Σωτήρη, with all due respect, προφανως σε ενοχλησαν αυτες οι σκηνες, αλλιως δεν θα τις σχολιαζες...Δεν ενοχλούν. Αχρείαστες είναι και μόνο γέλιο μπορεί να φέρουν τετοιες συζητήσεις όταν ο κόσμος καίγεται.
Εντάξει, υπάρχει γενικά μια υπερβολή με το woke, στο συγκεκριμένο όμως tv series δεν με ενοχλει το οτι καποιοι χαρακτηρες ειναι gay ή bi. Ισα-ισα ειναι δεμένο αρμονικά με το στορυ και μαλιστα μας εδωσαν ενα αξεχαστο επεισόδιο στον πρωτο κύκλο που ηταν συγκινητικό ακόμα και για πολλούς απο εμάς τους ετερόφυλους.Δεν με ξέρεις γι αυτό το λες. Οπότε μην κρίνεις από μόνος σου σε παρακαλώ.
Ένα σου λέω. Τακτικός θαμώνας στο factory μπενακη 3 στην πανεπιστημίου.
Πιο queer κατασταση δεν επαιζε το 1995.
Σχολίασα το αστείο της υπόθεσης και πόσο πολύ θέλουν να το κάνουν woke.
Οπως το ίδιο κάνουν με την σταχτοπούτα, με την ariel κτλ.
Μόλις είδα ότι είχες βάλει spoilers... Το κακό είναι ότι στο tapatalk φαίνονται κανονικότατα!Αυτά που άφησα φανερά, δεν νομίζω ότι είναι και κάτι ιδιαίτερο.
Το τελευταίο το είπα για προειδοποίηση για όσους το βλέπουν με τα παιδιά τους.
Την σειρά την βαρέθηκα και δεν προχώρησα μετά από κάποια επισόδεια στον πρωτο κύκλο, τα 2 παιχνίδια όμως που τα έχω λιώσει και τερματίσει από 2 φορές, στο δεύτερο έχει αρκετά στοιχεία ετερόφυλο sex, και ακόμα σε κάποιες σκηνές που δεν το δείχνει ξεκάθαρα, το υπονοεί και υπάρχει έντονο στην ατμόσφαιρα, υπήρχε μάλιστα (σε μικρότερο βαθμό όμως) και στο πρώτο παιχνίδι και ειδικά στο εξαιρετικό DLC που είχε βγει. Οπότε προφανώς και η σειρά το ακολουθεί μιας και βασίζεται στα 2 παιχνίδια και στο DLC.Παω πάσο παιδια δεν ειμαι gamer, δεν το έχω παίξει το παιχνίδι.
Εγώ λέω αυτό που βλέπω σαν σειρά.
Δεν σου λεω και καλα να βάλεις ετερόφυλο sex.
Αχρείαστο είναι και αυτό και επίσης αστείο όταν έχεις δει νωρίτερα αυτην την εικόνα με τους κρεμασμένους ενω έχεις γλυτώσει παρα τρίχα απο εκατοντάδες ζόμπι.
Αστεία σκηνη θα ήταν επίσης αν ήταν μόνη της και αυνανιζόταν μετά από όλο αυτό που πέρασε.
Ομόφυλο, sorry, τυπογραφικό λάθος.Ετερόφυλο ή ομόφυλο;
Δεν ενοχλούν. Αχρείαστες είναι και μόνο γέλιο μπορεί να φέρουν τετοιες συζητήσεις όταν ο κόσμος καίγεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.