The Lab FM

και επιμένει ο Κώστας...
πρέπει να είναι η δεύτερη ή τρίτη φορά που βάζει το συγκεκριμένο...

και μεις ακούμε ρε καλλιτέχνη ... ίσως όχι τόσο φανατικά, αλλά εκεί ξεροσταλιάζουμε για το ένα θεϊκό μετά τα τόσα Λυμπεροπουλικά ...

να και κάτι που δεν το πάω....
αυτό το μυστήριο με τον J.Blood ulmer....

είπα κι εγώ....όλα καλά θα μου φαίνονται...:BDGBDGB53:

ο ακροατής του 5μήνου :firstprize:

thanks chief :worshippy:

είπα και εγώ να κράξω λίγο για τον JBU και πάλι μου το γύρισε σε ευχαριστίες....:furious3:

είπα και εγώ να κράξω λίγο για τον JBU και πάλι μου το γύρισε σε ευχαριστίες....:furious3:

Δεν μασάμε chief : Πως να σου αρέσει ο JBU; Αφού δεν σου αρέσουν τα harmolodics. Εχεις τίποτα δίσκους του Ornette ή του Ronald Shannon-Jackson και δεν το ξέρω; :popcorn:

χτες πάντως ο Jake Holmes είχε την τιμητική του.
Πολύ deja vu avclub έχει τελικά αυτή η εκπομπή...:Banane0:

Great newzzzz for all LAB planet citizens (and fans)

Απόψε, "Πίσω από τον θόρυβο" θα κρύβονται ο Singin' Grandfather και ο Dr. Baira.
Γιατί και ο eco πρέπει να σουβλίσει σαν άνθρωπος...

Στις 22:00

Σημερα στις 10 το Πισω απο το Θορυβο κανονικα, μετα απο αδυναμια την προηγουμενη βδομαδα, που παντως αναπληρωθηκε επαξια.
Ειχαμε καποια προβληματα σημερα οπως θα διαπιστωσατε, αλλα απο οτι φαινεται λυθηκαν.

πω πω...χτες ξαναθυμήθηκα τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα......
τι δισκάρα...
Είχα να τον ακούσω 4 χρόνια....παραμελημένο διαμάντι.

Για όσους δεν κατάλαβαν μιλάμε για αυτό

512er00i3XL._SS500_.jpg

μιά σπάνια περίπτωση εγχυσης κλασικής σε ποπ? σε ροκ? σε σύγχρονη? δική σας επιλογή.
βέβαια εκτός από την σχετική ανισότητα του δίσκου, θα βρείτε εκεί 3 κομμάτια, τα δυό για να κόψετε φλέβες και το τρίτο γιά να πηδήξετε από τον 100ό όροφο (όχι τίποτα άλλο, για σιγουριά).

Από προχτές που μου το θύμησε ο Κώστας το έχω στο repeat στο σπιτι, αυτοκίνητο, γραφείο, κινητό.....

Για όσους δεν κατάλαβαν μιλάμε για αυτό

512er00i3XL._SS500_.jpg

μιά σπάνια περίπτωση εγχυσης κλασικής σε ποπ? σε ροκ? σε σύγχρονη? δική σας επιλογή.
βέβαια εκτός από την σχετική ανισότητα του δίσκου, θα βρείτε εκεί 3 κομμάτια, τα δυό για να κόψετε φλέβες και το τρίτο γιά να πηδήξετε από τον 100ό όροφο (όχι τίποτα άλλο, για σιγουριά).

Από προχτές που μου το θύμησε ο Κώστας το έχω στο repeat στο σπιτι, αυτοκίνητο, γραφείο, κινητό.....

έτσι αισθάνθηκα κι εγώ όταν το άκουσα . Να πέσω από το παράθυρο ; να κόψω τις φλέβες μου ; τελικά πρυτάνεισε η λογική και δεν το ξανάκουσα :Banane0::Banane0: