The Lord of the Rings: The Rings of Power [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 18 33.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 33.3%
  • Καλή

Votes: 1 1.9%
  • Μέτρια

Votes: 11 20.4%
  • Κακή

Votes: 6 11.1%

• Total voters
    54
Όπως κάνει τα τελευταία χρόνια και η Disney με τα παραμύθια και πρόσφατα με την Χιονάτη και τους 7 βαρβάτους (ναι, δεν έχει νάνους, είναι body shaming);
Όχι, κάτι τέτοιες παρωδίες προτιμώ να τις βλέπω στο φυσικό τους περιβάλλον, το cornhub.

Ακόμα ένα τραγελαφικο αίσχος συνεχίζετε. Θα προσφέρει μπόλικα memes στο κοινό του για να έχει να γελάει μέχρι του χρόνου. Οι τρεις ταινίες του Jackson ειναι έπη μπροστά σε αυτό το σουρεαλιστικο συνονθύλευμα.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό που με ξεπερνάει είναι ότι στα trailer φαίνονται διαβασμένοι.
Ξέρουν δηλαδή ότι ο Sauron εμφανίστηκε σαν Annatar στον Celembribor.
Ξέρουν ότι δεν είχε συγκεκριμένη μορφή.
Αυτά βέβαια που ξέρουμε από τον Tolkien δεν είναι πολλά, ξέρουμε ότι ήταν πανύψηλος, πιο ψηλός από τους Numenorian, οπότε κάπου στα 3 μέτρα, με ανθρώπινη μορφή αλλά πολύ άσχημη, μάλλον σαν καμμένος.
Όμορφος πάντως δεν ήταν πουθενά.
Πως κατέληξε ψηλός ξανθός γαλλανομάτης τσιριμπίμ τσιριμπόμ και Elf δεν ξέρω...
Θα ήταν ο άλλος υπαρχηγός του Morgoth και θα εμφανιζόταν σαν διαφήμιση της Loreal;
Έτσι όπως τον περιγράφει ο Tolkien πιο πολύ με mini Balrog μοιάζει παρά με Elf.

Αυτά βέβαια που ξέρουμε από τον Tolkien δεν είναι πολλά, ξέρουμε ότι ήταν πανύψηλος, πιο ψηλός από τους Numenorian, οπότε κάπου στα 3 μέτρα, με ανθρώπινη μορφή αλλά πολύ άσχημη, μάλλον σαν καμμένος.
Θα ήταν ο άλλος υπαρχηγός του Morgoth και θα εμφανιζόταν σαν διαφήμιση της Loreal;
Στο Σιλμαρίλιον που διάβασα λέει ότι ο Σόρον στη Δεύτερη Εποχή είχε ακόμη την ικανότητα να εμφανίζεται με ευχάριστη μορφή και έτσι ξεγέλασε τα τους Νόλντορ και τους Νουμενόριαν. Την ικανότητα αυτή έχασε όταν έπεσε το Νούμενορ, το σώμα του καταστράφηκε αλλά το πνεύμα του επέζησε. Εφεξής ότι μορφή έπαιρνε ήταν τερατόμορφη.

• Like
Reactions: Tzimisce

Μπορει να κατεληξε ετσι με την υπερβολικη εκθεση στα ηφαιστεια που τα γουσταρε ;)

Δεν ξερουμε ολο το παρελθον του

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

θελω βιβλιο, κεφαλαιο, εδαφιο και ειδικη παραγραφο !!!

α οχι δεν θα φαω τα νιατα μου να ψαχνω ψυλλους στα αχυρα .

Να μας πει ο δρακουλας που ειναι σπουδαγμενος που ακριβως αναγραφει για το παρελθον και την εμφανιση του Σαουρον να παω να διαβασω στοχευμενα :)

Στο Σιλμαρίλιον που διάβασα λέει ότι ο Σόρον στη Δεύτερη Εποχή είχε ακόμη την ικανότητα να εμφανίζεται με ευχάριστη μορφή και έτσι ξεγέλασε τα τους Νόλντορ και τους Νουμενόριαν.

Ναι, όπως λέει και στο trailer, ότι εμφανίστηκε σαν Annatar στον Celembribor.
Έπρεπε να υπάρχει λόγος για να εμφανιστεί συμπαθητικούλης.
Όταν ήθελε να το παίξει bad boy όμως, όπως τότε που σκότωσε τον αδελφό της Galandriel, ήταν τερατόμορφος.
Όπως όλοι οι υπηρέτες/allies του Morgoth (Ungoliath, Shelob, Balrogs κλπ).

Να μας πει ο δρακουλας που ειναι σπουδαγμενος που ακριβως αναγραφει για το παρελθον και την εμφανιση του Σαουρον να παω να διαβασω στοχευμενα

Το να διαβάσεις στοχευμένα δεν παίζει... Μόνο αν έχουν γράψει κάποια περίληψη σε κάποιο forum όπως εδώ.
Αν διαβάσεις ξεκάρφωτες σελίδες στο Silmarilion δεν θα πιάσεις μπαλιά.
Πέρα από το ότι ο καθένας έχει 5-6 ονόματα και σε κάθε κεφάλαιο παίζει να αναφέρονται αλλιώς, θα αρχίσεις να διαβάζεις ότι ο Melkor χαλούσε το τραγούδι του Eru και δεν θα καταλαβαίνεις γρι! :ROFLMAO:

Ουτε οι ιδιοι δεν τα θυμαστε για να μας κατατοπισετε

Αν το διαβάσεις μία φορά, ναι, θα χάσεις τη μπάλα.
Ο τύπος γούσταρε να φτιάχνει γλώσσες, οπότε για κάθε χαρακτήρα έδινε και ένα όνομα σε κάθε γλώσσα, αν όχι και πάραπάνω.
Εγώ το έχω σαν χαλαρωτικό να το διαβάζω ή απλά να το ξεφυλλίζω που και που.
Οπότε, ανά 5-6 χρόνια, όλο και κάποια ευκαιρία θα μου δοθεί για να το διαβάσω. :P

Κλείσε την τηλεόραση και θα δεις πως θα σου έρθει όρεξη να διαβάσεις βιβλία, ακόμη και αυτό.
Αντί να αφιερώσεις 30-40 ώρες για να δεις μία σειρά, αφιέρωσέ τες να διαβάσεις το βιβλίο στο οποίο βασίζεται και δεν θα χάσεις.
Είναι σαν κάποιος να δει το Man of steel και να σου λέει μετά "τι βλακείες κάθεσαι και διαβάζεις".

Εχω πει οτι το silmarillion δεν το εχω ακουμπησει.

Κυριως γιατι δεν ηταν πληρες εργο οποτε τι νοημα εχει αφου ο ιδιος ο συγγραφεας δεν το ολοκληρωσε να το ασπαστω εγω ?

Μια χαρά πλήρες έργο είναι.
Το ότι κάποια στιγμή σταμάτησε να το αναθεωρεί δεν το κάνει ημιτελές.
Αν το πάμε έτσι, κανένα βιβλίο δεν είναι πλήρες γιατί οι συγγραφείς τους δεν ασχολήθηκαν καν να το αναθεωρήσουν.