The last shadow puppets

Απάντηση: Re: THE LAST SHADOW PUPPETS

Αν και δεν με "επεισε" κανενα απο τα groups του "new wave of brit pop-rock" μεχρι τωρα(απο Killers,Strokes....

Αυτα τα δυο συγκροτηματα ειναι αμερικανικα παντως. Οι Killers ειναι απο το Λας Βεγκας, ενω οι Strokes ειναι απο τη Νεα Υορκη.

Re: THE LAST SHADOW PUPPETS

κάθε φορά που το έβλεπα μπροστά μου θυμόμουν την κουβέντα εδώ μέσα..
με τσιγλισε και το εξώφυλλο και το τσίμπησα χθες..πρώτη ακρόαση τώρα...
για να δούμε

κάθε φορά που το έβλεπα μπροστά μου θυμόμουν την κουβέντα εδώ μέσα..
με τσιγλισε και το εξώφυλλο και το τσίμπησα χθες..πρώτη ακρόαση τώρα...
για να δούμε

Πολύ καλό άλμπουμ Σπύρο και ίσως το μοναδικό από τα άκρως διαφημησμένα και εμπορικά που έχει μια ποιότητα.
Όταν το κάνεις δικό σου, πέρνα και στα original του ήχου που αντιπροσωπεύουν:a0210:

Πολύ καλό άλμπουμ Σπύρο και ίσως το μοναδικό από τα άκρως διαφημησμένα και εμπορικά που έχει μια ποιότητα.
Όταν το κάνεις δικό σου, πέρνα και στα original του ήχου που αντιπροσωπεύουν:a0210:

για πες και κάνα δυο προτάσεις από τον ήχο,,γιατί είμαι εντελώς εκτός κλίματος.
δυο δίσκους να πάρω με κλειστά τα μάτια που λένε

Το album είναι εξαιρετικό, μην κολλάτε επειδή είναι και εμπορικό ταυτόχρονα, σιγά τώρα...μην καταλήξουμε σαν κάτι κομπλεξικούς reviewers...

εμένα πάλι μου φάνηκε πολύ μέτριο, δυό τρεις ακράσεις μου κράτησε.

από το εξώφυλλο επίσης τσίμπησα -bye-

για πες και κάνα δυο προτάσεις από τον ήχο,,γιατί είμαι εντελώς εκτός κλίματος.
δυο δίσκους να πάρω με κλειστά τα μάτια που λένε

Από τη μουσική των Last Shadow Puppets παρελαύνει στο σήμερα η αφρόκρεμα της British Invasion (Hollies, Monkeys, Kinks, Pretty Things, Yardbirds, Zipps κι ένα σωρό ακόμα) της δεκαετίας του '60 με τον καλύτερο και πειστικότερο τρόπο. Οι ίδιοι φαίνεται πως λάτρεψαν εκείνη την εποχή, οι επιρροές της οποίας στιγμάτισαν τη πορεία τους.
Προτείνω δυο μόνο σημεία αναφοράς:

51eqUP3%2BKiL._SL500_AA240_.jpg

The Remains - Barry and the Remains

Bοστωνέζοι ρόκερς που έχουν χαρακτηριστεί εφάμιλλοι των μεγαλύτερων ροκ ονομάτων της δεκαετίας του '60, παρά τη μικρή διάρκεια που έδρασαν. Κυκλοφόρησαν ένα μοναδικό άλμπουμ, αλλά οι ηχογραφήσεις που πρόλαβαν να κάνουν μεταξύ 1966 και 1970 ήταν πολλές και οι περισσότερες κυκλοφόρησαν δεκαετίες μετά. Αυτό είναι συλλογή και αποτελεί καλό δείγμα του ήχου τους. Tα περισσότερα κομμάτια είναι κλασσικά πλέον στο χώρο. Ο ήχος τους υιοθετήθηκε σαν γνήσιο παιδί της Βρετανικής εισβολής, ακόμα κι αν δεν ήταν.
remains21tj.jpg

61bLjWoKrZL._SL500_AA240_.jpg

The Zombies - Complete Hits

Αποκλείεται να μην έχεις ακούσει το Time of the Season ή το She's not there κάπου κάποτε.
Συλλογή των κλασσικότερων hits του μυθικού βρετανικού σχήματος. Οι Zombies ήταν οι πιο British sounded από όλα τα συγκροτήματα του British Invasion που εμφανίστηκε στη δεκαετία του '60. Η συλλογή αποδεικνύει την απίστευτη ικανότητά τους να ντύνουν με τις καλύτερες μελωδίες τις συνθέσεις τους που φλερτάρουν με τη τζαζ, τη γκαράζ ποπ και το flower power.
l_698178ee872efebf2f6e4152f5dc70ce.jpg

p.s. To Bus Stop από τους Hollies είναι μέσα στα καλύτερά μου σινγκλ όλων των εποχών

Last edited:

ευχαριστώ Κώστα...θα τα ψάξω και τα δυο..
κοίτα να δεις που πάω να γίνω παιδί του flower power τώρα στα γεράματα:flipout:

ευχαριστώ Κώστα...θα τα ψάξω και τα δυο..
κοίτα να δεις που πάω να γίνω παιδί του flower power τώρα στα γεράματα:flipout:

:flipout::flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Σπύρο υπάρχουν μερικά ανεκτίμητα διαμάντια εκεί που θα σε συνοδεύουν για μια ζωή όταν τα εκτιμήσεις.