Με μαυρισμένο μάτι έφυγε η Bella Ramsey από τα γυρίσματα του "The Last of Us"
Ήταν δύσκολη αυτή η σκηνή.
ναι. παει το ff σύννεφο. ....Χρόνοι θέασης εε ??
Εντάξει, η σειρά δεν μοιάζει με άλλες παρόμοιες..
εάν δεν σου αρέσει το στυλ της, δεν την βλέπεις εύκολα..
αλλά μπορεί να χάσεις κάποια καλή σκηνή παρακάτω!
Στο 7ο δεν κατάλαβα καλά, και δεν ξέρω τι φάση ακριβώς παίζει..
Θα μας κάνουν κανένα "άλμα" στον χρόνο άραγε ??
Χμμμμμ...
Μας αφήσανε και.. σε σημείο με αγωνία..
Εγώ πάλι ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό που μερικοί βλέπουν ταινίες ή ακούν μουσικές σε FF.
Και στην τελική, αν τη βρίσκεις με το να παρακολουθείς το 10% από κάτι, είναι τουλάχιστον άδικο να εκφέρεις δημόσια γνώμη γι'αυτό, γιατί απλά δεν έχεις γνώμη για κάτι που δεν έχεις δει.
Η αποκαλυψη των ζομπι ειναι κοντα.δυστηχως τι σου κανουν τα ναρκωτικά κάτι εχει πάρει το αυτι μου για ενα φτηνο ναρκωτικό που σε κανει λες και εισαι ζομπι δεν θυμαμαι την ονομασια τουτι να μας πουνε τα γατακια της HBO......ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Είπα να το ξεκινήσω κι εγώ μιας και με έπεισαν όλοι οι φίλοι-γνωστοί.
Άργησα να το κάνω γιατί δεν μου αρέσουν οι ταινίες με ζόμπι.
Ο τρόπος που τρικλίζουν, οι θόρυβοι που κάνουν, με εκνευρίζουν αφάνταστα.
Παίζει και το αγχώνευτο κοριτσάκι που το έβλεπαν οι κόρες μου στην "σκανδαλιάρα μάγισσα", ξεκίνησα την σειρά με μείον.
Μέχρι στγμής έχω δει τα δύο πρώτα επεισόδια.
Δεν βλέπω τίποτα διαφορετικό να πω την αλήθεια. Τα ίδια κλισέ παντού.
Η διαλυμένη πόλη, η απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν βλέπουν αλλά ακούνε. Από το "I am legend" μεχρι και το "quite place", όλα ίδια.
Ακόμα και αυτή η εκνευριστική σκηνοθεσία. Να περπατανε σιγά-σιγά για να αποφύγουν τα ζόμπι και απλά περιμένεις πότε θα εμφανιστεί μπροστά τους. Θα το εξοντώσουν θα πάνε στο δίπλα κτίριο και ξανά μανά τα ίδια.
Μου είπαν ότι δεν έχει πολύ ζόμπι η σειρά, οπότε δεν βαθμολογώ ακόμα να δω πως θα συνεχιστεί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.