The Lord of the Rings: The Rings of Power [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 18 33.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 33.3%
  • Καλή

Votes: 1 1.9%
  • Μέτρια

Votes: 11 20.4%
  • Κακή

Votes: 6 11.1%

• Total voters
    54
Κοιτά, οι top critics στο Rotten Tomatoes του δίνουν βαθμολογία 84% αλλά από την άλλη τι ξέρουν και αυτοί ;)
Υπάρχει σειρά εκει έξω μεγάλης παραγωγής που να έχει χαμηλή βαθμολογία??? Εδώ η φόλα ολκής το Bridgerton μαζεύει 7αρια και 8αρια.....οτιδήποτε βγαίνει και είναι σε επεισόδια ο κόσμος ρίχνει τα 8αρια και τα 9αρια αβέρτα!! Πέρα από τι γράφουν στα sites και πόσο ή όχι το θάβουν ξέρω τι βλέπω εγώ και αυτό που βλέπω είναι απαράδεκτο για τα λεφτά που έχουν ρίξει, τόσο απλά, αν εσένα σου αρέσει τόσο (που ειλκρικά δεν το πιστευω όσο και να προσπαθείς να πείσεις για το αντίθετο) χαίρομαι για σένα.

Για να καταλάβω ποιος τρολαρει....
Έλεγες τα ίδια και στις δύο τριλογίες ή εκεί ήταν εντάξει ;
Ο άρχοντας είναι τρομερός έπος, το Χόμπιτ μέτριο άλλα σίγουρα καλύτερο από αυτό το πράγμα που βλέπουμε τώρα.

Νομίζω πάντως χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν ότι τρολάρετε με αυτά που γράφετε για την σειρά και ότι σας ενθουσιάζει. Γιατί πραγματικά η σειρά (ο θεός να την κάνει) πέρα από κάποια καλά εφέ είναι στα όρια του Unwatchable...

Εγω το αντιθετο νομιζω παλι.

Βλεπεις τοσο κοσμο ενθουσιασμενο στα ορια της εκστασης (so far) και παλευεις να αποδειξεις οτι ολοι αυτοι εχουν αδικο και εσυ δικιο (που δεν σου αρεσει)

do the math

Έχοντας διαβάσει τον Άρχοντα 10-12 φορές, το Χόμπιτ 5-6, έχοντας λιώσει το Σιλμαρίλιον και το Unfinished Tales νομίζω ότι έχω κερδίσει επάξια τον τίτλο του Tolkien Nerd. Ταπεινή μου άποψη: η σειρά είναι fan fiction, αλλά πετυχημένη fan fiction. Δεν παραβιάζει πουθενά το lore της Μέσης Γης (μέχρι στιγμής τουλάχιστον), έχει υπέροχα τοπία και ψηφιακά σκηνικά, αφιερώνει χρόνο για να αναπτύξει πλοκή και χαρακτήρες. Γενικά βλέπεται πολύ, πολύ ευχάριστα, εγώ περιμένω κάθε εβδομάδα με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο. Είχα παλιά τις αντιρρήσεις μου για την πολεμίστρια Γκαλάντριελ και το μαύρο Ξωτικό, αλλά τώρα δε με ενοχλούν καθόλου.

Πραγματικά και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι που δε σας αρέσει κάθεστε και το βλέπετε; Μήπως μόνο και μόνο για να κατακρίνετε εδώ ότι δεν ματσαρει με τις προδιαγραφές σας;;; Εγώ ότι με απογοητεύει το κόβω στο πρώτο -δεύτερο επεισόδιο και δεν ξανασχολουμαι. Προφανώς είμαστε όλοι εδώ μέσα οσκαρικοι σκηνοθέτες και χολιγουντιανοί παραγωγοί και κρίνουμε με τα δικά μας στάνταρ τα οποία έχουν καταξιωθεί στο Χόλιγουντ. Το συγκεκριμένο ειδικά είναι κορυφαίο σε θέμα παραγωγής.. τώρα αν ψάχνετε οσκαρικές ερμηνείες σε σειρά ψάχνετε σε λάθος μέρος. Ο καθένας τα βλέπει υπό το δικό τους πρίσμα. Προσωπικά το andor άλλοι το λατρεύουν, εμενά μου φαίνεται Η κοτσανα. Δύο επεισόδια άντεξα παπαρολογια και εκεί και δεν το ξανακουμπαω. Αν συνεχίσω και το βλέπω και συνεχίζω να γράφω ότι δε μου άρεσε τότε πάμε στο μαζοχισμό. Συγνώμη κιόλας

Ο άρχοντας είναι τρομερός έπος, το Χόμπιτ μέτριο άλλα σίγουρα καλύτερο από αυτό το πράγμα που βλέπουμε τώρα.

Τελικά μου φαίνεται πως εσυ μας τρολαρεις ομαδικώς.
Βλέπεις στην σειρά αρνητικά στοιχεία που υπήρχαν ακριβώς τα ίδια στις ταινίες αλλά σε εκείνες δεν σε ενοχλούσαν.
Εκτός και αν έχουν περάσει τα χρόνια και δεν τα θυμάσαι.
Αργή πλοκή και με διαλογους που δεν προχωρούν την ιστορία είχαμε στις περισσότερες ταινίες των δύο τριλογιών.
Και αυτές ήταν ταινίες όχι σειρά , που εκεί πραγματικά θέλεις να υπάρχει συνεχόμενο ενδιαφέρον γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος.
Παρόλα αυτά γνωρίζοντας ότι θα ακολουθήσουν άλλες δύο ταινίες, οι οπαδοί και όχι μόνο έκαναν υπομονή βλέποντας την πρώτη ταινία ως την βάση για την συνέχεια.
Όσο για τις ερμηνείες χωρίς να υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις ( ευτυχώς) είχαμε ονόματα όπως Elijah Wood , Orlando Bloom και άλλους σε μικρότερους ρόλους που από τότε τους ξέχασε το σύμπαν.
Για το Hobbit δεν θα κάνω καν σχόλιο.

Ο άρχοντας είχε περπέτεια, δράση, αγωνία.
Λάτρεψα την ταινία και γι αυτό αποφάσισα να δω την σειρά.
Αυτό το πράγμα δεν εχει τίποτα.
Επειδή αναρωτιούνται κάποιοι γιατί το βλεπουμε, γιατί απλά δεν μπορώ να παρατήσω κάτι στην μέση και γιατί είναι μονο 8 επεισόδια.
Αν βγει 2η σεζόν δεν πρόκειται να την δω.
Στην τελική ρε παιδιά γιατί δεν μπορουμε να πούμε την γνώμη μας;
Πρέπει και καλά να συμφωνεί με την δική σας;
Το θέμα ανοίχτηκε γι αυτόν τον λόγο άλλωστε.

• Like
Reactions: karamela
Το είδα και εγώ..
Συμφωνώ και εγώ σε γενικές γραμμές και για το 5ο, γενικά καλό!
Εντάξει είχε αρκετούς διαλόγους, αλλά η ιστορία διαδραματίζεται σε πολλά μέτωπα..

Μία σειρά σε σχέση με μία ταινία σου δίνει τον χρόνο να αναπτύξεις περισσότερες σκηνές..
Πρέπει να τα έχεις δεις ολόκληρα για να κάνεις συγκρίσεις στα πράγματα.
Ανάθεμα και εάν όλα ήταν συνέχεια μάχες και σκοτωμοί.

Και πάλι χάρμα οφθαλμών τα σκηνικά και το δέσιμο σε ψηφιακό επίπεδο!
Η σειρά σίγουρα είναι ορόσημο στο σύνολο των σειρών, και στο είδος της.

* Και στο Imdb συνεχίζουν κάποιοι να την βλέπουν (αν την βλέπουν) και να θάβουν! :ROFLMAO:

Last edited:
6.9 στο imdb με ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ και με βασισμένο σε τετοιο βαρύ όνομα, και λέτε ότι είναι επιτυχία;
Εκτός αν μας ενδιαφέρει η βαθμολογία του imdb όποτε μας συμφέρει.
Η σειρά θάβεται συστηματικά από φανατικούς Τολκινομανείς επειδή δεν ακολουθεί πιστά (κατά αυτούς) τη φιλοσοφία του Τόλκιν. Υποψιάζομαι ότι πολλοί από αυτούς έχουν φτιάξει πολλαπλούς λογαριασμούς στο imdb μόνο και μόνο για να βάλουν άσους στη συγκεκριμένη σειρά.

• Like
Reactions: nikosmelt
Με το δεδομένο ότι η σειρά θα αναπτυχθεί σε 5 κύκλους, θεωρώ λογικό το πώς αναπτύσσεται. Ούτε είναι λογικό να ξεκινήσει το πανηγύρι από τα πρώτα επεισόδια. Οι παραγωγοί και λογικά θέλουν να αναπτύξουν χαρακτήρες, να κάνουν εισαγωγή στις φυλές της Μέσης Γης, να μας δείξουν τις κουλτούρες και τις πόλεις τους κλπ. Έτσι χτίζεται κάθε σειρά φαντασίας. Ως οπαδός του Τόλκιν θεωρώ αξιοπρεπή τη σειρά. Έχω κάποιες ενστάσεις προφανώς, χωρίς αυτό να χαλάει τη γενική καλή εικόνα.
Και εγώ δεν καταλαβαίνω όχι τις αρνητικές κριτικές, δέκτες είναι όλες, αλλά το γιατί να συνεχίζω να βλέπω κάτι που όχι απλώς δε μου αρέσει, αλλά δε μου αρέσει ακόμη περισσότερο με κάθε επεισόδιο. Λίγο μαζοχιστικό μου κάνει, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

6.9 στο imdb με ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ και με βασισμένο σε τετοιο βαρύ όνομα, και λέτε ότι είναι επιτυχία;
Εκτός αν μας ενδιαφέρει η βαθμολογία του imdb όποτε μας συμφέρει.

Ειχαν ψηφισει πολλες δεκαδες χιλιαδες haters πριν καν προβληθει η σειρα.

Εχουν αποψη ολοι απο ενα τρειλερ δεν το εχεις δει και εδω μεσα αυτο ?

Δεν χρειάζονται να βγουν 10 σαιζόν για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Όταν βασίζεται στον Τόλκιν εννοείται θα την κριτικάρουν Τολκινομανεις. Ποιοι θα την δουν; star trek fans;

Στο Mandalorian π.χ. γιατί έγινε χαμός από την πρώτη σαιζόν;

Με το δεδομένο ότι η σειρά θα αναπτυχθεί σε 5 κύκλους, θεωρώ λογικό το πώς αναπτύσσεται. Ούτε είναι λογικό να ξεκινήσει το πανηγύρι από τα πρώτα επεισόδια.

Σωστοτατος

Ο Αρχοντας ηταν μια ταινια 4 ωρων στην οποια ειχε 3 σκηνες μαχης μεσο ορο η καθε ταινια ?

Το Game of Thrones ας πουμε που ειναι το πρωτο αντιστοιχα μεγαλο τηλεοπτικο γεγονος ειχε μια μεγαλη μαχη ανα σαιζον

ΜΙΑ !!!

Εσεις μαλλον δεν θελετε σειρα/ταινια μαλλον κανα video game περιμενατε να δειτε οπου καθε επεισοδιο θα ηταν και μια μαχη.

Ειχαν ψηφισει πολλες δεκαδες χιλιαδες haters πριν καν προβληθει η σειρα.

Εχουν αποψη ολοι απο ενα τρειλερ δεν το εχεις δει και εδω μεσα αυτο ?
Και καλά έκαναν όταν άρχισαν τις βλακείες με τα ξυρισμένα elf.....

Και καλά έκαναν όταν άρχισαν τις βλακείες με τα ξυρισμένα elf.....

ε αμα εκαναν καλα κακως το ειδαν τοτε και μαζοχιζονται .

Υπαρχουν και πιο ελαστικοι θεατες που δεν γεννηθηκαμε με το βιβλιο μεσα στον πωπο μας αλλα στα χερια μας και το αγκαλιασαν τα ματια μας και η ψυχη μας.

Η σειρά θάβεται συστηματικά από φανατικούς Τολκινομανείς επειδή δεν ακολουθεί πιστά (κατά αυτούς) τη φιλοσοφία του Τόλκιν. Υποψιάζομαι ότι πολλοί από αυτούς έχουν φτιάξει πολλαπλούς λογαριασμούς στο imdb μόνο και μόνο για να βάλουν άσους στη συγκεκριμένη σειρά.

Δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος, μην τα αναλύσουμε πάλι, δείτε εδώ οποίος θέλει το νημα στο insomnia τι θαψιμο πέφτει από όλο τον κόσμο, λες να είναι φανατικοί του Τόλκιν όλοι αυτοι;;; Το ίδιο γίνεται και σε forum του εξωτερικού….μιλάμε για ανελέητο θάψιμο σε όλα τα επίπεδα από φανατικούς και μη του Τόλκιν…Με λίγα λόγια αν θες να δεις γιατί δεν αρέσει η σειρά και θεωρείται αποτυχημένη διάβασε το παρακάτω thread και θα πάρεις μια ιδέα.

Υ.Γ. Και ένα ωραίο σχόλιο που διάβασα στο Insomnia που συνοψίζει λίγο πολύ στο τι βλέπουμε. ¨Η σειρα στερειται των πιο βασικων πραγματων που εκαναν μεγαλο το LOTR.Τη μαγνητικη αυρα μεγαλειου και ηρωισμου που ειχε η ιστορια και την ευγενια ψυχης των ηρωων της.´´

Ολόκληρη Γκαλαντριελ Θεϊκο πλάσμα με απίστευτη δύναμη που την σεβόταν/φοβόταν ακόμα και ο Σάουρον, την βλέπουμε να παίζει με τα σπαθακια της; Σοβαρά; Που είναι η μαγική της δύναμη;
Μήπως περιμένουμε να την χτυπήσει κι αυτη κάνας κεραυνός για να αρχίσει τα μαγικά;😁😁

Επειδή αναρωτιούνται κάποιοι γιατί το βλεπουμε, γιατί απλά δεν μπορώ να παρατήσω κάτι στην μέση και γιατί είναι μονο 8 επεισόδια.
Αν βγει 2η σεζόν δεν πρόκειται να την δω.
Στην τελική ρε παιδιά γιατί δεν μπορουμε να πούμε την γνώμη μας;
Πρέπει και καλά να συμφωνεί με την δική σας;
Το θέμα ανοίχτηκε γι αυτόν τον λόγο άλλωστε.

Εγώ συνεχίζω να το βλέπω λόγο μαζοχισμού και για να δω ποσό ακόμα θα ρίξουν το επίπεδο, ποσο πατο θα πιάσουν και για να γελάω..επίσης είναι καλο για νανούρισμα.
Α θέλω να το βλέπω και για να μπορώ να καταλαβαίνω και τα ατελείωτα memes που βγαίνουν για την σειρά. Είναι με λίγα λόγια η ενοχη απόλαυση, ξέρω ότι είναι χαλι μαύρο αλλά γουστάρω να το βλέπω και να το θάβω…χαχα

Υ.Γ. Είχα μια κρυφή ελπίδα μήπως στρώσει λίγο αλλά μετά από αυτο που είδα στο 4ο και 5ο επεισόδιο έχασα κάθε ελπίδα…μιλάμε για τραγικά πράγματα σε σεναριο, διαλόγους, σκηνοθεσία κλπ…δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω με αυτά που είδα.

• Like
Reactions: Sotiris
'Τη μαγνητικη αυρα μεγαλειου και ηρωισμου που ειχε η ιστορια και την ευγενια ψυχης των ηρωων της.´´ την διαπίστωσαν προφανώς στα 10 πρώτα λεπτά της ταινίας , γιατί τόσα αντιστοιχούν στα 4-5 πρώτα επεισόδια ( για να μην πω τα 1-2) μια σειράς που θα έχει 5κυκλους... Χαχα ..... Εντωμεταξυ όλοι οι tolkers ... Trekkers.... Κτλ συμπεριφέρονται λες και όλα γίνονται γιαυτους και ειναι οι κριτές των πάντων. Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι οι παραγωγοί απευθύνονται σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό πάντως