The Lab FM

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: THE LAB FM

έτσι ακριβώς γιατρέ.
Αλλά έχω ...το σκουλήκι: όταν βλέπω σκοτάδι, ψάχνω ν' ανάψω ένα φώς.
Παιδικές αρρώστειες...:rolleyes: ;)

Δέν γινεται αλλοιώς αδελφέ.
Προσωπικά το ιδιο πιστεύω σέ πάμπολλα θέματα.

Και ένας ακόμα νά πάψει νά πιστεύει ότι ''μαζί τά φάγαμε'' κέρδος είναι..Tά ιδια πιστεύω και γιά τις τέχνες και πάει λέγοντας.

Generally speaking.:a0210:

Re: THE LAB FM

Συμφωνώ με όλους σας.
Αυτό που ψάχνουμε είναι αυτό που λέει ο Λύμπε.
Ήδη ετοιμάζεται εκπομπή για τον κινηματογράφο με τις μουσικές του, με το freepress Μoveit magazine και βέβαια θα εμπλακούμε με θεατρικές μουσικές σε λίγο καιρό.

Απλά η ιδέα μιας βραδιάς δεν μπορεί άμεσα να υλοποιηθεί. Έχουν ανοιχτεί δρόμοι και θα τους διαβούμε.

Τώρα μουσικά κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει. Το κόστος μεγάλο αλλά ποιος το υπολογίζει;

Re: Απάντηση: THE LAB FM

Θέλω αφιέρωμα στην μουσική τού Ιστγουντ απ´τις ταινιες του..
Νά φρικάρει ο Στελάρας..:flipout::flipout::a0210:

Φυσικά Σπύρο! Ένα μικρό πέρασμα από το Dirty Harry το έχουμε κάνει ήδη. Θα έρθουν και άλλα εννοείται.(δικά του)
Μέσα σε ένα μήνα στο σταθμό έχουν γίνει απίστευτα πράγματα. Προσωπικά έχω φύγει πλέον από την λογική “ακούω φίλους”. Πλέον ακούω εκπομπές!(που τις επιμελούνται φίλοι).

Α όλα κι όλα φίλε Μπάϊρα !

Η μουσική του Dirty Harry είναι γραμμένη απο το Lalo Schifrin και είναι άψογη :rofl::rofl::rofl:

( Στελάρα τ' ακούς;;; )

Α όλα κι όλα φίλε Μπάϊρα !

Η μουσική του Dirty Harry είναι γραμμένη απο το Lalo Schifrin και είναι άψογη :rofl::rofl::rofl:

( Στελάρα τ' ακούς;;; )

Πολύ χαίρομαι που το αναγνωρίζεις Φιλιππε!:ernaehrung004:
Ευκαιρία να παίξουμε λοιπόν όλο το soundtrack!

Πολύ χαίρομαι που το αναγνωρίζεις Φιλιππε!:ernaehrung004:
Ευκαιρία να παίξουμε λοιπόν όλο το soundtrack!

Εχω 3-4 δίσκους που περιέχουν μουσική του κυρίου (απο το Jaws, τo Black Widow κλπ)

Οπως λοιπόν καταλαβαίνεις, είμαι μέσα για το soundtrack !

Αφού συγχαρώ και εγώ τους συντελεστές γι' αυτήν την πολύ αξιόλογη προσπάθεια, θα ήθελα να παραθέσω με τη σειρά μου μια-δυο παρατηρήσεις από τη μικρή μου εμπειρία με τον νεοσύστατο σταθμό.

Κατ' αρχήν, μία μεγάλη έλλειψη είναι μία ενημέρωση όσον αφορά στο (ζωντανό) πρόγραμμα του σταθμού. Θέλω να μπαίνω στο site του σταθμού και να μπορώ να ξέρω ποιος έχει κάθε μέρα ζωντανή εκπομπή και τι ώρα. Θέλω, όταν τυχαία μπαίνω στο σταθμό και ακούω μία ζωντανή εκπομπή, να μπορώ να μάθω ποιος και τι είναι αυτό που ακούω.

Δεύτερο, και προσφάτως πολυσυζητημένο, θέμα: η χρονική διάρκεια των εκπομπών. Προσωπικά, το δίωρο μου φαίνεται λίγο περισσότερο απ' όσο μπορώ να αντέξω χωρίς να αρχίζω να κουράζομαι/βαριέμαι. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για τον παραγωγό να μπορέσει να κρατήσει το ακροατήριο σε ένα διαρκές ενδιαφέρον με ένα "σφιχτό" πρόγραμμα. Αναπόφευκτα, στο δίωρο, κάποια στιγμή θα κάνει "κοιλιά", θα πλατιάσει", θα χάσει για λίγο τον αακροατή. Από την άλη, υπάρχουν εκπομπές της μιας ώρας που τυχαίνει να ακούς και, με το που τελειώνουν, έχεις την επιθυμία "Νάχα λίγο ακόμα!" Είναι σαν τη Lacta: άμα φας μία μικρή, θες πάντα λίγο ακόμα - άμα φας τη μεγάλη, μπουχτίζεις. Η πρόταση της 1,5 ώρας που έπεσε κάπου εδώ είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αν και ασυνήθιστη και δεν ξέρω κατά πόσον εφικτή.

Νομίζω ότι, μιας και ακόμη είναι η πολύ αρχή του εγχειρήματος, τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά και υπο συνεχή εξέταση. Το θέμα είναι να μπορείτε να έχετε τα θέματα υπό αίρεση, να μπορείτε να αξιολογείτε και να εκμεταλλεύεστε το feedback των ακροατών και να προχωράτε με θάρρος.

Keep up the good work!

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, τι έγινε χθες με την εκπομπή του Παππού; Μπήκα χθες στις 11 και άκουσα μία επανάληψη, που μάλιστα πρέπει να έιχε αρχίσει και νωρίτερα...

Αλλαξαν οι ώρες Βαγγέλη: πλέον το πρόγραμμα θα κλείνει στις 12.00, άρα ο παππούς θα είναι κάθε Δευτέρα βράδυ 10.00-12.00.
Η χθεσινή όντως ήταν επαναληπτική - είχε 'χαλάσει' όταν βγήκε live (χάθηκε ένα 20λεπτο περίπου), αναστηλώθηκε και ξαναβγήκε χθές σε remaster :D

Ο Τζίμης έχει ρίξει το τρέξιμο της αρκούδας γενικώς, τόσο για να γεμίσουμε τα playlists του server που παίζουν 'κονσέρβα' -μιλάμε για 135 ώρες περίπου εβδομαδιαίως γεμάτες κομμάτια τα οποία, σε τακτά χρονικά διαστήματα, επιβάλλεται να ανανεώνονται για να μην παίζουμε τα ίδια και τα ίδια- όσο και για να στελεχωθεί ο σταθμός στα 5ωρα των ζωντανών εκπομπών ημερησίως.
Είμαστε ακόμη 'υπό διαμόρφωση', καινούργιοι παραγωγοί εκδηλώνουν ενδιαφέρον και οι ώρες γεμίζουν. Ηδη υπάρχει η σκέψη τα Live να αρχίζουν από τις 3 το μεσημέρι. Θα δείξει σύντομα.
Αν υπάρξει πληθώρα ατόμων ενδεχομένως θα συζητήσουμε τη χρονική διάρκεια των εκπομπών. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να γίνουν ωριαίες. Θα είναι πιο 'σφιχτές'. Καλύτερες. Χωρίς 'κοιλιές' και σκαμπανεβάσματα.
Αλλά αυτό θα εξαρτηθεί κύρια από τα άτομα που θα έχουμε.

Last edited:

Βαγγέλη thanks για τις παρατηρήσεις, να είσαι καλά. Σίγουρα θα φιλτραριστούν.:grinning-smiley-043
Ο Λύμπε το κάλυψε το θέμα.

Προσωπικά, σαν υπερβολικός τύπος σε κάτι που γουστάρω, προτιμώ να μπουχτίζω με Μπάϊρα για παράδειγμα παρά να μου λείπει και να περιμένω μία εβδομάδα για να τον ξανακούσω μία ωρίτσα.

Τελείως ψωνίστηκα (μουσικά πάντα), ακόμη και οι ''κοιλιές'' των εκπομπών παρουσιάζουν για μένα μεγάλο ενδιαφέρον.

Αλλαξαν οι ώρες Βαγγέλη: πλέον το πρόγραμμα θα κλείνει στις 12.00, άρα ο παππούς θα είναι κάθε Δευτέρα βράδυ 10.00-12.00.
Η χθεσινή όντως ήταν επαναληπτική - είχε 'χαλάσει' όταν βγήκε live (χάθηκε ένα 20λεπτο περίπου), αναστηλώθηκε και ξαναβγήκε χθές σε remaster :D

Good News!!!:Banane0:

Καιρός ήταν. Αυτό το ξενύχτι μέχρι τη 1 για τους (νωρίς εγειρόμενους το πρωί) εργαζόενους ήταν βασανιστικό...

Aπόψε στην εκπομπή ''YUPI SOUNDS" στις δέκα, βόλτες στην Αμερικάνικη επαρχία, στους ατελείωτους αυτοκινητόδρομους, με φθηνά bourbon και πολύ κακή τύχη.
Με βάση τις πονεμένες ιστορίες της σύγχρονης Americana και όπου μας βγάλει.

Σημερα στις 10 "Πισω απο το θορυβο", μιγμα απο πολλα και διαφορα, παλια και νεα, γνωστα ή οχι , ενδιαφεροντα ελπίζω.
Μονο που επειδη τα προβληματα με τον ηχο συνεχιζουν θα ειναι μεν live αλλα χωρις φωνη παλι, αλλα για τελευταια φορα... (fingers crossed)

Σημερα στις 10 "Πισω απο το θορυβο", μιγμα απο πολλα και διαφορα, παλια και νεα, γνωστα ή οχι , ενδιαφεροντα ελπίζω.
Μονο που επειδη τα προβληματα με τον ηχο συνεχιζουν θα ειναι μεν live αλλα χωρις φωνη παλι, αλλα για τελευταια φορα... (fingers crossed)

fingers crossed indeed Πάνο.
Επιτέλους και μιά φορά στην ώρα μου για να σε ακούσω.

George, μισό σε πρόλαβα σήμερα, αλλά ευτυχώς, ο Πορτοκαλής Ήλιος τουλάχιστον, όσο σκληρός κι αν είναι για τα αυτιά μου καμμιά φορά, πάντα καταφέρνει και γίνεται τρυφερός στο τέλος

You're both:award::award::ernaehrung004:

Παρεληφθει ο καταλληλος εξοπλισμος Καλλη, το γραφειο μου μετατρεπεται σε στουντιο...
Λοιπον μια ζωντανη αναμεταδωση της playlist για το πρωτο μισαωρο

Spacemen 3 -Sometimes
Fursaxa - Well of Tuhala --- απο τα best of 10 --- αναμενεται αφιερωμα
Barn Owl - Light From the Mesa --- now playing (ομοιως με παραπανω)
Sonic Youth - Kissability
Rangda - Bull Lore
Sylvain Chauveau - Derniere Etape Avant Le Silence

The Paradise Motel -Brown Snake
Wilco - Wishful Thinking (live)
Tulsa - Breath Thin ---playing now
Tame Impala -Expectation
The Go-Betweens -A Bad Debt Follows You
Folk Devils -Beautiful Monster
Ayers-Cale-Eno-Nico -Heartbreak Hotel (live) - all time classic

Παιδια πολλά συγχαρητήρια!!!!
Οι μουσικές σας επιλογές ''φωτίζουν'' τη νύχτα...Να συνέχισετε έτσι και ακόμα καλύτερα...!!!

νασε καλα Στεφανια, αυτη ειναι η ανταμοιβη μας

παμε παρακατω
To Kill a Petit Bourgeoisie - Villain
Rachel's - First Self-Portrait Series ---- now playing
Pram -Cat's Cradle
Umberto - It Came From The Swamp
Monster Island - Confession for Sonic Youth
Nest - Kyoto ---- ambient best of 10
Grasslung - Scarred Hands We Drift - τι τιτλος!
Benoît Pioulard - RTO
Labradford - C
μετα απο αυτο το all time fav :worshippy:, εκλεισα