βακτήριο (που είναι και ιν τελευταία), περιπλανώμενο μεσ' την γλυκειά θολούρα, ίσως γιατί βρήκες τον δρόμο σου, ίσως γιατί ξέφυγες από κάτι δυσάρεστο και ξαφνικά τα ηλεκτρικά πλήκτρα και οι καστανιέτες σε μεταλλάσσουν σε άνθρωπο, άνθρωπο μόνο για να συλλέξεις ηδονές, όταν αρχίσουν τα δύσκολα την κάνεις πάλι τσίου ...

ΘΕΪΚΟ ρε πούστη μου !!!!!!

Last edited:

Philip has put more of himself in this new album, but the irony is that I believe that he's actually put his finger on more of my original voice. Hearing this material is a bit like being introduced to a brother or sister that you've been told you had, and you weren't really aware of their existence. And when you do meet them, obviously the very familiarity of the family features registers, but there's a whole life and all these things have grown up without your knowledge.The music has characteristics that I immediately recognize, but it has its own life. It has nothing to do with me. It's had all these experiences that I didn't know about. It really runs the gamut of emotions, from deep despair in "Neuköln" through to that upward spiraling of "V2 Schneider," and those two particularly for me capture really what I was trying to do. It really excited me. It was though Philip had fed into my voice...but somehow had arrived, I feel, a lot nearer to the gut feeling of what I was trying to do.

- David Bowie.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: THE LAB FM

Να συνεισφέρω στην πρός τα κάτω προσοπάθεια ; :BDBDG54:
47 και 4/12 :grandpa:

ελπίζω να εννοείς τον -Α- ... γιατί εγώ είμαι όντως μικρός.... 47 και 10/12 ... :furious3:

αιγοκεράκι είσαι νιάτο μου ;

##

Ο υπαίτιος γιά την καταστροφική εκτίναξη του μέσου όρου πάντως σας ξεγελάει με την σοβαρότητα και την εμπειρία του αφού παραμένει Ντενίς ο τρομερός με αιτία

και μετά μπορώ να καταπιώ μεγα-λίτρα από τους κάτοχους δυσκοίλιων σκύλων Ντον Πουλένηδες και σία,

you're unfairly dismissive.
I just hope you'll see The Light. Someday...
that's what I 'm here for, anyway: that's my purpoise. My mission here on earth :antlers:

Last edited:

εγώ θα πω μία κουβές και να μην θεωρηθεί ότι είναι γαλιφιά και έτσι...
Τα κομμάτια που έβαλε ο Κώστας στις δυό εκπομπές ναι ήταν καλά ναι ήταν αλλιώς και ναι εν πολλοίς ήταν και γνωστά.
Το όλον του θέματος ήταν η σειρά, η επιλογή και ο τρόπος παρουσίασης.
Μερικά από τα κομμάτια μπορεί να τα είχα ακούσει 10άδες φορές, μερικά να είναι τα χειρότερά μου σε κάποιους δίσκους.
Όμως το σερβίρισμα και το ποιό ήταν πρίν και ποιό μετά τους έδινε άλλη αίγλη.

Αν πάει έτσι το πράγμα θα μιλάμε για νέες εποχές.

Δημήτρη θα έρθουν δύσκολα βράδια για σένα όπου ναναι.:flipout::flipout:

Ουουου…….:flipout::flipout::flipout:
Μόνο για το chief?Για όλους Δημήτρη μου…..
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά το “καραβάκι” στην πρώτη του εκπομπή θα αποκαλύψει από πού προέρχεται!
Μπορεί άμα του κολλήσει να εκτελεί το δρομολόγιο για μήνα και πάνω….
Όλα ρευστά!
Μεγάλη πίκρα….!

Αφού πικραίνομαι μέχρι και εγώ!:flipout:

Γιώργο μου μαζί με το καραβάκι μας , θα σκάσουν μύτη και κάτι διαστημόπλοια άστα να πάνε.:grandpa:
Έχω υπόψη μου και ένα υποβρύχιο και εννοείται μίλια μακριά από το κίτρινο.:flipout::flipout:

Στις 3 και μέχρι τις 5 ''Elegant Grooves'' με τον Κωνσταντίνο.:a0210:

Γιώργο μου μαζί με το καραβάκι μας , θα σκάσουν μύτη και κάτι διαστημόπλοια άστα να πάνε.:grandpa:
Έχω υπόψη μου και ένα υποβρύχιο και εννοείται μίλια μακριά από το κίτρινο.:flipout::flipout:

Στις 3 και μέχρι τις 5 ''Elegant Grooves'' με τον Κωνσταντίνο.:a0210:

Υπέροχα!Ξέρεις...... μηχανές να ακούγονται και το "μεταφορικό" μέσο δεν μας πειράζει καθόλου...

Το πιο μεγάλο ατού του εγχειρήματος ακούει στον όρο πολυσυλλεκτικότητα. Όλοι οι συμμετέχοντες (τουλάχιστον αυτοί που γνωρίζω) κρατάμε αυτή την αξία σαν κορώνα στο κεφάλι και προχωράμε.
Δύσκολα και εύκολα βράδυα θα μοιράσουμε όλοι, έτσι όπως το κόβω. Οι δρόμοι είναι άπειροι για τον καθένα και η επανάληψη εκτιμάται χλωμότατη.

Στις 9 το βράδυ και μέχρι τις 11 SYNTHETIC FREQUENCIES με τον Δημήτρη Καζάκο και την Φανή Οικονομοπούλου. Θα παρουσιάσουν ένα πρώτο δείγμα από τις μουσικές τους. Electro-Synth-New Wave.

Και στις 11 και μέχρι την μία Τα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ με τον δικό μας Niko Zed.
Hλεκτρικές δονήσεις από νέες και παλιές αγαπημένες μπάντες.