The Lab FM

Απάντηση: Re: Απάντηση: THE LAB FM

Δεν μας διαβάζεις προσεκτικά :icon15:
Κάθε Δευτέρα είπαμε. 23.00-01.00. The Singin' Grandfather.
Θα βγαίνει μαζί με τους βρυκόλακες. :D

τι να σε κανω εσενα εισαι προβλεψιμος
θα μας πετας κλασσικουρα και θα το γυριζεις σε Swans.....

:aetsch:

-bye-

Re: THE LAB FM

Έλα να πέφτουν οι παραγγελίες…:ernaehrung004:

Είναι να μην σε "πάει" όμως κάτι ρε παιδί μου….Εγώ στην πρώτη εκπομπή έχω προγραμματίσει 70ς, αλλά η πλάκα είναι ότι μεταξύ άλλων θα βάλω και ένα κομμάτι, που από όσο γνωρίζω είναι το μόνο που δεν σου αρέσει από τον συγκεκριμένο δίσκο[/U]!:flipout:(…το έχουμε συζητήσει παλιά)

δεν υπάρχει κάτι που να μη μου αρέσει...-bye-

Αν δεν έχει james taylor από 69-74...δεν...

α ούτε αυτός θα μας ακούει: σήμερα, λέει, αυτή ειδικά την περίοδο της ζωής του σαν songwriter, την έχει ολοκληρωτικά απορρίψει. 'ήμουνα λίγο υπερ το δέον (sic) εγωιστής και εγωκεντρικός τότε...'. λέει...-bye-

α ούτε αυτός θα μας ακούει: σήμερα, λέει, αυτή ειδικά την περίοδο της ζωής του σαν songwriter, την έχει ολοκληρωτικά απορρίψει. 'ήμουνα λίγο υπερ το δέον (sic) εγωιστής και εγωκεντρικός τότε...'. λέει...-bye-

δεν με νοιάζει τι λέει σήμερα.
Τότε μου πρόσφερε ένα προϊόν, μου άρεσε και το πήρα γι αυτό που ήταν και εξακολουθώ να το θεωρώ καλό γιά μένα και σήμερα.

Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να ταυτιστώ μαζί του.

εμένα με νοιάζει που σήμερα έρχεται στα λόγια μας όμως: σ αυτά που λέγαμε εμείς τότε γι αυτόν.
τους φανς βέβαια τους σέβομαι απεριόριστα.
και βέβαια σε ζηλεύω: εμένα, απ αυτά που άκουγα το 74, λίγα 'μου λένε' πια σήμερα.

FΥΙ :operator:

Σώζωντας (save) σαν λίστα αναπαραγωγής (playlist) με κατάληξη ".m3u" τη διεύθυνση του LabFM στο VLC, μπορώ στη συνέχεια, αφού διπλοκλικάρω τη σωσμένη λίστα m3u, να ακούω τον LaB μέσα από το itunes. Στο scrolling display του itunes εμφανίζονται (μαζί με κάποιους άσχετους χαρακτήρες όπως "%20") οι πληροφορίες (tags) του κάθε κομματιού τη στιγμή που παίζει (τίτλος, καλλιτέχνης, άλμπουμ, κλπ).

ΥΓ. Δοκιμασμένο σε mac, αλλά πιθανόν να παίζει και στα "παραθύρια"...-bye-

Last edited:

τα λάθη πληρώνονται.
οι δικοί μου τα πλήρωσαν.
όλοι.

χμμ
καλά μπορεί ΠΑΝΤΑ να κάνουμε εμείς οι ίδιοι λάθος.

Πάντως προσωπικά (το έχω ξαναπεί) μου αρέσει ο χειρότερος (κατά τους κριτικούς) ή ο εκτός κλίματος (πάντα κατά τους ίδιους αλλά και γενική ομολογία) δίσκος του.
Αρα ή εγώ κάνω λάθος ή αυτός και οι κριτικοί.
Αυτός μάλλον το πλήρωσε. Οι κριτικοί σίγουρα όχι.

Δεν πρέπει να υπάρχει άγχος για το playlist μιας και κλείνει σιγά σιγά και η ζώνη 3-5 το μεσημέρι. Αυτό σημαίνει πολλές live εκπομπές με πληροφορίες για τις μουσικές που θα παίζονται.
Aυτό που ακούμε τώρα είναι απλά μία βάση από τις 15 που υπάρχουν και συνεχώς εμπλουτίζονται.
Άσχετα αν σε λίγο καιρό δεν θα είναι και τόσο ενεργές. To ζωντανό είναι άλλο πράγμα.

Αυτά κι αν είναι χαρμόσυνα νέα :party:

μπράβο παιδιά όλο τέτοια! δε σας λέω καλή επιτυχία γιατί ειναι δεδομένη :grinning-smiley-043

με το που μπήκα άρχισε και το computer love απο balanescu..αυτά είναι..

playlist πάντως δε μου βγάζει πουθενά, αν καταφέρετε να εμφανίζει και το τραγούδι που παίζει θα είστε κομπλέ :ernaehrung004:

Ευχαριστούμε Μάνο να είσαι καλά. Σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει ανάγκη για playlist. Τα κομμάτια έχουν ανέβει και με τη μορφή track1, track2, οπότε καταλαβαίνεις...:drummer:

ζηλέψτε...

attachment.php

κάποιος βάζει Charlie Hunter τώρα..:grinning-smiley-043

Attachments

• P1010175s.jpg
    P1010175s.jpg
    38.4 KB · Views: 74

Επιτρέψτε μου μερικά σχόλια, αυστηρά όπως πάντα.... (διότι πιστεύω ότι η κριτική πρέπει να είναι σοβαρή και εστιασμένη).
Φυσικά ακόμα δεν δόθηκε η επίσημη έναρξη.

Η ποιότητα του προγράμματος μέχρι στιγμής (όχι τώρα μόνο, έχω ακούσει και άλλες στιγμές από τα ηχειάκα του πισί, τώρα όμως στο σύστημα κανονικά) ως επιλογή, διαδοχή, ύφος, κάλυψη ειδών είναι Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Α.
Εντάξει δεν μπορεί να είναι 100% του γούστου μου, αλλά ως δύσκολο ακροατή με καλύπτει απόλυτα.

Όμως η ηχητική ποιότητα γιά 128άρη σταθμό υπολείπεται πολύ του χειρότερου 128άρη που έχω ακούσει. Είναι ουσιαστικά lofi και πιό κάτω.
Συγκεκριμένα αυτό που ακούω τώρα έχει ένα σήμα πιλότο γύρω στους 10000 κύκλους ενώ στα κενά μεταξύ των κομματιών ακούγονται διάφοροι ψηφιακοί θόρυβοι από οδηγούς, κάρτες, καλώδια, θωρακίσεις κλπ....

Δείτε το.
Καλή συνέχεια και πάντα καλύτερα.