songless_bird
AVClub Fanatic
Μα το είπε τι νομίζει ότι είναιγιατι , τι νομιζει οτι ειναι? Γιουκα?![]()

Μα το είπε τι νομίζει ότι είναιγιατι , τι νομιζει οτι ειναι? Γιουκα?![]()
Ααα... Δεν το ήξερα..
Δεν υπήρχε καμία απορία που δεν είχε λυθεί. Όλοι γνωρίζαμε αυτό που ήδη ξέραμε. Δεν μάθαμε κάτι καινούργιο.
Το Last Of us είναι σαν να πας σε ένα ''καλό'' εστιαστόριο με 15 πιάτα (Degustation menu) τρως το πρώτο και λες τι ωραίο, αμέσως σε έπιασε στο αγκίστρι του σαν τσιπούρα!! Στην συνέχεια έρχεται το δεύτερο και το τρίτο πιάτο που είναι μετριότατα, άλλα εκει που πας να αρχίσεις να στραβώνεις και να χτυπιέσαι λιγάκι στο αγκίστρι, σου έρχεται το τέταρτο πιάτο που είναι πολύ καλό και ηρεμείς, και έτσι πάει η δουλεία μέχρι το τέλος κλείνοντας με ένα ωραίο τελικό πιάτο (για να ξαναπάς ή να δεις και την επόμενη σεζόν!!)....φεύγεις λοιπόν από το εστιατόριο/σειρά ενθουσιασμένος, άλλα αν κάτσεις να το δεις ρεαλιστικά και σωστά έχεις φάει 3-4 καλά πιάτα και άλλα δέκα μετριότητες.....Μα το είδαμε στο πρώτο επεισόδιο κιολας.
Το ότι πάντα την προστάτευε και δεν την άφηνε να αναπνεύσει.
Τώρα το ότι έμαθε ότι είναι και λεσβια, δεν βοηθάει καποιυ στην υπόθεση.
Αυτά τα επεισόδια όπως είπα είναι για τους λάτρεις της σειράς.
Εσύ και Τάκης ανήκετε σε αυτούς, οπότε είναι σίγουρο ότι δεν θα βρείτε κάτι βαρετό.
Τα σχόλια μου αφορουν περισσότερο τους υπόλοιπους.
Δεν έχω δει ούτε ένα μέτριο επεισόδιο στο The Last of Us. Κάποια μπορεί να είναι ίσως πιο αργά, με μεγαλύτερη εμβάθυνση χαρακτήρων και λιγότερη δράση, αλλά μέτριο ποτέ.Το Last Of us είναι σαν να πας σε ένα ''καλό'' εστιαστόριο με 15 πιάτα (Degustation menu) τρως το πρώτο και λες τι ωραίο, αμέσως σε έπιασε στο αγκίστρι του σαν τσιπούρα!! Στην συνέχεια έρχεται το δεύτερο και το τρίτο πιάτο που είναι μετριότατα, άλλα εκει που πας να αρχίσεις να στραβώνεις και να χτυπιέσαι λιγάκι στο αγκίστρι, σου έρχεται το τέταρτο πιάτο που είναι πολύ καλό και ηρεμείς, και έτσι πάει η δουλεία μέχρι το τέλος κλείνοντας με ένα ωραίο τελικό πιάτο (για να ξαναπάς ή να δεις και την επόμενη σεζόν!!)....φεύγεις λοιπόν από το εστιατόριο/σειρά ενθουσιασμένος, άλλα αν κάτσεις να το δεις ρεαλιστικά και σωστά έχεις φάει 3-4 καλά πιάτα και άλλα δέκα μετριότητες.....
Χωρίς παρεξήγηση, άλλα στις σειρές Τάκη δεν σε εμπιστευομαι ή για να το λέω σωστά έχουμε εντελώς άλλα γούστα και τα βλέπουμε με άλλο μάτι, έχω παρατηρήσει ότι, ότι και αν βλέπεις όλα σε ενθουσιάζουν και σε σχεδόν καμία σειρά δεν βρίσκεις βαρετά επεισόδια, μπράβο σου για αυτό και το χαίρομαι που είσαι έτσι, ειλικρινά!!Δεν έχω δει ούτε ένα μέτριο επεισόδιο στο The Last of Us. Κάποια μπορεί να είναι ίσως πιο αργά, με μεγαλύτερη εμβάθυνση χαρακτήρων και λιγότερη δράση, αλλά μέτριο ποτέ.
Για την ακρίβεια, μακάρι να βλέπαμε περισσότερες σειρές εξίσου υψηλού standard.
Χωρίς παρεξήγηση, άλλα στις σειρές Τάκη δεν σε εμπιστευομαι ή για να το λέω σωστά έχουμε εντελώς άλλα γούστα και τα βλέπουμε με άλλο μάτι, έχω παρατηρήσει ότι, ότι και αν βλέπεις όλα σε ενθουσιάζουν και σε σχεδόν καμία σειρά δεν βρίσκεις βαρετά επεισόδια, μπράβο σου για αυτό και το χαίρομαι που είσαι έτσι, ειλικρινά!!
Για να είμαι και 100% δίκαιος στο last Of Us δεν με πήρε ο ύπνος όπως σε άλλες διάσημες σειρές, άλλα όσο έχω δει μέχρι τώρα μπορεί να γίνει τρελό μοντάζ και να αφαιρεθούν πολλά για να γίνει πιο μεστό, σε Fast Forward βλέπω κάποια κομμάτια και είμαστε οκ!!
Οι σειρές που δεν βλέπονται καθόλου, τις παρατάω. πχ το witcher, αντεξα 3-4 επεισόδια, τέλος.Αν γίνει αυτό, τις παρατάω, δεν τις βλέπω σε FF διότι δεν έχει κανένα νόημα.
Ποπό μόλις περίγραψες 100% τι ακριβώς κάνω και εγώ. Γενικά πολύ σπάνια θα παρατήσω ταινία, στην τελική 2 ώρες είναι και μέτρια να είναι θα περάσει. Σε σειρές όμως το 80% τις παρατώ, άλλο ένα 10% το πάω να FF και άλλο ένα 10% τις τελειωνω. Το Last of us ανοικει στην κατηγορία FF.Οι σειρές που δεν βλέπονται καθόλου, τις παρατάω. πχ το witcher, αντεξα 3-4 επεισόδια, τέλος.
Αν η σειρά "βλέπεται" δεν την παρατάω για να μην πάει χαμένος και ο χρόνος που σπατάλησα.
Εκεί σε σώζει το ff. Έχει νόημα γιατί δεν χάνεις κάποια ουσία.
Το ίδιο επεισόδιο είδαμε χθες. Δεν έχω καμία απορία κανένα κενό.
Από την άλλη, ταινία δεν θυμάμαι να έχω παρατήσει.
Εκεί ξέρεις άλλωστε τι θα δεις. Βλέπω κάποια δευτερόλεπτα απο το trailer και παίρνω την απόφαση αν θα την δω ή όχι.
Εξάλλου η ταινία δεν μπορεί να κάνει 1 ώρα κοιλιά
Εδώ επέλεξα να δω μία σειρά με ζόμπι. Όχι κάποια κοινωνική σειρά.
Τα ψυχολογικά τους δεν με απασχολούν
Λάθος σειρά τότε επέλεξες να δεις. Δεν είναι το Walking Dead (το οποίο επίσης έχω δει, αλλά με διαφορετικό expectation).Εδώ επέλεξα να δω μία σειρά με ζόμπι. Όχι κάποια κοινωνική σειρά.
Τα ψυχολογικά τους δεν με απασχολούν
Μα δεν χρειάζεσαι 10 ώρες για να μας δείξεις την αγάπη του Joel. Εκεί είναι η μαγκιά να το περάσεις στον θεατή χωρίς δεκάδες ώρες, εκεί δείχνεις τι σκηνοθέτης είσαι. Παράδειγμα πως μπορεί π.χ. Η Pixar στο Up μόλις σε 5 λεπτά στην αρχή σε έκανε κόμπο συναισθηματικά σε έδεσε με τον πρωταγωνιστή σε έβαλε στο κλήμα την ταινίας και σε έκανε να δακρύσεις. Και όλα αυτά σε 5 λεπτα!!! Μεστό και περιεκτικό αυτό θέλω από μια σειρά.Και όμως, σε FF χάνεις τελείως αυτό που ήθελε να μεταδώσει ο δημιουργός (εν προκειμένω την απέραντη αγάπη του Τζόελ για τη μικρή και πως τον οδήγησε να κάνει ότι έκανε στο νοσοκομείο). Αν δεν μπορέσεις να "χαθείς" στον κόσμο της σειράς και να αισθανθείς αυτά που πρέπει να αισθανθείς, what's the point?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.