Τελικά όντως δεν τα διάβασες τα βιβλία...Δεν αναγνωριζω και δεν υιοθετω τιποτα μεχρι να τελειωσει η σειρα .
Μου εχετε γινει Πυθιες![]()
Τελικά όντως δεν τα διάβασες τα βιβλία...Δεν αναγνωριζω και δεν υιοθετω τιποτα μεχρι να τελειωσει η σειρα .
Μου εχετε γινει Πυθιες![]()
Τελικά όντως δεν τα διάβασες τα βιβλία...
Εγώ πιστεύω ότι ο Jackson δεν εμφάνισε καν τον Bombadil γιατί θα ήθελε ολόκληρη ταινία για να εξηγήσει πως ένα πλάσμα που δεν το επηρεάζει καν το δαχτυλίδι δεν το πήρε απλά να το πετάξει στη λάβα να τελειώνει η ιστορία.![]()
Βγαλ' τη σκούφια σου και βάρα με.Εχεις αρχισει και γινεσαι αγενης ομως .
Να δεχομαστε και την οπτικη του αλλου δεν ειναι κακο καμια φορα .
Τελικα, αξιζει το κοπο καποιος να ξεκινησει;
Τελικα, αξιζει το κοπο καποιος να ξεκινησει;
Σατανά!Tελικά τα ξωτικά πεθαίνουν ή θα βρεθεί το εμβόλιο;
εχω διαβασει τη τριλογια του αρχοντα.
Όχι, είτε είσαι φαν των βιβλίων είτε όχι. Το σενάριο είναι απλά τραγικό, όπως και οι χαρακτήρες της L'Οreal (το σαμπουάν μαλλιών όχι όνομα ξωτικού). Έχει τις στιγμές του, αλλά πρέπει να είσαι πολύ φαν του LOTR για να κάτσεις να δεις αυτό το πράγμα.Τελικα, αξιζει το κοπο καποιος να ξεκινησει;
Ή να είσαι απολύτως άσχετος και να μη σε νοιάζει τι βλεπεις, αρκεί να έχει σπαθιά, ξωτικά, μάγους και τελώνια.Όχι, είτε είσαι φαν των βιβλίων είτε όχι. Το σενάριο είναι απλά τραγικό, όπως και οι χαρακτήρες της L'Οreal (το σαμπουάν μαλλιών όχι όνομα ξωτικού). Έχει τις στιγμές του, αλλά πρέπει να είσαι πολύ φαν του LOTR για να κάτσεις να δεις αυτό το πράγμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.