The Man from Nowhere (Ajeossi) 2010 - Nότια Κορέα

kyrliot

Supreme Member
31 March 2008
3,912
Θεσσαλονίκη
Οταν οι Αμερικανοι κανουν ταινιες σαν το "Man in fire" με τον Ντεζελ Γουασινγκτον και οι Γαλλοι το "Taken" με τον Λιαμ Νισον,οι Κορεατες κανουν ταινιες σαν το http://www.imdb.com/title/tt1527788/ και τους βαζουν τα γυαλια :2thumb22sup::2thumb22sup: :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Πολυ καλη indeed.... Βεβαια, ηταν υπερβολικα στυλιζαρισμενη που αν ηταν αμερικανικη, καποιοι μπορει και να την εκραζαν... ;)
Το Bluray παντως ειχε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ εικονα!

By the way, και το Μan in Fire και το Taken μου αρεσαν περισσοτερο, αλλα γουστα ειναι αυτα...

Στελιο, ο Ντίμης εεεεεε ο Τακης ηθελα να πω, ειναι Αμερικανοτραφής :p

Aντε αρχισατε, παλι, τα δυο σας -bye-. spcav, για δες την ταινια να μας πεις αν σου αρεσε (εκτος αν δεν βλεπεις "κλωτσομπουνια").

Νταξ καλή αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.

Δεν κατάλαβα και τι το τρομερό είχε η εικόνα στο BD βρε Τάκη...Απλώς συμπαθής...

Expected...

(δεν δικαιουμαι να ομιλω γενικως, I know....το αντιπαρέρχομαι δηλώνοντας ''Τουρουτουτου'' + ''Ουαααααααα (baby mode)''

:p

Σοβαρα παντως, είχε καλή φωτογραφια αλλά ''τεχνικά'' δεν ηταν κατι σπουδαιο (πχ ευκρίνεια)

ωραία ταινία, σιγουρα καλύτερη απο το να ειχε γυριστεί στο Hollywood, αλλά για Κορεάτικη ταινια την μπάρα την έχω ψηλότερα και περιμενα κατι καλύτερο.

Την είδα εξαιτίας του πρωταγωνιστή

Τον είχα δει σε αυτή την ταινία

Madeo

και ήταν αποκάλυψη ,
αν την πετύχετε πουθενά δώστε της μια ευκαιρία ...

Τώρα για τη συγκεκριμένη ούτε κρύο ούτε ζέστη
ωραία αρχή , πολύ αίμα στο τέλος

λησμόνησα και θα προγραμματίσω να δω το Leon που έχω και καιρό να δω ...

Πολύ ενδιαφέρουσα ταινία. Ίσως όχι τόσο αφηγηματική όπως οι αντίστοιχες αμερικάνικες. Το ενδιαφέρον της, κατά τη γνώμη μου, εστιάζεται κατά κύριο λόγο στη σκηνοθετική ροή και στις πλείστες σκηνοθετικές αναφορές σε άλλες ταινίες (κορεάτικες, γαλλικές, αμερικάνικες). Μια ταινία που ξεκινάει σαν τυπική κορεάτικη με το noir να τονίζεται κάνει μια απότομη στροφή μέσα από αρκετό kill bill για να αφήσει μια αίσθηση Leon. Καλός ο πρωταγωνιστής, που θα έλεγες ότι είναι ο μόνος ηθοποιός που παίζει.
Just my 2 (euro)cents.