klamia71
AVClub Addicted Member
- 5 November 2007
- 2,378
Ζούμε στην εποχή ποσότητα αντί ποιότητα, συνδρομητικές πλατφόρμες είναι, θέλουν λεφτά, πως θα σε κρατήσουν συνδρομητή αν σου βάζουν μεστά και γεμάτα επεισόδια; Ενώ τώρα το τραβάνε από τα μαλλιά όσο δεν πάει και συνεχίζεις να είσαι συνδρομητής μέχρι να τα δεις όλα…όσο το ανεχόμαστε αυτό τόσο, θα το τραβάνε και άλλο.Εντάξει, το παρατράβηξες.
Εσύ βάζεις στην ίδια πρόταση το "Τελευταία έξοδος ριτα χειγουόρθ" με το last of us.
Το last of us θα το ξεχασουμε αυριο-μεθαύριο.
Και είπαμε. Δεν είναι άσχημη σειρά. Απλά έχει πολλά τραβηγμένα σημεία.
Κάνουν περιπολία και περπατάνε, περπατάνε, περπατάνε και λένε χαζοκουβέντες.
Το βλέπω γιατί μου αρέσει το κεντρικό θέμα με τον ιο.
Επίσης τώρα με την μετάδοση μέσω του αέρα, έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρον.
Κι εκεί που περίμενα να δω την συνέχεια, μου πέταξαν αυτήν την σούπα.
Απλά το τραβάνε για να βγάλουν επεισόδια όχι για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τους χαρακτήρες περισσότερο.
Υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στο παιχνίδι αλλά δεν κρατάει ούτε εκεί τόσο, ενώ στο παιχνίδι είναι και καλύτερη η ατμόσφαιρα σε αυτή την σκηνή, το έχουν δουλέψει καλύτερα και πιο προσεγμένα.η συγκεκρημενη σκηνη πχ η οποια δεν προσφερει απολυτος τιποτα στην ιστορια διαρκει σχεδον 6 λεπτα. (μια απο τις πολλες δηλαδη). πηγε ff με 1000
View attachment 252668
εικονισμα τον εχουνε...χαχαΥπάρχει κάτι αντίστοιχο και στο παιχνίδι αλλά δεν κρατάει ούτε εκεί τόσο, ενώ στο παιχνίδι είναι και καλύτερη η ατμόσφαιρα σε αυτή την σκηνή, το έχουν δουλέψει καλύτερα και πιο προσεγμένα.
Υ.Γ. Εννοείται FF πήγε, σιγά μην κάτσω να δω 6 λεπτά αυτό το πράγμα…στο μεταξύ πρέπει οι σεναριογράφοι σειρών να έχουν κάνουν διατριβή στον ξύλινο λόγο, μιλάνε και μιλάνε οι χαρακτήρες νιώθεις ότι λένε κάτι σημαντικό, αλλά δεν λένε επι της ουσίας τίποτα σημαντικό, όπως και το άλλο το κλασικό που επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια άλλα με άλλες λέξεις, εκφράσεις κλπ. Δεν ξέρω μόνο εγώ τα βλέπω αυτά και εκνευρίζομαι;;;
Ενα δίκιο το έχεις, άλλα μην πάμε στο άλλο άκρο, δεν είναι και προαπαιτούμενο για να απολαύσεις μια σειρά ή ταινία να έχεις προβολέα JVC και ηχοσύστημα χιλιάδων ευρώ...μπορείς να δεις και να περάσεις ευχάριστα με μια σειρά βλέποντάς την ακόμα και στο Tablet σου, έτσι και αλλιώς μπλά μπλά είναι το μεγαλύτερο μέρος του Last of Us μπορείς να το ακούς την ώρα που μαγειρευείς και να ρίχνεις ματιές στην οθόνη αν κάτι πάει να γίνει...χαχα
Δεν διαφωνώ σε κάτι, απλά μια ερώτηση επειδή το ακούω και απο άλλους, πως γίνεται σε ταινίες να κάνετε ελάχιστη υπομονή και όπως έγραψες το πολύ μισάωρο ενώ αντίθετα στις σειρές αφιερώνεται δεκάδες ώρες και ας είμαστε ειλικρινείς, όλες σχεδόν οι σειρές έχουν πολλές άσκοπες ώρες όσο καλοπροαίρετος και αν είσαι?? Εννοώ το αντίθετο δεν έπρεπε να συμβαίνει?Ο δημιουργός της ταινίας / σειράς είχε κατά νου του ένα minimum προδιαγραφών που πρέπει να πληρούνται για να απολαύσεις σωστά το έργο του.
Ποτέ το minimum δεν είναι προβολέας JVC και σύστημα χιλιάδων ευρώ, αλλά αν μη τι άλλο είναι σημαντικό να μπορούν να ξεχωρίζουν στην οθόνη οι λεπτομέρειες αυτού που βλέπεις και ιδανικά να ακούς και όλο τον ήχο του υλικού. Διαφορετικά χάνεις μέρος της εμπειρίας και, ανάλογα το υλικό, μπορεί να είναι σημαντικό μέρος.
Π.χ. στη συγκεκριμένη σειρά που έχει πάρα πολύ ανεβασμένο production αν δεν βλέπεις και ακούς καλά χάνεις πολύ από την εμπειρία.
Σε μια άλλη σειρά, π.χ. κοινωνική, θα έχανες σημαντικά λιγότερα.
Επίσης, αν μια σειρά είναι τέτοια που να μην καταφέρει να κρατήσει την προσοχή μου, οπότε να χαζεύω στο κινητό ή να κάνω και κάτι άλλο, την σταματάω άμεσα. Δεν είναι για μένα. Την θεωρώ χάσιμο χρόνου και δεν θέλω να χάνω τον χρόνο μου.
Το ίδιο ισχύει και για τις ταινίες. Εκεί ειδικά αν δεν με κρατήσει η ταινία στο πρώτο μισάωρο (και πολύ λέω), κλείνει και βλέπω κάτι άλλο. Και τα τελευταία χρόνια ειδικά αυτό συμβαίνει πολύ πιο συχνά με τις ταινίες παρά με τις σειρές.
Η ζωή είναι πολύ μικρή για να πετάμε τον χρόνο μας έτσι.
Καλά και εγώ δεν κόβω σειρές από το πρώτο επεισόδιο, φτάνω συνήθως μέχρι το 3ο και ακόμα παραπέρα, άλλα αν μέχρι εκει δεν μου κάνει κλικ και αρχίσει το ατελείωτο μπλα μπλά την κόβω...Μα δεν είπα κάτι τέτοιο. Είπα ότι αν μια σειρά δεν με κρατάει, την κόβω. Τελεία.
Θα της δώσω όμως μια τίμια ευκαιρία. Δεν κρίνεται μια σειρά από το πρώτο επεισόδιο, ειδικά αν είναι πρώτη σεζόν.
Τελειωσε αφου τα παιχνιδια ειναι δυο.Πότε τελειώνει η σειρά;
Ξέρετε πόσες σεζόν θα βγάλουν;
Τελειωσε αφου τα παιχνιδια ειναι δυο.
Εκτος και αν το κανουν σαπουνοπερα.
Σιγουρα; γιατι εγω θυμαμαι Σιατλ μερα τριτη και στο τελος μας γραφει Σιατλ μερα πρωτη σαν τα παιχνιδια που οταν χανεις σε παει σε ενα προηγουμενο σημειο του παιχνιδιου.Δεν τελείωσε βρε συ, στη μέση έμεινε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.