The Lab FM

Re: THE LAB FM

εγώ πάντως θα την πω την αμαρτία μου....

με τα ράδια....άντε να ξαναδούμε εδώ παρουσίαση της προκοπής....

έχουμε περιοριστεί στο "ρίχτα μεγάλε"...

υπάρχει συμπαιγνία
το καταγγέλω...

διαβάζει την ώρα που κάνει πρόγραμμα.
Είδε ότι πήγαινα να κάνω σύνοψη...και με βάρεσε στο ψαχνό.

νατην η έκπληξη....

όλο εκπλήξεις είναι γενικώς...

ή ανατροπές!!

αρχής γενομένης εχθές από τον Μπάϊρα.

Που δεν έπαιξε μαύρα... αν και αυτό το παιδί δεν παίζει απλώς μαύρα, είναι γεννημένο :afro: μαύρο.

Νομίζω έχουμε πολλά να δούμε και να ακούσουμε ακόμα.

Αλλά chief μην φοβάστε. Οι παρουσιάσεις δεν λιγοστεύουν. Αντιθέτως, νομίζω όσο πιό πολλά ακούμε, τόσο μεγαλύτερο κίνητρο είναι για νέα (παλαιά και νέα) ακούσματα και κατά συνέπεια νέες παρουσιάσεις.

Last edited:

χμμμ
άρα επειδή έσπασα τη σιωπή ...φανερώθηκα ε?:furious3:

Η χρήση της παροιμίας δεν υποδηλώνει υποχρεωτικά και αποδοχή του περιγύρου που την εγέννησε, don't worry chief!

Last edited:

η διαρκής ανανέωση είναι το ζητούμενο chief.
για καθέναν απο 'μάς προσωπικά αλλά και για την Κατηγορία.
όταν τα πράγματα λιμνάζουν, πετάς ένα κατσαβίδι μέσα στον κάδο του πλυντηρίου να δείς τι γίνεται :antlers:

η διαρκής ανανέωση είναι το ζητούμενο chief.
για καθέναν απο 'μάς προσωπικά αλλά και για την Κατηγορία.
όταν τα πράγματα λιμνάζουν, πετάς ένα κατσαβίδι μέσα στον κάδο του πλυντηρίου να δείς τι γίνεται :antlers:

Αυτό με το κατσαβίδι στο πλυντήριο ωραία ιδέα…!
Μέχρι τώρα γνωρίζω μόνο για το τι κάνουν ξεχασμένα κέρματα στις τσέπες των παντελονιών. Από κέρματα δε, μπόλικα τώρα πια, και μόνο τέτοια σε λίγο.

έχουμε περιοριστεί στο "ρίχτα μεγάλε"...

Από εμένα αυτό σίγουρα δεν ισχύει, και το ίδιο πιστεύω και για τους υπόλοιπους.Ούτως ή άλλως η έναρξη της εκπομπής μου ήταν καθαρά επηρεασμένη από παρουσίαση που έχω κάνει στο φόρουμ. Θεωρώ τον εαυτό μου παιδί του φόρουμ, καθώς στα τέσσερα περίπου χρόνια που είμαι μαζί σας, η επιρροή σας είναι καθοριστική.
Μακάρι ο lab να καταφέρει να γίνει ο σταθμός που θα παίζει την καλύτερη μουσική. Έχει χρόνια να γίνει στο ραδιόφωνο, και οι πρώτες εντυπώσεις είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Για το που “γράφεται”, “διαβάζεται” η καλύτερη μουσική ήδη γνωρίζουμε όλοι. Αυτό που στήσατε χρόνια τώρα όλοι εσείς και εγώ το βρήκα έτοιμο, είναι ένας άθλος. Και όχι μόνο αυτό. Ταυτόχρονα είναι και ελπίδα πως μπορεί κανείς με πολλή δουλειά, αγάπη και μεράκι να στήσει κάτι ανέλπιστα ενδιαφέρον και όμορφο. Για οποιαδήποτε “κίνηση” παράδειγμα προς μίμηση είναι η μουσική κατηγορία του avclub.

Φυσικά θα συνεχίσω να κάνω παρουσιάσεις εδώ μέσα.

Mόλις ρολάρει λίγο το πράγμα, έχω μαζέψει και εγώ Γιώργο καμμιά 20 άλμπουμ που πρέπει να παρουσιάσω. Και επειδή μιλάμε για παραγωγές του 2010 δεν πρέπει να καλοκαιριάσουμε.

Εξάλλου πρέπει να σας παρουσιάσω το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς.:guitarist::grandpa:

ειναι ιδεα μου ή ο ηχος εχει βελτιωθει ΠΟΛΥ απο την εποχη των δοκιμαστικων?:afro:

παραμορφωσηηηηη

λιγο πιο χαμηλα βρε παιδια:grandpa:

edit: τωρα δεν ακουγεται καθολου:violent-smiley-030:

Last edited:

Φτιάξτε τις στάθμες στα κομμάτια.... μία πάνω μία κάτω πάνε...:D

Καλημέρες...