The Last of Us [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 29.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 20 34.5%
  • Καλή

Votes: 7 12.1%
  • Μέτρια

Votes: 9 15.5%
  • Κακή

Votes: 5 8.6%

• Total voters
    58
Καταπληκτικη η σειρα, εχει πιασει ολο το vibe ενος post-apocalyptic κοσμου και τον δειχνει στον θεατη μεσα απ τα ματια διαφορετικων χαρακτηρων.

Δυστυχως για αλλη μια φορα σε αυτο το forum βλεπω καποια απαραδεκτα σχολια, ειτε ο ΜΟ ηλικιας ειναι 65 ετων, ειτε καποιοι ζουν μερικες δεκαετιες πισω. Θα προτεινα να βλεπουν Αραβικες ή Ρωσικες παραγωγες εφοσον τους ενοχλει το inclusivity, σε αυτες τις χωρες συμμεριζονται τις αποψεις τους.

Λυπαμαι που γινομαι επιθετικος αλλα ειναι η 3η ή η 4η σειρα που βλεπω τετοια σχολια εδω μεσα, σε σημειο που να υπαρχουν περισσοτερα σχολια που να ωρυονται επειδη το HBO τους υπενθυμιζει οτι ζουν στη Δυση του 2023 παρα για την πλοκη.

Last edited:
Ωραίο το 4ο, χτίσιμο χαρακτήρων και κλιμάκωση του αδιεξόδου (σε αρμονία η κλειστοφοβική φωτογραφία). Η μικρή είναι πραγματική αποκάλυψη, η τέλεια επιλογή για το ρόλο, και από τους πιο feel good χαρακτήρες που έχουμε δει.

• Like
Reactions: takisot and Dustin
Δεν ειχα αντιληφθει οτι παιζει ως guest η Anna Torv του Fringe (10 χρονια μετα το τελος της σειρας και χωρις να την εχω ξαναδει πρακτικα πουθενα αλλου)

Κριμα που δεν ηταν για πολυ.

Σωστές μου φαίνονται οι αλλαγές στο 4ο, όπως τα λέει και το άρθρο επάνω!

Δεν ειχα αντιληφθει οτι παιζει ως guest η Anna Torv του Fringe (10 χρονια μετα το τελος της σειρας και χωρις να την εχω ξαναδει πρακτικα πουθενα αλλου)

Την είδαμε αρκετά στο

Δεν το έχεις δει ?
TOP !!

Να σου πω θυμήθηκα και σκέφτηκα να δω εάν σου άρεσε το Halo.. :cool:
και τελικά απ' ότι βλέπω σου άρεσε αρκετά! ;)

Και μάλιστα ρώταγες κάποιους..

Ο καθένας έχει τη γνώμη του και τα διαφορετικά στάνταρ. Αλλά από περιέργεια για να δούμε τα δικά σου στάνταρ πες μας μια αντίστοιχη σειρά ποτέ ενθουσιάστηκες... Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης σου...

:cool:

Τα διαφορετικά είναι..

Το επίπεδο της παραγωγής, και τα εξαιρετικά σκηνικά.
Η ιστορία του πως ξεκίνησε το κακό (στηρίζεται σε κάτι υπαρκτό)
Το πως επιδρά ο μύκητας στους ανθρώπους, (έχουν άλλη όψη από το TWD π.χ όπως λες)
Ότι η βασική ιστορία στηρίζεται σε 2 μόνο πρωταγωνστές,
και γενικά ότι βασίζεται πιο πολύ στις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων.

Βέβαια ακόμη είμαστε στην αρχή, για να πούμε πολλά για την σειρά, και πως θα πάει παρακάτω.

Το σίγουρο ότι και άλλες μεγάλες παραγωγές δέχτηκαν αυστηρή κριτική από την όποια βιομηχανία του χώρου,
οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το μεγάλο ποσοστό του κόσμου έχει μάλλον και την πιο σωστή άποψη για το πόσο αξίζει κάτι! :cool:

Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να νομίζει ότι θέλει στην τελική.
Για μένα είναι π.χ και ζήτημα πόσες άλλες σειρές έχεις δει από ένα είδος,
οπότε τι ψάχνεις και τι θέλεις ακόμη να δεις..

Να σου πω θυμήθηκα και σκέφτηκα να δω εάν σου άρεσε το Halo.. :cool:
και τελικά απ' ότι βλέπω σου άρεσε αρκετά! ;)

Και μάλιστα ρώταγες κάποιους..

:cool:
Ναι. Μου άρεσε το halo πολύ. Πολύ καλό επίπεδο παραγωγής. Ναι ρώτησα και απάντησα και εδώ.

Ήταν πρωταγωνίστρια στο εξαιρετικό Mindhunter του David Fincher στο Netflix...

Εdit : τώρα είδα ότι σου απάντησε ο Blue....

Last edited:
  • Like
Reactions: #@george@#
Για να σου πω μερικες σειρές που μου άρεσαν. Chernobyl, γνωστή ιστορία και γνωστή κατάληξη. Οπότε μεγάλο το στοίχημα να κρατήσεις ένα θεατή και το πέτυχε 1000%. Queens gabit. Κορυφαίες ερμηνείες, υπεροχη σειρά ( και με την απαραίτητη προσθήκη γκέι χαρακτήρα που δεν ενόχλησε καθόλου), χιλιοειπομενος τίτλος; adams family. Με το Wednesday το πήγαν παραπέρα. Απολαυστικός με χιούμορ και μυστήριο σε ισορροπία, Evil, εγώ ξετρελαθηκα. Black bird , άλλο ένα τετριμμένο σενάριο που εδώ καταφέρνει να κάνει τη διαφορά λόγω κυρίως ερμηνειών, the night manager, μου άρεσε πολύ το kaleidoscope λόγω Ρυθμού σε μια ιδέα επίσης χιλιοειπομενος. Κτλ..κ τη λ..κτλ...
Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετές από τις σειρές που ανέφερες ότι σου άρεσαν είναι μίνι σειρές!! Για αυτο το λέω συνέχεια ότι το Last of us δεν έπρεπε να γίνει σειρά με πολλά επεισόδια.

Για τον κόσμο τώρα, ζούμε σε μια εποχή χωρίς ουσιαστική κριτική σκέψη, οι περισσότεροι μόνο και μόνο ότι κάτι βγαίνει σε επεισόδια βάζουν μεγάλες βαθμολογίες. Παρακολουθούμε σαν τα ζόμπι και δεν ξεχωρίζουμε πλέον τι είναι καλο ή τι μέτριο ή άσχημο. Δες και εδώ στα νήματα του avclub όλες τις σειρές τις έχουμε βαφτίσει αριστουργήματα που ζήτημα 4-5 από αυτές να αξίζουν, μερικές που αξίζουν τις εγραψες ήδη.

Υ.Γ. Για να το πω αλλιώς για μένα καλή σειρά είναι η σειρά που τα επισοδεια θα τα θυμάμαι για χρόνια μετά, θα θέλω να τα ξαναδώ αρκετές φορές, να τα αγοράσω αν βγουν σε δισκάκι, θα πλήρωνα να πάω στο σινεμά για να τα δω κλπ. Ποιο επεισόδιο από το last of us θα το θυμάσαι για χρόνια, θα το ξαναδείς ή θα πλήρωνες να πας να το δεις στο σινεμά;;; Κανένα και εκεί έχεις την απάντηση σου για το αν αξίζει η σειρά ή όχι.

• Like
Reactions: trav
βλεποντας και το τριτο επεισοδιο χτες να πω οτι ηταν πολυ ωραια η ιστορια αγαπης των Μπιλ και Φρανκ.

και εξαιρετικο χαλι για την ιστορια μας.

• Haha
Reactions: Happy-Devils
Καθόλου ζόμπι δεν είμαστε, η πλειοψηφία εδώ..
Μερικοί νομίζουν ότι μπορούν να λένε χαρακτηρισμούς για τους άλλους, αλλά όταν τους την λέμε για κάτι μετά παρεξηγούνται..

π.χ
Πολύ καλά ο κόσμος εξυμνούσε τόσα χρόνια το GOT και ήθελε να δει και άλλα επεισόδια ακόμη..
Όπως και πολύ καλά επίσης έριξε το TWD από την κορυφή στα τάρταρα όταν αυτό δεν είχε να πει πλέον κάτι καλό.

Απλώς μερικοί "δεν το έχουν" καθόλου με τις σειρές, οπότε δεν είναι και αντικειμενική η άποψη τους.. :cool:

Ο φίλος klamia71 (όμως) απλά έχει μία συγκεκριμένη οπτική για τις σειρές που βλέπει..
Το διαπίστωσα και από το Halo που είπα παραπάνω, το οποίο του άρεσε αρκετά..

Last edited:
Επίσης οι σειρές δεν έχουν την λογική της κινηματογραφικής ταινίας για να κάθονται οι εταιρίες
να υπολογίζουν πόσα λεφτά βγάλανε από προβολές κτλ..

Εκτός του ότι πλέον οι εταιρίες ρίχνουν πάρα πολλά λεφτά ανά επεισόδιο σε κάποιες παραγωγές τους,
αυτό που θέλουν είναι να έχουν μία καλή παρουσία στον χώρο αυτό,
και να κρατήσουν τους συνδρομητές τους βγάζοντας καλές παραγωγές που αρέσουν στον κόσμο,
για όσο καιρό μπορούν.

Υπήρχε και παλιότερα αυτό στις τηλεοπτικές σειρές.

Θέλω λιγότερες σεζόν από το Hollywood και περισσότερες σειρές φαντασίας παρακαλώ
Σε αυτό συμφωνώ, και εγω θα ήθελα Max 2 κύκλους για κάθε σειρά άλλα και περισσότερες σειρές φαντασίας, επειδή διαβάζω πολλά βιβλία Φαντασίας και επιστημονικής φαντασίας στα Αγγλικά, υπάρχει κυριολεκτικά άπειρο υλικό εκει έξω που θα γίνονταν μια χαρά σειρές άλλα όχι με πολλές σεζόν.

• Like
Reactions: speedman_27