The Lord of the Rings: The Rings of Power [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 18 33.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 33.3%
  • Καλή

Votes: 1 1.9%
  • Μέτρια

Votes: 11 20.4%
  • Κακή

Votes: 6 11.1%

• Total voters
    54
Το καλύτερο επεισόδιο ως τώρα γεμάτο δράση και ποδοβολητα. Ότι απλωνόταν ως τώρα αρχίζει να μαζεύεται τουλάχιστον σε αυτό το πεδίο γιατί από το άλλο πεδίο δράσης δεν είδαμε τίποτα. Την άλλη εβδομάδα. Ελπίζω οι αρνητές να του δώσουν μια ευκαιρία

Αυτοί που γκρινιάζουν έχουν προσέξει ότι ο εγγονός του Tolkien συμμετέχει όσο σύμβουλος της παραγωγής. Όσα και να είναι τα λεφτά δεν νομίζω ότι θα κατέστρεφε την ιστορία του παππού του.

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like
Reactions: Kosh and Wanderer
ενα στοιχείο παντως που διαφοροποιει τη σειρα απο τις ταινίες ειναι ο εξανθρωπισμος των ORC. Και βεβαια ο πατέρας Ανταρ εκτός από τον καλύτερο λόγο πρίν την μάχη διεκδικεί και τα εύσημα τής καλύτερης εκτέλεσης ρόλου για το επεισόδιο. ο οποιος βεβαια ειναι ενας καταπληκτικός ηθοποιος απο οτι φαινεται.

Ωραίο ξεμπούκωμα :D, αλλά από το απέραντο μπλαμπλα τώρα περάσαμε στο απέραντο ξεκοίλιασμα. Λίγο ισορροπίες ρε παιδιά.

Καλό ήταν, δε λέω, μου έλειψαν όμως οι "μαγικές" στιγμές που είδαμε στα προηγούμενα.

ενα στοιχείο παντως που διαφοροποιει τη σειρα απο τις ταινίες ειναι ο εξανθρωπισμος των ORC. Και βεβαια ο πατέρας Ανταρ εκτός από τον καλύτερο λόγο πρίν την μάχη διεκδικεί και τα εύσημα τής καλύτερης εκτέλεσης ρόλου για το επεισόδιο. ο οποιος βεβαια ειναι ενας καταπληκτικός ηθοποιος απο οτι φαινεται.
Εξαιρετική η σκηνή όπου "ανακρίνει" η Galadriel τον Adar, οι αντιδράσεις και οι απαντήσεις του. Ερμηνεία υψηλού επιπέδου και γενικά μας δίνει μια άλλη προοπτική για τους Ουρούκ.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

• Like
Reactions: takisot
Ωραίο ξεμπούκωμα :D, αλλά από το απέραντο μπλαμπλα τώρα περάσαμε στο απέραντο ξεκοίλιασμα. Λίγο ισορροπίες ρε παιδιά.

Καλό ήταν, δε λέω, μου έλειψαν όμως οι "μαγικές" στιγμές που είδαμε στα προηγούμενα.

Δεν σε πιανει κανεις πουθενα ρε συ :ROFLMAO:

στο επομενο αλλαζουμε λογικα "τερεν" και παμε στον meteorrman και στους νανους elves

Last edited:
Τι ήταν αυτό Πάναΐαμ; Τέτοια παραγωγή είχαμε να δούμε σε σειρά από το Battle of the Bastards Game of Thrones. Δεν είναι όλα ψηφιακά, μιλάμε για κομπάρσους, σκηνικά, κοστούμια...Αν το σκεφτούμε "Υπερπαραγωγές" της νιότης μας,'οπως π.χ. το Κόναν ο Βάρβαρος, που είχε κοστίσει πολλά λεφτα για την εποχή του, τι είχε να δειξει περισσότερο; Η τηλεόραση έχει κανει απίστευτα άλματα.

lord-of-the-rings-the-ring-of-power-season-1-finale-poster.jpg

Μάλιστα, μάλλον εγώ είμαι ο μοναδικός που το βρίσκει τραγικό. Επειδή είχε λίγη μάχη ρε παιδιά? Μιλάμε για πιο τραγικό σενάριο και διάλογο πεθαίνεις. Εντάξει, εάν είναι να λέμε συνέχεια τι καλή παραγωγή είναι, τότε παίρνει άριστα. Ομολογώ, είναι μια άριστα σχεδιασμένη και εκτελεσμένη πατάτα.

• Like
Reactions: karamela
Σε οσους αρεσει και το εχουν λατρεψει δεν χρειαστηκε να φτασουμε στο τελευταιο επεισοδιο που ειχε μαχη.

Αυτα ειναι για τους videogamers

Την λατρεια μας την εχουμε ξεδιπλωσει απο το δευτερο κι ολας επεισοδιο