The Lord of the Rings: The Rings of Power [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 18 33.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 33.3%
  • Καλή

Votes: 1 1.9%
  • Μέτρια

Votes: 11 20.4%
  • Κακή

Votes: 6 11.1%

• Total voters
    54
It seems that the story line of each chapter in the published book is complete. It is just sad that each chapter is not the final version, approved by the author, for he died in 1973, before he managed to put together his completed version of The Silmarillion for publication.

---------

The Silmarillion is a book consisting of a collection and stories in varying styles by the English writer J. R. R. Tolkien. It was edited, partly written, and published posthumously by his son Christopher Tolkien in 1977, assisted by Guy Gavriel Kay, who became a fantasy author.[

Εχω πει οτι το silmarillion δεν το εχω ακουμπησει.

Κυριως γιατι δεν ηταν πληρες εργο οποτε τι νοημα εχει αφου ο ιδιος ο συγγραφεας δεν το ολοκληρωσε να το ασπαστω εγω ?
Ούτε οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι ολοκληρώθηκαν ποτέ. Να μην τους διαβάσουμε;

Ε αφού στο Logan τον ψόφησαν τον wolverine και ξαφνικά έρχεται το καινούργιο Deadpool και τον ανασταίνει να μη διαβάσουμε κανένα Marvel Comic... :P

Έχουν κυκλοφορήσει πολλά βιβλία που κλείνουν τα όποια κενά πίστευε ότι είχε αφήσει ο συγγραφέας.
Κατά βάση από τις σημειώσεις του.
Αλλά δεν θα συμβούλευα ποτέ κάποιον να διαβάσει π.χ. το Unfinished tales αν δεν έχει διαβάσει πολύ καλά όλα τα άλλα βιβλία. :)

Ε αφού στο Logan τον ψόφησαν τον wolverine και ξαφνικά έρχεται το καινούργιο Deadpool και τον ανασταίνει να μη διαβάσουμε κανένα Marvel Comic... :p

Να υποθεσω οτι δεν το εχεις δει το deadpool ε ?

γιατι η ταινια ξεκινα ακριβως με αυτο το θεμα ......τον θανατο του Logan.

Διαβαστε τους εσεις να τους κανουμε σειρα εμεις κατα το δοκουν ομως αφου ειναι ημιτελες ως βιβλιο
Δεν είναι ημιτελές έτσι όπως το εννοείς. Η βασική πλοκή είναι ολοκληρωμένη, η χρονολογία το ίδιο, οι κεντρικοί χαρακτήρες είναι γνωστοί όπως και ο ρόλος και η εξέλιξη τους.

• Like
Reactions: Tzimisce
Να υποθεσω οτι δεν το εχεις δει το deadpool ε ?

Φυσικά και τo είδα.
Αλλά βγάζει ένα "ουπς, σκοτώσαμε τον χαρακτήρα που μας φέρνει τα λεφτά" που είναι ξεκάθαρα αναθεώρηση.

Ε αμα το εχεις δει πως λες οτι τον αναστησαν ?

Μπορει να τον παιζει ο ιδιος ηθοποιος αλλα ειναι διαφορετικος χαρακτηρας οπως και οι υπολοιποι 6 αν θυμαμαι Wolverine που κανουν εμφανιση.

Ναι, εντάξει, το βολικό multiverse που μας τα κάνει τσουρέκια με κάθε ευκαιρία.
Και μετά το σύμπαν του Tolkien είναι περίπλοκο 😂

ανολοκληρωτο οχι περιπλοκο
Το σύμπαν είναι ολοκληρωμένο, αυτό δεν εννοείς να καταλάβεις. Ο Τόλκιν μπορεί να μην τελείωσε το βιβλίο, γιατί απλούστατα δε θα το τελείωνε ποτέ, γιατί έγραφε και ξαναέγραφε ΣΥΝΕΧΩΣ!,αλλά το σύμπαν στο οποίο λαμβάνει χώρα είναι ολοκληρωμένο. Κάποια περιστατικά περιγράφονται διεξοδικά, κάποια εντελώς περιληπτικά, οι σχέσεις κάποιων άλλων είναι διαφορετικές: για παράδειγμα μετά τη συγγραφή του Άρχοντα ο Τόλκιν αποφασίζει να κάνει τη Γκαλάντριελ μητέρα, που ο γιός της πνίγηκε σε ένα ποτάμι πριν από τα γεγονότα του βιβλίου.
Μητέρα, όχι Αμαζόνα!

Υ.Γ. Καλό είναι πριν εκφέρεις γνώμη για ένα βιβλίο να το διαβάσεις.

Το σύμπαν είναι ολοκληρωμένο, αυτό δεν εννοείς να καταλάβεις. Ο Τόλκιν μπορεί να μην τελείωσε το βιβλίο, γιατί απλούστατα δε θα το τελείωνε ποτέ, γιατί έγραφε και ξαναέγραφε ΣΥΝΕΧΩΣ

Υ.Γ. Καλό είναι πριν εκφέρεις γνώμη για ένα βιβλίο να το διαβάσεις.

Γιατι αν το διαβασω θα ξερω τι εχει γραψει αυτος και τι ο γιος του ?

Αλλα λεει εδω παντως και εγω ετσι θυμαμαι οτι ο γιος του το ολοκληρωσε.

Γιατι αν το διαβασω θα ξερω τι εχει γραψει αυτος και τι ο γιος του ?
Σίγουρα θα ξέρεις περισσότερα από ότι ξέρεις τώρα, δλδ τίποτα.
Αλλα λεει εδω παντως και εγω ετσι θυμαμαι οτι ο γιος του το ολοκληρωσε.
Πως το θυμάσαι, ήσουνα εκεί;

ηταν εποχη που δεν υπηρχε καν ιντερνετ οταν διαβασα τα αλλα βιβλια. Ε οταν ειχε πεσει στα χερια μου το βιβλιο υπηρχαν σε περιοδικα του τυπου οτι λεει και η wikipedia σημερα.

Ακριβως δηλαδη.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

The Lord of The Rings: The Rings of Power - New TV Spot | "You Can't Kill Me" Prime Video (4K)​

Teaser Max

Εδώ είναι μια περίληψη για τον Σάουρον. https://www.depart.gr/the-lord-of-the-rings-the-rings-of-power-sauron/. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η δυσαρέσκεια με την σειρά; Σίγουρα έχει κάποια θέματα με τις χρονολογίες τους χαρακτήρες κλπ κλπ.. Ε και τι έγινε! Δεν είναι πιστή μεταφορά των βιβλίων και δεν θα μπορούσε άλλωστε γιατί τα δικαιώματα του ΣΙΛΜΑΡΙΛΙΟΝ δεν έχουν πουληθεί. Σίγουρα το σενάριο θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο . Η σειρά είναι εξαιρετική και μας ταξιδεύει στον κόσμο του Τόλκιν .

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω αυτή την ιστορία με τα βιβλία και την μεταφορά. Ότι πρέπει δηλαδή όποιος διάβασε τα βιβλία πρέπει να τσεκαρει κάθε λεπτό αν αντιστοιχεί σε μια σελίδα του βιβλίου. Η μεταφορά στην tv/Πανι είναι άλλη υπόθεση. Απολαύστε την εικόνα και τον ήχο και όλα τα άλλα που τη συνοδεύουν και αφήστε στην άκρη αν ο σαροουν έχει μια ελιά στο μάγουλο στα βιβλία αλλά δεν έχει στην σειρά. 🤣🤣🤣🤣

Αν οι διαφορές ήταν τόσο επιφανειακές θα ήταν η καλύτερη σειρά του κόσμου. :ROFLMAO:
Εντάξει. Εγώ δεν έχω διαβάσει τα βιβλία. Πιθανώς αν τα διάβαζα να μην έβλεπα καθόλου τη σειρά. Και αυτό γιατί στο μυαλό μου θα είχα φτιάξει αλλά σκηνικά. Αλλά από τη στιγμή που κάθομαι και το βλέπω θα το κρίνω σαν ταινία η σαν σειρά.

Ε ναι, αν δεν διαλαλούσε ότι βασίζεται στον κόσμο του Tolkien θα ήταν μια χαρά. Άλλο ένα Willow.
Αλλά προφανώς είναι ανίκανοι να σκεφτούν κάτι δικό τους.
Δουλεύει και το marketing, γιατί ποιος κάθισε να διαβάσει, το μεγαλύτερο ποσοστό των fan απλά είδαν τις ταινίες.