The Lord of the Rings: The Rings of Power [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 18 32.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 34.5%
  • Καλή

Votes: 1 1.8%
  • Μέτρια

Votes: 11 20.0%
  • Κακή

Votes: 6 10.9%

• Total voters
    55
Εγώ πάντως παρατηρώ ότι αυτό που κακογερνά είναι το Lord of the Rings του Jackson (πλην της πρώτης ταινίας) και όχι το Rings of Power.

Πολλα χρονια ....περασαν αλλες τεχνικες. Το ματι εχει εκπαιδευθει πλεον και τα εντοπιζει αυτα.

Γεγονος ειναι οτι οσοι απο ικανοποιηθηκαμε απο την δευτερη σαιζον ανυπομονουμε και οσοι δεν το ειδαν καν ή το ειδαν απο βιτσιο θα το δουν και αυτοι για να εχουν να λενε .

Γυρος τριτος ντιν ντιν ντιν :ROFLMAO:

Ακόμα δεν πέθανε αυτό? Για να γλυτώσουν 60 μύρια (20 την σεζόν, λόγω της συμφωνίας με τους κληρονόμους για 5 σεζόν), πετάνε 100άδες. Την 2η την τελείωσε το 35-40% αυτών που την ξεκίνησαν, τόσο πετυχεσιά ήταν. Ούτε καν θυμάμαι εάν την τελείωσα και εάν πέτυχε η περμανάντ της Galandriel ή χάλασε το look.

Τι; Ακόμη παίζει αυτό; :unsure:
Όχι ρε γμτ! Και βγήκε και άλλη σεζόν Emily in Paris! Πάλι θα το χάσω!
Τον πρώτο κύκλο τον είδαμε αρκετοί από περιέργεια, ανεξάρτητα αν ήταν χάλι, τον δεύτερο αρκετοί λιγότεροι, φαίνεται και από το IMDb που είχε κάθε επεισόδιο κάτω από τους μισές ψήφους σε σχέση με τα επεισόδια της πρώτης σεζόν…ε η τρίτη σεζόν θα πάει ακόμα πιο κάτω…αν το συνεχίσουν και αλλο μετά από εκεί και πέρα θα γίνει κάτι σαν το walking dead που τις τελευταίες σεζόν τις βλέπανε ελάχιστοι. Η αλήθεια είναι ότι είχα ξεχάσει την ύπαρξη του και απλά είδα το νήμα τώρα και το θυμήθηκα!! Εγώ δεν θυμάμαι καν αν τελείωσα την πρώτη σεζόν, την δεύτερη σίγουρα δεν την έπιασα και δεν το είχα πάρει είδηση ότι είχε βγει και δεύτερη σεζόν!!!Νομιζα ότι το είχαν κόψει!

Εγώ δεν θυμάμαι καν αν τελείωσα την πρώτη σεζόν, την δεύτερη σίγουρα δεν την έπιασα και δεν το είχα πάρει είδηση ότι είχε βγει και δεύτερη σεζόν!!!Νομιζα ότι το είχαν κόψει!

Μία από τα ίδια.
Το ότι δεν ξεκίνησα καν τη δεύτερη σεζόν είμαι σίγουρος.
Το αν κατάφερα να τελειώσω την πρώτη δεν θυμάμαι καν...

Εγώ πάντως παρατηρώ ότι αυτό που κακογερνά είναι το Lord of the Rings του Jackson (πλην της πρώτης ταινίας) και όχι το Rings of Power.

Κακογερνά γιατί;
Ο Jackson ρίχνει ανελέητο ξύλο με τις τεχνικές του στο κακό CGI που έχει αυτή η πατάτα.
Εκείνος κινηματογραφούσε σε φυσικά τοπία κανονικούς ηθοποιούς, αυτοί ούτε μία τούμπα της προκοπής δεν κατάφεραν να βγάλουν.
Δεν μιλάμε τώρα να συγκρίνουμε ηθοποιούς και κείμενα...

Εγώ αυτό δεν βλέπω να γερνάει καν. Το ξεχάσαμε πριν ακόμη τελειώσει. 😂

Όπως είπε και ο δράκουλας, δεν έχει CGi που να χρειάζεται ανανέωση ή να δείχνει κακό. Εδώ το βγάλανε πάλι σε ΙΜΑΧ, και εάν έχουμε την ευκαιρία, θα πάμε να το δούμε πάλι. Αφού το έχω δει πριν με τα παιδιά στο προβόλι στο σπίτι. Να μπορώ να συγκρίνω βρε παιδί μου.