The Leftovers [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 44.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 11 28.9%
  • Καλή

Votes: 2 5.3%
  • Μέτρια

Votes: 5 13.2%
  • Κακή

Votes: 3 7.9%

• Total voters
    38
Re: The Leftovers

Εγώ την ξεκίνησα χθες. Είδα μόλις το πρώτο επεισόδιο του 1ου κύκλου. Τι σας λέω τώρα ε; :))))) Πρωτάρης. Αλλά μου κέντρισαν το ενδιαφέρον τα σχόλιά σας και οι διαφορετικές απόψεις σας.
Πολλά πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα, λίγο χάθηκα. Πολλές απορίες φυσικά. Θα δω και το δεύτερο επεισόδιο και ίσως μπω στο κλίμα καλύτερα.

Σαγονια στο πατωμα για ακομη μια φορα με το 9ο επεισοδιο!!!!Παμε για το Τελος μωρη σειραρα κ ισως είναι καλυτερα να την τελειωσει εδώ τη σειρα μην την ξεχειλωσει κ μας ξενερωσει.

Μολις παρακολουθησα ισως το καλυτερο season finale,που εχω συναντησει ποτε σε σειρα.ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ.Αν τελειωσει η σειρα,θα λειψει παρα πολύ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!

Χθες είδα το 4ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου και σήμερα το βράδυ θα δω το 5ο. Αν δεν είχα διαβάσει τα σχόλιά σας, θα την είχα παρατήσει. Αλλά επειδή όλοι σας αλλάξατε άποψη μετά τα πρώτα 4-5 επεισόδια, θα τη συνεχίσω. Κυρίως όμως εκτιμώ πολύ τη γνώμη σας, άρα νομίζω πως όντως θα "γυρίσει" το έργο και θα τρέχω και δεν θα προλαβαίνω :)

θα μπορούσα να πω πολλά αλλά απλά το θεωρώ ακαταλαβιστικο ασυνάρτητο μπούρδα με το ζόρι είδα την δεύτερη σεζόν έχοντας διαβάσει εδώ ότι ειναι πολύ καλό
δυστυχώς φτάσαμε στα ίδια του lost με νεκρούς που ανασταίνονται και χωρίς να υπάρχει κάποια σοβαρή εξήγηση

ούτε κατάλαβα γιατί λείε ότι ήταν τόσο καλό το τέλος εκεί είχαμε την δεύτερη ανάσταση του Λάζαρου πρώην αστυνόμου

Μόλις ολοκλήρωσα και τη δεύτερη σεζόν.
Η σειρά είναι έπος και το 10/10 είναι λίγο.
Ερμηνείες,σενάριο,σκηνοθεσία,μουσική επένδυση,φωτογραφία η σειρά είναι άριστη σε όλα της.
Ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια με διαφορά από το δεύτερο.
Η μεγαλύτερη επιτυχία της σειράς είναι ότι δεν αρέσει σε όλους, αυτό τα λέει όλα.

Απάντηση: The Leftovers

Χθες τελείωσα τον πρώτο κύκλο.
Χωρίς να έχω καταλάβει που το πάει ο ποιητής έχω κολλήσει.
Επιτέλους μια σειρά που θες να δεις το επόμενο. Επιτέλους μια σειρά που δεν ξέρεις τι γίνεται και τι μπορεί να γίνει.
Οι χαρακτήρες φοβεροί. Ξεκινάω 2ο κύκλο και επανέρχομαι με περισσότερες εντυπώσεις.

Μολις τελειωσα τον δευτερο κυκλο. Τι σειρα ειναι αυτη? Παράνοια !! Εχασα τον υπνο μου για να την δω όλη όσο πιο γρήγορα γινόταν και την βγαζω όλη μέρα με καφέδες για να μείνω ορθιος. Με διαφορά ότι καλύτερο έχω δει απο τηλεοπτικές σειρές. Μόνο και μόνο για την μουσική υπόκρουση που έχει στα τελευταια επεισοδια που σου προκαλεί μια ανατριχίλα, ε σειρά αυτή πιάνει το άριστο!
Αν και στην πρώτη σεζον δεν με είχε τραβήξει τόσο πολυ στη δεύτερη απογειώθηκε!!!!

Κρίνοντας πιο ψύχραιμα πια, μετά από την παρελευση μερικών εβδομάδων απο το τελευταίο επεισοδιο! .
Αν η σειρά οδηγεί σε κάποια "κουφη" μεταφυσική εξήγηση, θα απογοητευτώ!
Αν συνεχίσει να παρουσιάζεται σαν μια σειρά εξέλιξης ακραίων ανθρωπινων χαρακτήρων και καταστασεων , τουλάχιστον όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι, θα λάβει στη συνείδησή μου μια από τις κορυφαίες θέσεις!

Απάντηση: Re: The Leftovers

Κρίνοντας πιο ψύχραιμα πια, μετά από την παρελευση μερικών εβδομάδων απο το τελευταίο επεισοδιο! .
Αν η σειρά οδηγεί σε κάποια "κουφη" μεταφυσική εξήγηση, θα απογοητευτώ!
Αν συνεχίσει να παρουσιάζεται σαν μια σειρά εξέλιξης ακραίων ανθρωπινων χαρακτήρων και καταστασεων , τουλάχιστον όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι, θα λάβει στη συνείδησή μου μια από τις κορυφαίες θέσεις!

Oι συντελεστές έχουν πει ότι δε θα ασχοληθούν ιδιάτερα με το γιατί συμβαίνει αυτό που συμβαίνει, αλλά με τους χαρακτήρες. Δε θα εξηγηθεί δηλαδή τι ακριβώς συμβαίνει.

Είμαι στο δεύτερο επεισόδιο και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει. Απορία, αυτοί που φορούν άσπρα και δεν μιλούν τι ρόλο βαράνε?

Ειναι μια αίρεση που δημιουργήθηκε μετά το γεγονός . Ειναι αρκετά οργανωμένοι οπως θα δεις στη συνέχεια και δεν ειναι τοπικά μονο σε αυτη την πόλη .

Τελείωσα και τον δεύτερο γύρο.
Εντάξει τι να πω. Η σειρά τα σπάει. Έχω να νιώσω τόσο ενθουσιασμό για σειρά από το breaking bad.

προσπάθησα και παλιά δεν μπορεσα !
μετα απο αυτά που λέτε εδω μέσα ( οχι όλοι φυσικα ) ειπα να την δώσω μια ευκαιρία, ματαια ομως !
δεν γίνεται τίποτα και απορώ !! μου θυμίζει παλιές σειρες π.χ Lost στις τελευταίες σαιζόν ,πολυ μπερδεμενο ,αργό , λίγοι οι ηθοποιοί , κακό σενάριο ( κατι τύποι π.χ Γουεην κ τρίχες κατσαρές )
τι να πω προσπάθησα αλλά δεν γίνεται και με το ζόρι
πάντα φυσικά για τα δικά μου γούστα