The Lone Ranger

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: The Lone Ranger (2013)

την είδα, πολύ καλή, μια χαρά για διασκέδαση και γέλιο, ειδικά στο τέλος με τα τρένα και τη μουσική

Re: Απάντηση: The Lone Ranger (2013)

την είδα, πολύ καλή, μια χαρά για διασκέδαση και γέλιο, ειδικά στο τέλος με τα τρένα και τη μουσική

Oντως χορταστικη ταινια και η επαναληψη του μουσικου θεματος της παλιας ταινιας
(ή της σειρας, δεν ξερω ποιο την εκανε πρωτο μοτο...) που εγινε τοσο γνωστο εξαιρετικη επιλογη.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: The Lone Ranger (2013)

Καλή προς πολύ καλή η ταινία θα έλεγα!
Το δυνατό της σημείο για μένα είναι ο Johnny Depp, που είναι από τους πολύ αγαπημένους μου, και μου αρέσει να τον βλέπω σε πολλούς ρόλους..

Από το Chocolat μέχρι το The Ninth Gate και το From Hell..

To καταλαβαίνω πάντως ότι του έχει κολλήσει στο πετσί ο ρόλος του Jack Sparrow! :p

Απλα ευχάριστο, αλλα όντως καταντα εκνευριστική η εμμονή του Τζονι Ντεπ να υποδύεται τον ίδιο χαρακτήρα σε διαφορετικές εκδόσεις..
Η εικόνα σε Bluray κορυφαία..

Αναμεσα σε καλη και πολύ καλη.Περναει η ωρα οπολυ ευχαριστσ,εκτος από μια κοιλια που ενιωσα στο τελευταιο 45λεπτο.
Καλος ηθοποιος ο Ντεπ,αλλα εχει αρχιζει να κουραζει το πειρατιλικι του..

Re: Απάντηση: The Lone Ranger (2013)

Απλα ευχάριστο, αλλα όντως καταντα εκνευριστική η εμμονή του Τζονι Ντεπ να υποδύεται τον ίδιο χαρακτήρα σε διαφορετικές εκδόσεις..
Η εικόνα σε Bluray κορυφαία..

Συμφωνώ απόλυτα.

Η φωτογραφία – σκηνογραφία – εφέ – μουσική – κοστούμια , όλα κορυφαία.

Δεν είμαι φαν του Τζονυ Ντεπ , δεν μπορώ τους χαρακτήρες που υποδύεται (και κυρίως τον Τζακ Σπάροου – ακούω Πειρατές της Καραϊβικής 3,4,… και ανατριχιάζω).

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν είναι ηθοποιός – δεν υπάρχει χαρακτήρας «πίσω» από τον ρόλο που παίζει . Είναι ένα μονοδιάστατο καρτούν – χαρακτήρας σε επίπεδο (σημερινού) Σταλόνε. (..γούστα είναι αυτά).

ΥΓ Μόλις είδα ότι είναι παραγωγή ..Jerry Βruckheimer την ψιλιάστηκα την πατάτα-φάση Τζακ Σπαρου που θα ακολοθυούσε.

Πολύ καλή ταινία για παρέα φάση... Άγνωστο όμως αν θα κάνω κέφι να την ξαναδώ!

E, για μια φορα να την δεις και να περασει η ωρα 'καλη' ειναι, αλλα μεχρις εκει....

Μάπα. Με έσυρε ο μικρός μου γυιός στην αίθουσα. Ούτε αυτού του άρεσε.
το τελευταίο μέρος, αυτό με τα τραίνα, είναι στη Χολυγουντιανή λογική του "More! More! More!" - κοντολογής, 'είπαν του ζουρλού να χ.σει...'.

Χασμουρήθηκα μέχρις εξαρθρώσεως της κάτω σιαγώνος.

Απάντηση: Re: The Lone Ranger (2013)

το τελευταίο μέρος, αυτό με τα τραίνα, είναι στη Χολυγουντιανή λογική του "More! More! More!" - κοντολογής, 'είπαν του ζουρλού να χ.σει...'.

Εγω φιλαρακι παντως ιδιαιτερα αυτο το σημειο το βρηκα εξαιρετικο.
Ευθεια αναφορα στο "Στρατηγο" του Μπαστερ Κητον,θορυβωδες μεν και υπερβολικο,αψογα γυρισμενο με φοβερο ρυθμο και πανω απ'όλα χιουμορ δε.
Και ειναι το χιουμορ που τη σωζει απο το χολιγουντιανο στερεοτυπο,ακριβως γιατι της δινει εναν-τροπον τινα-σουρεαλισμο που την "ελαφραινει".

Εννοειται οτι δεν συγκρινεται με το αριστουργημα του Κητον,αλλα και μονο το κλεισιμο του ματιου που σου κανει,εμενα μου εφτασε.
Ισως φταει το οτι δεν περιμενα και πολλα,εχοντας διαβασει τις κριτικες....

Re: Απάντηση: Re: The Lone Ranger (2013)

Εγω φιλαρακι παντως ιδιαιτερα αυτο το σημειο το βρηκα εξαιρετικο.
Ευθεια αναφορα στο "Στρατηγο" του Μπαστερ Κητον,θορυβωδες μεν και υπερβολικο,αψογα γυρισμενο με φοβερο ρυθμο

Σ αυτά δεν παίζονται Πάνο, δεν το συζητώ: το τεχνικό τους κομμάτι είναι απίστευτα άρτιο, έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους.
Δεν μου φτάνει από μόνο του όμως. Το επέκεινα; All dressed-up and nowhere to go.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lone Ranger (2013)

Δεν μου φτάνει από μόνο του όμως.

Oυτε και μενα μου φτανει αδερφε.
Δυστυχως το χολιγουντ πλεον,το εχει φαει η...εξειδικευση.
Οι τανιες τους πλεον πρεπει να εξυπηρετουν συγκεκριμενα πραγματα.
Ο συνδυασμος θεαματος και τεχνης μας εχει αφησει χρονους.Καποτε ακομα και οι πιο mainstream ταινιες τους,σου αφηναν κατι.
Τωρα εχουν στεγανα.

Η συγκεκριμενη παντως,στα δικα μου ματια,ειχε καποιες ρωγμες,σαν κλεισιμο του ματιου που μου αρεσαν....

αντι να κανω ζαπινγκ στη τιβι
καθησα 20 λεπτα και ειδα lone ranger
δεν ηταν ασχημα
αλλα οχι για περισσοτερο