The Last of Us [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 29.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 20 34.5%
  • Καλή

Votes: 7 12.1%
  • Μέτρια

Votes: 9 15.5%
  • Κακή

Votes: 5 8.6%

• Total voters
    58
ανατροπή, νόμιζα θα καθάριζε η μικρή και πολύ δυνατό, όπως ειπώθηκε θύμιζε πρακτικές GOT. H διάφορα εκεί είχαμε πληθώρα πρωταγωνιστών, ενώ εδώ...

"...θα ξεμείνουμε με την αντιπαθητική Eli. Οκ βάζουν και νέους χαρακτήρες μέσα όπως τη φίλη της κλπ αλλά ο βασικός γιοκ..."]

ανατροπή, νόμιζα θα καθάριζε η μικρή και πολύ δυνατό, όπως ειπώθηκε θύμιζε πρακτικές GOT. H διάφορα εκεί είχαμε πληθώρα πρωταγωνιστών, ενώ εδώ...

"...θα ξεμείνουμε με την αντιπαθητική Eli. Οκ βάζουν και νέους χαρακτήρες μέσα όπως τη φίλη της κλπ αλλά ο βασικός γιοκ..."]

Mα ο
βασικός χαρακτήρας ήταν πάντα η Ellie. Και δεν ξέρω γιατί τη βρίσκουν όλοι αντιπαθητική, εμένα πάντα μου άρεσε, και στο παιχνίδι, και ακόμα περισσότερο στη σειρά.

Όντως ήταν πολύ δυνατό και συγκλονιστικό το 2ο επεισόδιο !!!
Δεν είχα ιδέα τι θα μπορούσα να περιμένω, και βασικά πίστευα ότι θα πήγαινε αλλιώς το πράγμα.

Μετά από αυτό πήγα να δω τι γίνεται στο Game.
Μπορούμε να πούμε ότι.. πλέον η σειρά μπαίνει σε μία νέα πορεία και ιστορία.
...

Τώρα διάβασα και τα προηγούμενα σχόλια σας.
Τώρα κατάλαβα γιατί έγινε χαμός όταν βγήκε το 2ο παιχνίδι..
αλλά πλέον θα πρέπει να το αποφασίσω και εγώ να συνεχίσω να το βλέπω από άλλη σκοπιά! :cool:

Last edited:
Θα πω κι εγώ με την σειρά μου δυο σκέψεις...
Πρώτον το επεισόδιο είναι οπτικοακουστικα άψογο και κρίμα να έχουμε το οριακό 1080 της βονταφον.
Παρα την θετικότατη αίσθηση της σειράς κατ εμέ, ακόμα δεν έχει πιάσει την ένταση των συναισθημάτων που δημιούργησε το παιχνίδι. Είτε γιατί ερχόμασταν πρώτη φορά σε επαφή με το σενάριο είτε γιατί είχαμε την αίσθηση της "συμμετοχής"...
Προσωπικά όταν με το καλό βγει σε κάποια ωραίο στιλ μπουκ θα πάρω και τον 2ο κυκλο να τον απολαύσω σε μέγιστη ποιότητα...

Mα ο
βασικός χαρακτήρας ήταν πάντα η Ellie. Και δεν ξέρω γιατί τη βρίσκουν όλοι αντιπαθητική, εμένα πάντα μου άρεσε, και στο παιχνίδι, και ακόμα περισσότερο στη σειρά.
Δεν είναι αντιπαθητικός ο χαρακτήρας του έργου. Μια χαρά ειναι η Ellie στο παιχνίδι που το γκούγκλαρα.
Αντιπαθητική είναι η ίδια η ηθοποιός που ενσαρκώνει την ellie.
Με εκνευρίζουν όλα πάνω της και ιδιαίτερα η φάτσα της. Το πηγούνι της, τα χείλη της, τα μάτια της.
Κάποιους ηθοποιούς δεν τους κάνω κέφι. Μπορεί να είναι καλοί ηθοποιοί, αλλά δεν αντέχω να τους βλέπω.
Πχ ο Ντανι ντε Βίτο. Δεν μπορούσα να δω ταινία με αυτόν.
Το ίδιο και ο Eddie Redmayne.
Τώρα προστέθηκε και η Bella Ramsey ;)

Δεν είναι αντιπαθητικός ο χαρακτήρας του έργου. Μια χαρά ειναι η Ellie στο παιχνίδι που το γκούγκλαρα.
Αντιπαθητική είναι η ίδια η ηθοποιός που ενσαρκώνει την ellie.
Με εκνευρίζουν όλα πάνω της και ιδιαίτερα η φάτσα της. Το πηγούνι της, τα χείλη της, τα μάτια της.
Κάποιους ηθοποιούς δεν τους κάνω κέφι. Μπορεί να είναι καλοί ηθοποιοί, αλλά δεν αντέχω να τους βλέπω.
Πχ ο Ντανι ντε Βίτο. Δεν μπορούσα να δω ταινία με αυτόν.
Το ίδιο και ο Eddie Redmayne.
Τώρα προστέθηκε και η Bella Ramsey ;)

Υποκειμενικά είναι όλα αυτά προφανώς, αλλά εμένα η Ellie του παιχνδιού μου είχε φανεί πολύ αδιάφορη. Ενώ αυτή (ίσως να βοηθάει το ότι έχει λίγο φάτσα αγοροκόριτσου) έδωσε τελείως άλλη διάσταση στον χαρακτήρα. Την είχα συμπαθήσει δε για τον ίδιο λόγο από τότε που την είχα δει ως (ακόμα πιο) πιτσιρίκι στο GoT.

Last edited:

Και εγώ όταν είδα την νέα νεαρά μου φάνηκε πιο κοντά στα λίγα που είχα δει από το Game.
Ταιριάζει καλύτερα πιστεύω σε κάπως σκληρό χαρακτήρα.

Μετά την καταιγίδα, ηρεμία...

Μπήκαμε σε νέο δρόμο.
Νέο δίδυμο, το οποίο έχει ενδιαφέρον από άλλη οπτική και άποψη.

• Like
Reactions: takisot
Να ρωτήσω κάτι; Και στο παιχνίδι έπαιζε συνέχεια το ομοφυλοφιλικό στοιχείο;;

Όντως το 3 είναι για ffw. Ένα τεράστιο τίποτα

• Like
Reactions: Sotiris
Να ρωτήσω κάτι; Και στο παιχνίδι έπαιζε συνέχεια το ομοφυλοφιλικό στοιχείο;;

Όσο "συνέχεια" παίζει και στη σειρά περίπου. Δηλαδή είναι σαφές ότι η μικρή έχει τέτοια κατεύθυνση, συχνά υπονοείται, λιγότερο συχνά γίνεται το κέντρο των γεγονότων.

Λοιπόν για να δω βαθμολογία του 4ου..
7.7 οκ, καλά το δέχονται οι θεατές. :cool:

To 4o έχει 2 καλές σκηνές δράσης, αν και γνωρίζεις ότι..
δεν θα συμβεί κάποιο άλλο κακό στο δίδυμο τώρα. :cool:

Μετά προς το τέλος εκεί που ξυπνάει η Ellie, σε όσους δεν τους αρέσει η Ellie σταματήστε το, και δείτε καλύτερα κανένα βιντεάκι της Sensual.. :p
αλλιώς θα πείτε Μπλιαχχχ !!! :ROFLMAO:

Αργότερα, θα έχουμε την αποκάλυψη που υπάρχει και στο παιχνίδι από την Dina,
και η Ellie θα πάρει.. τον ρόλο του πατέρα!! :ROFLMAO:

Στην αρχή του επεισοδίου υπάρχει και μία σοκαριστική σκηνή με γυμνό άνδρα.

Last edited:
Αυτά που άφησα φανερά, δεν νομίζω ότι είναι και κάτι ιδιαίτερο.

Το τελευταίο το είπα για προειδοποίηση για όσους το βλέπουν με τα παιδιά τους.

Last edited:
Λοιπόν στο σημερινό έχουμε pride, rainbow flags, gay, bisex .....ε στο επόμενο επεισόδιο ένα τραβέλι μολυσμένο κρίμα να μην δούμε. :ROFLMAO:
Αν εξαιρέσεις όλα τα παραπάνω αχρείαστα, ήταν ένα πολύ καλό επεισόδιο.

Προχωράει η πλοκή πλέον πέρα από όσο είχα παίξει το παιχνίδι (το'χα σταματήσει ακριβώς εκεί που είμαστε περιμένοντας την PS5 Pro έκδοση, και έκτοτε δε βρήκα ποτέ χρόνο να το ξαναπιάσω).

Εν τω μεταξύ είναι εκπληκτική η οικονομία των σεναριογράφων. Δηλαδή οι σκηνές καταδιώξεων είναι πάντα τόσο-όσο, ιδανική πυκνότητα για να σε κρατάνε με κομμένη την ανάσα και να μην τις βαριέσαι.

Κατά τα άλλα, οι περίφημες σκηνές που τόσο "ενοχλούν" είναι ζήτημα αν διαρκούν (στο σύνολο τους) 1 λεπτό, από τα 50 του επεισοδίου.

Δεν ενοχλούν. Αχρείαστες είναι και μόνο γέλιο μπορεί να φέρουν τετοιες συζητήσεις όταν ο κόσμος καίγεται.