The Lord of the Rings: The Rings of Power [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 18 33.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 33.3%
  • Καλή

Votes: 1 1.9%
  • Μέτρια

Votes: 11 20.4%
  • Κακή

Votes: 6 11.1%

• Total voters
    54
Σε αυτό από ότι διαβάζω έχει πιάσει την ιδέα και την έχει μεταφέρει σε άλλη εποχή.
Είναι όπως λες, μία διασκευή.
Όπως έγραψα και πιο πάνω, και το Kaos έχει πάρει χαρακτήρες και τους έχει μεταφέρει σε άλλη εποχή και δεν με χάλασε.
Άλλο πράγμα η διασκευή, άλλο η μεταφορά βιβλίου.
But that's me.
Για αυτό ο καθένας βαθμολογεί μόνος του μία σειρά/ταινία και δεν ρωτάει πρώτα τους άλλους τι έβαλαν και γιατί.
Ούτε ο Ναθ θα σταματήσει να το βλέπει επειδή δεν αρέσει σε εμένα, ούτε εγώ θα κάτσω να το δω και να πω τι φοβερό είναι επειδή αρέσει σε άλλους.

Άλλα και άλλα λέω ότι δεν μου αρέσουν και έχω γλυτώσει το ξύλο, εκεί θα τα χαλάσουμε;

Σε αυτό από ότι διαβάζω έχει πιάσει την ιδέα και την έχει μεταφέρει σε άλλη εποχή.
Είναι όπως λες, μία διασκευή.
Όπως έγραψα και πιο πάνω, και το Kaos έχει πάρει χαρακτήρες και τους έχει μεταφέρει σε άλλη εποχή και δεν με χάλασε.
Άλλο πράγμα η διασκευή, άλλο η μεταφορά βιβλίου.
But that's me.
Για αυτό ο καθένας βαθμολογεί μόνος του μία σειρά/ταινία και δεν ρωτάει πρώτα τους άλλους τι έβαλαν και γιατί.
Ούτε ο Ναθ θα σταματήσει να το βλέπει επειδή δεν αρέσει σε εμένα, ούτε εγώ θα κάτσω να το δω και να πω τι φοβερό είναι επειδή αρέσει σε άλλους.

Άλλα και άλλα λέω ότι δεν μου αρέσουν και έχω γλυτώσει το ξύλο, εκεί θα τα χαλάσουμε;
H διαφορά στο ΚΑΟS είναι ότι είναι κωμωδία και δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά.
Στα Δαχτυλίδια ενώ ο αχταρμάς των ιδεών τους θα ήταν ιδανικός για κωμωδία στυλ "Άκρως Τρελό και Απόρρητο", αυτοί έχουν μεγαλύτερη σοβαροφάνεια και από Φώσκολο.
Μπορώ να κάνω εικόνα τη σκηνή- Kαμμιά δεκαριά σεναριογράφοι γύρω από ένα τραπέζι συσκέψεων να λένε :
- "Ρε σεις τι θα λέγατε να πεθάνουμε από γεράματα τα Ξωτικά;
-Πσσσσ μεγάλε τι είπες τώρα!
- Το ταξίδι από το Νούμενορ μέχρι τις εκβολές του Άντουιν κρατάει μέρες.
- Μλκίες θα βάλουμε 4 350άρες Mercury στα καράβια και θα'ναι στις ακτές σε κάνα τέταρτο.
- Μα γιατί δεν το σκέφτηκα;

Υ.Γ. Μπάτζετ μεγαλύτερο και από τις ταινίες και το Νούμενορ φαίνεται ότι κατοικείται από καμμιά 30αριά άτομα....

• Haha
Reactions: Tzimisce
Καλα που πληρωνουν καλα τον εγγονο του Τολκιεν για να γελοιοποιει το εργο του παππου του.

Πρεπει ναναι μεγαλο καθαρματακι ο κερατας ;)

Σιγά μην τον ενδιαφέρει....πέφτει το παραδάκι;
X@@@@κε.....
Έτσι κι αλλιώς δε μπορεί να κάνει κάτι, τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δικαιώματα έχουν πωληθεί εδώ και δεκαετίες, σου λέει"Αφού έτσι κι αλλιώς ότι θέλουν θα κάνουν, ας βγάλω κι εγώ κάνα φράγκο"

Εγώ λέω πάντα στα παιδιά μου "κάντε το χόμπι σας δουλειά, να την αγαπάτε και δεν θα νιώσετε ποτέ ότι δουλεύετε".
Ε, αυτός έκανε δουλειά το χόμπι του παππού του και δεν χρειάζεται να δουλέψει καν.
Εγώ πιστεύω ότι ούτε καν τη σειρά δεν έχει δει, πόσο μάλλον να ασχοληθεί μαζί της.
Μία υπογραφή έβαλε και αυτό ήταν όλο.

Τώρα που θα έχω και άδεια μπορεί να δω κανένα επεισόδιο. Θα προσπαθήσω να το δω σαν να μην έχω διαβάσει τίποτα, ελπίζω να μην έχει τίποτα το τόσο χοντρό πια! :ROFLMAO:
Μην εμφανιστεί ο Frodo να σπρώξει τον Isildur για να ρίξει το δαχτυλίδι ξέρωγώ με το Golum από πίσω να τραγουδάει "μούφαγες όλα τα δαχτυλίδια"...

Καταπληκτικα και το 4ο και το 5ο

Το 4ο ειχε απιθανα γενικα πλανα επιπεδου LotR στην σπευση των Ελφ στο Ερεγκιον
Ειχε εκτος απο τους καταπληκτικα αποτυπωμενους Εντ και Barrow-wights και φυσικα τον tom bombadil που δεν ειμαι βεβαιος τελικα οτι ειναι εκει χωρις την ...γυναικα του .

Θα δουμε παντως ο stranger μαλλον εκει θα αποκτησει το πρωτο του ραβδι μαγου....και φροντιστηριο απο τον ιδιον τον tom bombadil

Βασικά πρέπει να πεθάνουν οι Numenorians, να φτιαχτούν τα δαχτυλίδια, να τα πάρουν οι άνθρωποι, να διαφθαρθούν και να τους στείλει ο Witch King εκεί...
Βρε μήπως κάνει hops από τη μία εποχή στην άλλη και απλά δεν το καταλαβαίνουμε;

Εξαρταται ποιον ρωτας

ο καθενας εχει τις δικες του κοκκινες γραμμες.

Καλα που δεν ειναι παραγωγοι τηλεοπτικων θα ειχαν πεινασει με τετοια μουλαρωματα :ROFLMAO:

προσωπικα αυτο που με χαλαει ειναι οι κατα διαστηματα παιδικοι διαλογοι. δεν ταριαζουν σε τετοια παραγωγη. επισης σε καποια σημεια ενω τα εφε ειναι συγκλονιστικα βλεπεις ενα εφε δεκαετιας του 30.... και αναρωτιεσαι :...σοβαρα τωρα ? το ειδα και θα προσαθησω να το ανεβασω σε βιντεακι....

Το πρόβλημα της σειράς είναι ότι δεν βλέπεται.
Διάλογοι τύπου οικογενειακές ιστορίες, awkward σκηνές, κατεστραμένοι χαρακτήρες και timeline...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κοίτα το καλέ τι χαριτωμένο...

Το πρόβλημα της σειράς είναι ότι δεν βλέπεται.
Διάλογοι τύπου οικογενειακές ιστορίες, awkward σκηνές, κατεστραμένοι χαρακτήρες και timeline...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κοίτα το καλέ τι χαριτωμένο...
Διαφήμιση σαμπουάν;

Εξαρταται ποιον ρωτας

ο καθενας εχει τις δικες του κοκκινες γραμμες.

Καλα που δεν ειναι παραγωγοι τηλεοπτικων θα ειχαν πεινασει με τετοια μουλαρωματα :ROFLMAO:
Ε ναι, το να θες μια σειρά να έχει καλό σενάριο και διαλόγους θεωρείται μουλαρωμα. Οκ