Re: THE LAB FM
Αφού συγχαρώ και εγώ τους συντελεστές γι' αυτήν την πολύ αξιόλογη προσπάθεια, θα ήθελα να παραθέσω με τη σειρά μου μια-δυο παρατηρήσεις από τη μικρή μου εμπειρία με τον νεοσύστατο σταθμό.
Κατ' αρχήν, μία μεγάλη έλλειψη είναι μία ενημέρωση όσον αφορά στο (ζωντανό) πρόγραμμα του σταθμού. Θέλω να μπαίνω στο site του σταθμού και να μπορώ να ξέρω ποιος έχει κάθε μέρα ζωντανή εκπομπή και τι ώρα. Θέλω, όταν τυχαία μπαίνω στο σταθμό και ακούω μία ζωντανή εκπομπή, να μπορώ να μάθω ποιος και τι είναι αυτό που ακούω.
Δεύτερο, και προσφάτως πολυσυζητημένο, θέμα: η χρονική διάρκεια των εκπομπών. Προσωπικά, το δίωρο μου φαίνεται λίγο περισσότερο απ' όσο μπορώ να αντέξω χωρίς να αρχίζω να κουράζομαι/βαριέμαι. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για τον παραγωγό να μπορέσει να κρατήσει το ακροατήριο σε ένα διαρκές ενδιαφέρον με ένα "σφιχτό" πρόγραμμα. Αναπόφευκτα, στο δίωρο, κάποια στιγμή θα κάνει "κοιλιά", θα πλατιάσει", θα χάσει για λίγο τον αακροατή. Από την άλη, υπάρχουν εκπομπές της μιας ώρας που τυχαίνει να ακούς και, με το που τελειώνουν, έχεις την επιθυμία "Νάχα λίγο ακόμα!" Είναι σαν τη Lacta: άμα φας μία μικρή, θες πάντα λίγο ακόμα - άμα φας τη μεγάλη, μπουχτίζεις. Η πρόταση της 1,5 ώρας που έπεσε κάπου εδώ είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αν και ασυνήθιστη και δεν ξέρω κατά πόσον εφικτή.
Νομίζω ότι, μιας και ακόμη είναι η πολύ αρχή του εγχειρήματος, τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά και υπο συνεχή εξέταση. Το θέμα είναι να μπορείτε να έχετε τα θέματα υπό αίρεση, να μπορείτε να αξιολογείτε και να εκμεταλλεύεστε το feedback των ακροατών και να προχωράτε με θάρρος.
Keep up the good work!
Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, τι έγινε χθες με την εκπομπή του Παππού; Μπήκα χθες στις 11 και άκουσα μία επανάληψη, που μάλιστα πρέπει να έιχε αρχίσει και νωρίτερα...